Hoe u een Skype-gesprek op kunt nemen
Opmerking

Hoe u een Skype-gesprek op kunt nemen

Laatst bijgewerkt op 11-09-2018 door

Dit artikel zal kijken naar de almaar toenemende vraag naar videogesprekken zoals Skype en manieren hoe u deze gesprekken op kunt nemen. Omdat sommige gesprekken die we aangaan met Skype belangrijk zijn voor een baan of een sentimentele waarde hebben, willen we deze gespreken bewaren. Maar het is lastig om de beste software te vinden voor het opnemen, vooral als u een Mac computer heeft en het daarbij horende, unieke besturingssysteem. Het is niet eenvoudig om Skype-videogesprekken op te nemen op een Mac omdat lang niet alle software die beschikbaar is op het internet of op de markt ook verenigbaar is met het Mac besturingssysteem.

Beste Schermrecorder om gratis Skype-gesprekken op te nemen

Hoe graag we het ook willen, we kunnen niet alleen maar gratis software gebruiken omdat er patenten op zitten voor zowel producten die werken voor PC als Mac. Ik heb echter onlangs de kans gekregen om een veelbelovende online tool te gebruiken dat de moeite waard is. Ik heb geworsteld om Skype-videogesprekken op te nemen, maar niet meer sinds ik Apowersoft Gratis Online Scherm Recorder gebruik.

online screen recorder

Dit is een online opnametool dat eenvoudig te gebruiken is en dat bovendien zelfs betrouwbaar is met het Mac besturingssysteem. Tot nog toe is dit de beste manier gebleken om op te nemen zonder dat ik iets hoefde te installeren en het is nog volledig gratis ook! Om van deze software gebruik te kamen heeft u alleen een werkende microfoon nodig. U selecteert wat u precies op wilt nemen en kiest welke opnamemodus het beste voor u is zoals het hele scherm of een bepaald gebied.

skype gesprek opnemen

Hoe u Skype-gesprekken op kunt nemen voor PC of Mac besturingssysteem

Om het proces volledig te begrijpen, volgt u deze eenvoudige stappen:

 • Zorg ervoor dat uw microfoon, speakers en koptelefoon goed zijn ingesteld en werken.
 • Open de Apowersoft Gratis Online Scherm Recorder en klik op de knop “Opname Starten”.
 • Configureer een aantal algemene-en opnamefuncties zoals audio-ingang, uitvoerformaat, etc.
 • Begin met opnemen door op de knop “Rec” te drukken.
 • Wanneer u wilt stoppen met het opnemen van Skype, klikt u op de knop pauze en het groene vinkje.
 • Bekijk de opname vooraf, snijdt de video bij naar wens en sla het dan op als een lokale video map.

skype opnemen

Het is erg eenvoudig om in de interface van deze toepassing te navigeren. U kunt zonder problemen de instellingen wijzigen. U zult makkelijk en snel vertrouwd raken met het programma zodat u altijd Skype-gesprekken op kunt nemen waar en wanneer u wilt.

Deze gratis schermrecorder heeft ook een professionele desktop-versie die Apowersoft Desktop Schermrecorder heet. Het is eenvoudig te gebruiken en heeft meer krachtige functies vergeleken bij de online versie. U kunt bijvoorbeeld taak plannen om op een vaste tijd en met een bepaalde regio, Skype video chat op te nemen. Download het programma, en lees hieronder meer functies.

Download

Hoe zit het met het opnemen van audio?

Sommige mensen nemen liever Skype-videogesprekken op, maar anderen vinden het videodeel niet belangrijk zolang de audio maar bewaard blijft. Veel softwareproducten beweren dat is ze de beste audiorecorder hebben ontwikkeld maar falen vaak wanneer het gaat om realtime gesprekken, iets waar Skype juist bekend om staat. Apowersoft probeert deze behoefte in te vullen en kwamen met een betrouwbare audiorecorder om Skype-gesprekken op te nemen: de gratis Apowersoft Gratis Online Audio Recorder.

skype gesprekken opnemen

Het kan elk geluid vastleggen via uw computersysteem, microfoon, of beide en dit standaard als MP3 opslaan. Het geeft aan dat u met behulp van deze tool, eenvoudig audio van beide partijen op kunt nemen tijdens een Skype-gesprek.

Om het te gebruiken, drukt u gewoon op de knop “Opname Starten” op de officiële pagina. Als het verschijnt, kunt u op het geluidsicoon klikken links onderaan de interface en de correcte audio-ingang kiezen. Daarna drukt op de knop opnemen en begint u met uw Skype-gesprek. Zodra het klaar is, kunt u op de stopknop drukken en de opname kan worden opgeslagen naar de bibliotheek en de lokale map. U kunt de ID-tag hiervan afspelen, verwijderen of bewerken.

ID-tag

Deze Apowersoft Gratis Online Scherm Recorder is geen grapje! U hoeft niet langer tijd te verspillen door software te downloaden en te installeren voor het opnemen van schermen en audio. Deze online tool heeft slechts één programma nodig om Skype-gesprekken en audiogesprekken op te nemen.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 11 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarAlles opnemen op Mac, Schermrecorder.Laatst bijgewerkt op 11-09-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (2)

 • niks gratis! 3 minuten en dan dokken
  0
  0
  1
  Reageer
  • U kunt onze online versie te activeren en het is gratis, zonder beperkingen. Als u de desktopversie donwload, kunt u genieten van meer krachtige functies, maar het moet betalen.
   0
   0
   0
   Reageer
Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven