Een tutorial voor het converteren van SWF naar MP4
Opmerking

Een tutorial voor het converteren van SWF naar MP4

Laatst bijgewerkt op 05-06-2015 door

Het SWF bestandsformaat is een vrij beschrijfbaar visueel formaat dat wordt gebruikt voor het creëren van animaties op het wereldwijde web. Het komt oorspronkelijk van FutureWave Software, welke het heeft overgedragen aan Macromedia, en sindsdien is dit formaat in het beheer van Adobe.

Ondanks de populariteit van het gebruik van geanimeerde vector afbeeldingen op het internet, kan dit type bestandsformaat niet makkelijk met mediaspelers worden afgespeeld. U dient zelfs een Macromedia Flash in uw computersysteem te hebben geïnstalleerd voordat u toegang heeft tot het SWF bestand. Bovendien, als u het op een website gebruikt, heeft u mogelijk nog een andere plug-in nodig, en deze kan duur zijn.

Met het problem dat het SWF formaat vaak niet wordt ondersteund, zoeken veel mensen nu een oplossing voor het makkelijk converteren van SWF naar MP4. Het converteren van SWF naar een ander bestandsformaat kan het bestand meer toegankelijk maken voor verschillende mediaspelers, zonder dat hiervoor extra software of plug-ins nodig zijn.

Voor dit scenario, zijn hier de beste oplossingen die u kunt gebruiken voor het gratis en snel converteren van SWF naar MP4 formaat.

De twee beste manieren voor het gratis online converteren van SWF naar MP4

Apowersoft Gratis online video Audio converter

Als we het hebben over de beste manier om SWF bestanden online naar MP4 om te zetten, dan is de eerste perfecte toepassing hiervoor de Apowersoft Gratis online video audio converter. Deze prachtige online toepassing is heel makkelijk in het gebruik, en is ontworpen om aan alle conversie-behoeften van gebruikers te voldoen. Met dit programma heeft u direct toegang tot onbeperkte conversies, ongeacht de bestandsgrootte en het aantal conversies. Bovendien kan dit programma verschillende bestandsformaten aan, zoals AVI, MP3, MP4, WMA, MOV, SWF, en nog veel meer. In tegenstelling tot andere converters werkt dit hulpmiddel razendsnel en sneller dan veel andere converters, waarbij het bovendien ook nog eens top-kwaliteit levert, met kwaliteitsbehoud gelijk aan het origineel. U kunt het het beste zelf proberen om de kracht te ervaren.

Gratis Online Video Audio Converter

Flabaco Beta SWF naar Video Converter

Een andere online SWF naar MP4 converter die wij gebruiken is de Flabaco Beta SWF naar Video Converter. Deze online converter wordt ondersteund door alle internet browsers. Het is een goede toepassing om te hebben. Helaas is de service beperkt to SWF bestands-conversie. Andere nadelen aan dit programma zijn de langzame conversie-snelheid, dat het alleen het converteren en uploaden van korte video’s ondersteunt, en dat het niet altijd goed reageert. Als gebruiker kunt u ook niet uw audio en video-output instellingen aanpassen, want een groot gebrek is.

Flabaco Beta SWF naar Video Converter

Een Uitstekende Shareware voor het omzetten van SWF video’s naar MP4

Als u een luxere shareware zoekt voor het converteren van flash SWF naar MP4, dan wordt het tijd dat u Apowersoft video converter studio gebruikt. Dit geweldige programma heeft meerdere functies waar u direct toegang tot krijgt zodra u beslist hier gebruik van te maken. Deze functies omvatten onder meer de mogelijkheid om allerlei typen bestandsformaten, zoals SWF bestanden, om te zetten, het toevoegen en bewerken van ondertitels, de mogelijkheid om videobestanden in één samen te voegen, en beschikt over een ingebouwde video-bewerker, welke essentieel is voor het verwijderen of uitlichten van bepaalde delen van een video, en dit is allemaal erg makkelijk in het gebruik en levert de beste kwaliteit output.

Download

Conclusie

Het SWF bestand is een goed formaat om te gebruiken, maar vanwege bepaalde beperkingen van dit formaat worden de bestanden vaak in andere bestandsformaten omgezet om de beperkingen te omzeilen. Maar als u een SWF bestand omzet, is het aan te raden een betrouwbare converter te gebruiken die meerdere opties biedt voor het verbeteren van de video output, en u in staat stelt naar verschillende bestandsformaten te converteren.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 11 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarVideoconverteerder.Laatst bijgewerkt op 05-06-2015

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen

Nieuws

 

Tips en Bronnen

Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven