Top 3 WhatsApp Alternatieven voor iPhone
Opmerking

Top 3 WhatsApp Alternatieven voor iPhone

Laatst bijgewerkt op 26-01-2018 door

Als een puur communicatieplatform zonder spelletjes, advertenties, of andere trucs, heeft WhatsApp meer dan 800 miljoen actieve gebruikers. WhatsApp is de meest competitieve toepassing na Facebook. Dit is een van de belangrijkste redenen geweest voor de aankoop door Facebook van Whatsapp voor een bedrag van USD 19 biljoen op 19 februari 2014. En hoewel geen andere communicatietoepassing de populariteit van Whatsapp overtreft, geven veel iPhone gebruikers nog altijd de voorkeur aan alternatieve communicatiediensten zodat zij niet de eenmalige USD 0.99 kosten voor het gebruik van WhatsApp hoeven te betalen. Als u een van die mensen bent die liever een volledig gratis toepassing gebruikt, kunt u op zoek naar WhatsApp alternatieven voor uw iPhone.

De beste WhatsApp alternatieven voor u

Door naar alternatieve oplossingen op zoek te gaan, zult u al snel tegen bekende toepassingen zoals Skype, Viber en WeChat aanlopen, welke allemaal krachtige berichten functionaliteit bieden. De door deze toepassingen geleverde diensten helpen u goed en snel contact onderhouden met uw vrienden of familie.

1. Skype

2. Viber

3. WeChat

Skype – makkelijk voor bellen

Skype staat in de software wereld welbekend vanwege de spraak en videotelefoon opties. Het integreert krachtige berichten functionaliteit, sms-jes, doorschakelen en videoconferenties. U kunt zowel internationale als nationale lokale telefoontjes plegen, naar zowel mobiele als vaste telefoonlijnen, en bovendien ook groepberichten versturen. In tegenstelling tot WhatsApp dient u mensen eerst aan uw contactenlijst toe te voegen voordat u kunt beginnen met chatten. Met Skype kunt u kosteloos contact maken. Dankzij de betrouwbaarheid en stabiliteit is Skype een wereldbekend WhatsApp alternatief.

Skype

Viber – parallel aan Whatsapp

Viber heeft momenteel meer dan 100 miljoen maandelijks actieve gebruikers. Het wordt veelgebruikt voor het verzenden van berichten, het maken van hoge kwaliteits telefoon- en videogesprekken, en voor het wereldwijd verzenden van foto’s en videoberichten. U zult via uw telefoonnummer een tekstbericht krijgen met een toegangscode, en kunt vervolgens in uw adresboek zien welke van uw contact Viber hebben. Het werkt net zoals in WhatsApp in dat het de contactenlijst op uw de contacten in uw mobiele telefoon baseert. De app synchroniseert het adresboek van uw telefoon en uw mobiele contactenlijst, zodat het automatisch kan controleren welke van uw contacten Viber hebben. U kunt mensen zonder Viber ook via Viber bellen, maar tegen een laag tarief. In tegenstelling tot WhatsApp, laat Viber u met een internetverbinding telefoongesprekken voeren.

Viber

WeChat – populair in China

WeChat is weer een andere mobiel tekst en spraakbericht communicatietoepassing, ontwikkeld door Tencent in China. Het is gratis, werkt op alle platforms en komt met uitgebreide functionaliteit. In augustus 2014 had WeChat 438 miljoen actieve gebruikers, waaronder 70 miljoen gebruikers buiten China. Dankzij de betrouwbare functionaliteit en het unieke ontwerp wordt WeChat in China als het beste alternatief voor WhatsApp gezien. Gebruikers kunnen inloggen met hun telefoonnummer of Facebook account. WeChat geeft toegang voor gebruikers uit meer dan 100 landen met behulp van hun telefoonnummers. Het laat u zowel individuele als groepsberichten versturen, waaronder tekstberichten, gesproken berichten, stickers, en walkie talkie. Gebruikers kunnen afbeeldingen, video’s, bedrijfskaarten, geldpakketjes of persoonlijke functies met hun contacten delen, of ze naar vrienden in een groepchat sturen. Met deze communicatiedienst zult u zich nooit alleen voelen.

WeChat

Er zijn veel goede en gratis alternatieven voor WhatsApp, waaronder LINE, Kik Messenger en Facebook Messenger, welke gebruikers verschillende mogelijkheden bieden voor het versturen berichten. Zo kunt u contact onderhouden zonder er ook maar een cent voor te hoeven uitgeven.

Om de communicatietoepassingen goed te beheren maken veel iPhone gebruikers tegenwoordig gebruik van een toepassing met de naam Apowersoft Phone Manager. Met deze telefoon beheerder kunt u gemakkelijk al uw apps beheren. U kunt bijvoorbeeld apps installeren of verwijderen op uw iPhone, foto’s importeren, gesproken notities of andere bestanden van uw communicatietoepassing of anderebestanden exporteren. Volg de volgende stappen om te leren hoe u deze alternatieven voor WhatsApp op uw iPhone beheert.

  • Download de phone manager en installeer het op uw PC.
  • Download

  • Verbind uw iPhone met behulp van de USB kabel met uw computer en download de communicatietoepassing die u op uw iPhone wilt installeren.
  • Ga naar “Toepassing” en naar “Installeren” om de berichten-app te installeren.
  • installeren toepassing

  • Dubbelklik op de geïnstalleerde app, u kunt u bestanden binnen de app importeren, exporteren of verwijderen.
  • beheren bestand met de toepassing

  • Klik op “Verbinding verbreken“ om de verbinding tussen uw iPhone en uw PC te verbreken.

Welk WhatsApp alternatief u ook kiest voor uw iPhone, zorg ervoor dat u de toepassing op de juiste wijze beheert. Als u geen interesse hebt in het verkennen van andere toepassingen, probeer dan gewoon een van de hierboven besproken apps. Deze apps zijn niet slechts alternatieven, maar zijn in sommige opzichten zelfs beter dan WhatsApp.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 8 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarMobiele Manager, Tech Nieuws.Laatst bijgewerkt op 26-01-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven