Hoe SWF naar AVI te converteren
Opmerking

Hoe SWF naar AVI te converteren

Laatst bijgewerkt op 05-06-2015 door

Shockwave Flash Movie is een multimedia formaat dat voor het eerst werd ontwikkeld door Macromedia. In het jaar 2005 werd het verkregen door Abode Systems, en deze hernoemde het bestand naar Klein Web Formaat of vandaag de dag beter bekend als SWF. Het wordt gebruikt op web hosting sites: zoals YouTube, Video, Blogspots, en alle anderen. Hoewel SWF op grote schaal gespeeld wordt op websites, zijn er maar een beperkt aantal multimedia spelers die dit kunnen ondersteunen. Daarom moet men SWF bestand omzetten naar AVI om het meer apparaat – vriendelijk te maken.

In tegenstelling tot SWF, is AVI (afkorting van Audio Video Interlace) een universele bestandsindeling die door de meeste media-apparaten en gadgets geaccepteerd wordt. Met bestanden in AVI formaten, kunt u genieten van films op uw Android smarttelefoons, tablets , iOS gadgets, computers, PSP, en alle anderen. Als u toevallig films of video’s download die uitgerust zijn met een SWF bestand extensie, is het omzetten naar AVI zeer eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is het gebruiken van een efficiënte omzet oplossing en in een mum van tijd zult u die prachtige clip of film opgeslagen in AVI formaat hebben.

Twee Manieren om Gratis SWF Bestand naar AVI te Converteren

Online App Oplossing: Apowersoft Gratis Online Video Audio Converter

Voor degenen die geen programma’s op de PC willen installeren om een respectabele hoeveelheid ruimte te besparen op hun harde schijf, wordt de Apowersoft Gratis Online Video Audio Converter sterk aanbevolen. In tegenstelling tot anderen, kan deze tool SWF naar AVI omzetten online. Het is een web gebaseerde applicatie die alles online doet, wat betekent dat u het niet hoeft te installeren om gewoon te beginnen met het gebruik van zijn diensten. Het beste van alles is, dat deze toepassing helemaal gratis is en geen registraties, lidmaatschappen, enquête gedoe, en andere spam diensten vereist.

Hiermee, kunt u SWF, AVI, WMV, MKV, 3GP, DV, FLV, WEBM, MPG, MOV en VCD naar videoformaten omzetten. Audio extensies zoals MP3, AAC, OGG, WAV, RA en WMA formaten worden ook ondersteund. Het is heel gemakkelijk te gebruiken – alles wat u hoeft te doen is het bestand dat u wilt converteren zoeken, op het java icoon klikken, video-instellingen aanpassen, op “Converteren” klikken, en ten slotte de output map openen en u zult het geconverteerde bestand vinden.

Gratis Online Video Audio Converter

Wat deze gratis SWF naar AVI converter heel anders maakt dan anderen is het feit dat gebruikers video kunnen bewerken voor het daadwerkelijke omzetten. U kunt de resolutie, bitsnelheid kwaliteit, en frame snelheid bij de output instellingen bij stap 2 wijzigen, zoals weergegeven in de bovenstaande afbeelding. Bovendien, heeft het een nieuwe functie genaamd “Geavanceerde instellingen” om functies te verrijken en gebruikers op een betere manier te helpen bij het trimmen van video’s, bijsnijden van frames, draaien van clips, toevoegen van spiegel en flip effecten, veranderen van de helderheid, het aanpassen van volume, snel of slow motion vooruitspoelen en het toevoegen van watermerk beelden vóór de afronding van de video conversie.

Geavanceerde instellingen

Gratis Software Oplossing: Recool Gratis SWF naar AVI Converter

Een ander hulpmiddel dat SWF video naar AVI-formaat kan converteren heeft de naam Recool’s gratis SWF Converter. Het kan verschillende video formaten zoals FLV, MKV, MOV, MP4, SWF-en AVI omzetten. Diverse apparaten worden ook ondersteund, zoals de iPhone, iPod Touch, iPad, Android-telefoon, PC, Windows Phone, Zune, Blackberry, PSP, PS3 en Xbox One.

Recool Gratis SWF naar AVI Converter

Hoewel u Recool’s SWF Converter kunt gebruiken om Flash films bij te snijden en watermerk beelden op geconverteerde video’s gratis toe kunt voegen, is het geen 100% open bron. Er zijn lacunes waar u aan moet denken, zoals het onvermogen om SWF te converteren naar HD, beperkingen voor YouTube en bovenstaande ondersteunde gadgets. Als u SWF bestand wilt converteren zodat het direct afspeelbaar op uw Android-tablet of iOS smarttelefoon is, moet u de PRO versie kopen.

De Shareware om SWF naar AVI te converteren

Als u niet tevreden met de bovenstaande gratis hulpmiddelen bent, of meer opties evenals brut e kracht, bekijk dan eens de professionele SWF converters zoals de Apowersoft Video Converter Studio. Het omzetten van alle video en audio formaten blijkt vrij eenvoudig te zijn met behulp van dit instrument. Nieuwste technologieën zoals HTML 5 worden ondersteund, terwijl u direct Flash SWF naar AVI formaat kunt converteren om het aan uw mobiele gadget aan te passen.

Download

Het heeft vele functies, zoals ondertitel editor, ingebouwde video editor, flexibele video-opties, verschillende ondersteunde resoluties tot 1080p, en brede video/audio output formaten. Deze software is niet alleen uw gewone bestand converter, maar het is ook een geïntegreerd pakket van editor en converter.

Video Converter Studio Screenshot

Moeilijk afspeelbare bestandsformaten zoals SWF mogen nooit verhinderen dat u kunt genieten van schitterende multimedia-inhoud. Vergeet niet dat er tools zijn die gratis SWF naar AVI online kunnen converteren of direct op uw PC. Afhankelijk van uw behoeften, kunt u kiezen uit een geen installatie nodig , basis converter of professionele software.

Beoordeling: 4.3 / 5 (Gebaseerd op 17 beoordelingen) Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door: Op naarVideoconverteerder. Laatst bijgewerkt op 05-06-2015
Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen

Nieuws

 

Tips en Bronnen

Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven