Eenvoudige Manieren om WhatsApp-Videogesprek op te nemen
Opmerking

Eenvoudige Manieren om WhatsApp-Videogesprek op te nemen

Laatst bijgewerkt op 29-06-2019 door

WhatsApp videochat op te nemen

WhatsApp is een van de meest populaire messaging-applicaties die door veel mensen wordt gebruikt. Het stelt mensen in staat om berichten te versturen via tekstberichten of spraakoproep. Met zijn recente update, kunnen WhatsApp-gebruikers nu genieten van zijn functie videogesprekken. In dit geval, hebben veel gebruikers gedachten over het vastleggen van hun eigen WhatsApp videogesprekconversatie. Maar is het mogelijk om WhatsApp videochat op te nemen? Het antwoord is ja. Dus zonder verder gedoe, volgen hier enkele manieren om uw favoriete WhatsApp-videogespreksessie vast te leggen.

Manieren voor het Opnemen van WhatsApp op iOS

1. Apowersoft iPhone/iPad Recorder

Als u uw WhatsApp-videogesprek op wilt nemen van uw iOS-apparaten, dan kunt u vertrouwen op een applicatie die Apowersoft iPhone/iPad Recorder wordt genoemd. Dit programma is speciaal gemaakt voor alle iOS-apparaten met inbegrip van de iPhone en de iPad. Er is geen jailbreak nodig om iPhone/iPad-scherm op te nemen met dit hulpmiddel, omdat het werkt met de ingebouwde AirPlay-functie die in elk iOS-apparaat geïntegreerd is.

Iets anders moois van deze app is dat het elke schermactiviteit op kan nemen op het scherm van uw apparaat, van mobiele games tot videogespreksessies. En in tegenstelling tot andere schermrecorders, kan dit hulpmiddel video met audio vastleggen van beide partijen voor een betere videochat-ervaring. Hier volgen een aantal stappen over hoe WhatsApp-videogeprek op te nemen met dit programma.

  • Zorg ervoor dat uw apparaat en PC met hetzelfde netwerk zijn verbonden. En verkrijg en installeer deze applicatie door op onderstaande downloadknop te drukken.

    Download

  • Eenmaal geïnstalleerd, open de applicatie en voer een aantal configuraties uit zoals de weergavekwaliteit, videokwaliteit en formaat, audio-ingang evenals de uitvoermap.
  • Sluit vervolgens uw apparaat aan op de computer door de AirPlay functie te activeren vanuit het Controlecentrum. Zodra de verbinding tot stand is gebracht, zal er een gespiegeld scherm worden weergegeven.
  • voor een betere video chat-ervaring

  • Daarna, navigeer door uw apparaat en zoek WhatsApp, open het, en begin met uw videogesprek.
  • Om WhatsApp-gesprek op te nemen, klikt u gewoon op de rode opnameknop die zich in het linkerbovengedeelte van het programma bevindt.
  • Als u klaar bent, drukt u gewoon op de stoptoets en de opgenomen video zal worden weergegeven in de uitvoermap die u geselecteerd hebt.

Tips: Als u liever schermafbeeldingen maakt in plaats van schermopname, dan kunt u dit eenvoudig doen door de ingebouwde schermafbeeldingfunctie van dit hulpmiddel te gebruiken. Alles wat u hoeft te doen, is te klikken op het kleine camerapictogram. De vastgelegde foto’s zullen dan worden opgeslagen in dezelfde uitvoermap als de schermopnames.

2. ApowerMirror

Een andere geschikte oplossing voor het opnemen van WhatsApp-videogesprek op iOS is het gebruik van ApowerMirror. Vergelijkbaar met de vorige methode, benodigt het geen jailbreak of het gebruik van bliksemkabels. Het is compatibel met zowel Windows als Mac en beschikbaar voor het spiegelen van elke mobiele inhoud met geluid, met inbegrip van gameplays, videochats en andere, naar de computer.

app voor het opnemen van WhatsApp-video

Om het te gebruiken, sluit u gewoon uw iOS-apparaat aan op de computer door “AirPlay” te activeren in het Controlecentrum, en dan kunt u onmiddelijk uw WhatsApp-videochat met audio naar de desktop streamen, en dan opnemen. U kunt het programma hieronder installeren.

Download

Zoals u kunt vermoeden, werkt deze app voor het opnemen van WhatsApp-video ook goed met Android-apparaten. Maar let op dat als u WhatsApp-audio voor opname naar de computer wilt casten, u moet verbinden via de ingebouwde Cast-functie of Google Home en u moet ook de Android-versie van ApowerMirror op de achtergrond laten lopen.

Android-Apps voor het Vastleggen van WhatsApp-Video

1. Lollipop Screen Recorder

Wanneer u een Android-apparaat hebt, dan kan deze app u helpen om uw WhatsApp-videogesprekmomenten vast te leggen. Dit is een gratis schermopnameapplicatie die beschikbaar is in de Google Play Store. Het beschikt over schermopnamemogelijkheden evenals het vastleggen van beeld-in-beeld video. Het geeft u ook een optie om uw opnames direct op een SD-kaart op te slaan.

lollipop screen recorder

Maar ondanks deze mogelijkheden, zijn er enkele gebreken die in acht moeten worden genomen bij het gebruiken van deze applicatie. Een ervan is dat het alleen maar geluid kan opnemen via de microfoon, wat het onmogelijk maakt om audio-conversatie van beide partijen op te nemen.

Voordelen: Het is gratis en eenvoudig in gebruik.

Nadelen: Het kan alleen opnemen via de microfoon van het Android-apparaat en het is traag.

2. Apowersoft Android Recorder

Een andere eenvoudige manier om WhatsApp videochat op te nemen op Android-apparaten is door Apowersoft Android Recorder te gebruiken. Zoals de naam al aangeeft is deze applicatie ontworpen om elke schermactiviteit op te nemen die u op uw Android-apparaat hebt, zonder de noodzaak van een root-toegang. Door dit hulpmiddel te gebruiken kunt u eenvoudig elke gameplay opnemen, een app-handleiding maken en probleemloos uw favoriete WhatsApp-videogesprekconversatie vastleggen. Ook geeft dit hulpmiddel gebruikers de mogelijkheid om de gewenste audio-ingang en het uitvoerformaat voor hun video-opname te kiezen.

Download

Het mooiste van dit programma is dat u het kunt gebruiken zonder dat u de app direct op uw apparaat hoeft te installeren waardoor u opslagruimte kunt besparen. Er zijn geen kabels en andere toebehoren vereist omdat het werkt door het activeren van de Cast-functie die geïntegreerd is in Android-apparaten. Het heeft ook een extra functie voor het vastleggen van scherm die kan worden gebruikt in het geval dat u een momentopname wilt maken van een bepaalde schermactiviteit in plaats van een schermopname.

video opnemen op Android telefoon

Voordelen: Het ondersteunt het opnemen van video met audio van beide partijen, ook heeft het functies voor het spiegelen en vastleggen van het scherm.

Nadelen: Er is een computer voor nodig zodat het werkt.

Dat zijn de eenvoudige manieren voor hoe WhatsApp-videogesprek op te nemen. U kunt de voor-en nadelen vergelijken en de geschikte kiezen voor gebruik.

Beoordeling: 4.3 / 5 (Gebaseerd op 28 beoordelingen) Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door: Op naarAndroid Opnemen, iOS Opnemen. Laatst bijgewerkt op 29-06-2019

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven