Drie effectieve hulpmiddelen om eenvoudig WMV naar AVI te converteren
Opmerking

Drie effectieve hulpmiddelen om eenvoudig WMV naar AVI te converteren

Laatst bijgewerkt op 18-08-2018 door

WMV, ook wel Windows Media Video genoemd, is een bestandsformaat dat ontwikkeld is door Microsoft en het werkt perfect op het Windows platform. Als een hoogwaardig videocompressie bestandsformaat, kan WMV volstrekte helderheid produceren. Bovendien neemt video in WMV-formaat normaal gezien weinig ruimte in beslag vergeleken bij andere videoformaten. Daarom wordt dit type bestand vaak gebruikt voor het streamen van video’s. Toch is WMV beperkt in het afspelen op draagbare apparaten ook al werkt het wel goed op Windows-gebaseerde apparaten. Het maakt wel verschil als u het WMV naar AVI formaat, dat bekend staat staat om zijn hoge compabiliteit met Windows, Mac, XP, Linux, etc., verandert. AVI ook wel Audio Video Interleaved genoemd, is een bestand-container die audio en video vermengt voor tegelijktijdig afspelen. Hoofdzakelijk gebruikt voor het opslaan van TV-stukken, films en andere video’s, werd dit bestandsformaat in 1992 door Microsoft ontwikkeld en wordt het tegenwoordig nog op grote schaal gebruikt. Vergeleken bij WMV, is het meer geschikt voor transmissie en afspelen op meerdere platforms.

Drie effectieve hulpmiddelen om eenvoudig WMV naar AVI te converteren

1. Een eenvoudige en gratis online applicatie

2. Een professioneel geïntegreerd bureaubladhulpmiddel

3. Een bruikbare web-gebaseerde applicatie

1

Gebruik Gratis Online Converter

Een zeer gepleit hulpmiddel is Apowersoft Gratis Online Video Audio Converter. Het is tamelijk eenvoudig te gebruiken met een uitstekende conversie snelheid zonder registratie en bestandformaatbeperkingen. Bijna alle types audio-en videoformaten worden ondersteund. Batch-conversie is ook beschikbaar. Dat betekent, dat u meerdere WVM-bestanden in één keer kunt converteren. Volg gewoon de instructies en u zult vloeiend WMV-bestanden naar AVI converteren.

Online Video Audio Converter

 • Klik op “Bladeren” om WMV bestanden te uploaden.
 • Selecteer: “AVI” als het uitvoerformaat en pas de parameterinstellingen zoals “bitrate”, “kanalen”, en “Voorbeeldrate” aan.
 • Scan de geavanceerde instellingen om bestanden volgens uw behoeften te bewerken.
 • Klik op de knop “Converteren” om te beginnen met converteren.

Na de conversie, zal het geconverteerde bestand in uw geselecteerde map worden geplaatst. Gelieve op te merken dat het conversie- proces door de netwerkstatus en de bestandsgrootte kan worden beïnvloed. Dus als het bestand groot is of het netwerk niet stabiel is, wordt er sterk aanbevolen een bureaubladprogramma te gebruiken.

2

Gebruik Video Converter Studio

Video Converter Studio is een zeer professioneel bureaubladhulpmiddel dat conversie, bewerking en download-functies in één geheel integreert. Met een schone en gebruiksvriendelijke interface, zijn alle opties in één oogopslag duidelijk. Zijn conversie snelheid is uitstekend zonder de invloed van de netwerkstatus. En het kan de goede kwaliteit van de originele video’s behouden. Het kan converteren tussen verschillende formaten zoals WMV naar AVI. Bovendien kan men direct bestanden naar draagbare apparaten converteren. De eerste stap is om het op uw PC te installeren.

Video Converter Studio

 • Klik op de knop “Download” om te downloaden, en installeer het daarna op uw PC.
 • Download

 • Start het programma en klik op “Bestanden toevoegen” om de WMV-bestanden aan het programma toe te voegen.
 • Open de lijst “Profiel” en selecteer: “Video”> “AVI” als uitvoerformaat.
 • Open “Output” lijst en kies de locatie waar u de uitvoerbestanden wilt plaatsen.
 • Druk op “Converteren” en de conversie zal onmiddelijk beginnen.

Daarnaast, kan het ook gebruikt worden voor het bewerken van video’s. Als u maar een gedeelte van de video wilt behouden, kunt u deze trimmen en bijsnijden.En u kunt de video draaien, ondertiteling en watermerken en ook andere effecten toevoegen. Naast het converteren en bewerken, kan men het ook gebruiken voor het downloaden van mooie films van verschillende websites zoals YouTube, DailyMotion en Vimeo. Compleet gezien, is deze software absoluut het proberen waard.

3

Maak Gebruik van Cloud Convert

Een andere alternatieve web-gebaseerde applicatie is Cloud Convert. Het is ook een toegankelijke WMV naar AVI converter. Het stelt gebruikers in staat verschillend formaten naar andere te converteren. Ook ondersteunt het de conversie van video’s, audio’s, documenten en afbeeldingen. Voor de conversie kan men kiezen het bestand en de codecs van de video te bewerken. Misschien duurt het proces een beetje lang omdat u moet wachten tot het personeel de bestanden voor u converteert. Als de conversie klaar is, moet u de bestanden naar uw PC downloaden. Hier kunt u zien hoe het werkt.

Cloud Converter

 1. Selecteer video’s van de harde schijf of voeg de URL toe om WMV-bestanden te uploaden.
 2. Ga naar beneden in de vervolgkeuzelijst en kies “AVI” als het uitvoerformaat.
 3. Kies om de instellingen zoals bitrate, resolutie en codec naar uw behoeften te veranderen.
 4. Druk op de knop “Start Conversion” en wacht tot het personeel converteert.
 5. Na voltooiing, download het bestand naar uw PC.

Waarschijnlijk is het meest hinderlijke dat uw privacy misschien uitlekt als u bestanden upload en het personeel vraagt de conversie voor u uit te voeren.

Samenvatting

Alle bovengenoemden hulpmiddelen zijn allemaal zeer nuttig met verschillende functies, u kunt het beste kiezen volgens uw reële behoefte. Wie geen software op de PC wil installeren kan kiezen om WMV naar AVI te converteren door gebruik te maken van Apowersoft Gratis Online Converter of Cloud Convert. Als u een professioneler en geïntegreerder programma wilt, dan is Apowersoft Video Converter Studio absoluut de eerste keuze.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 14 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarVideo converter bron, Videoconverteerder.Laatst bijgewerkt op 18-08-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven