Hoe Eenvoudig Google Duo videogesprek op de Mobiel op te nemen
Opmerking

Hoe Eenvoudig Google Duo videogesprek op de Mobiel op te nemen

Laatst bijgewerkt op 18-12-2017 door

Net als een antwoord op Apple’s Face Time, genereerde Google niet zo lang geleden zijn nieuwe app Duo voor videogesprekken. Naast de gebruiksvriendelijke interface en eenvoudige opnamestappen, steekt zijn functie voor het maken van een videogeprek tussen Android en iOS ver uit boven vergelijkbare apps. Bovendien heeft zijn unieke “Knock Knock” functie ook veel aan bekendheid gewonnen tussen een groot aantal gebruikers. In veel gevallen wilt u misschien Google Duo videogesprek opnemen, en ook die vreugdevolle momenten met familie en vrienden, omdat deze behoorlijk kostbaar en belangrijk zijn. Vraagt u zich af hoe u een bevredigende opname kunt verkrijgen? Lees verder en u zult het antwoord weten.

Hoogwaardige Recorder voor Google Duo Videogesprek

1. Efficiënt Opnameprogramma voor de iPhone/iPad

2. Lichte Mobiele Apps die lopen op Android

Betere Manier voor iOS-gebruikers – Apowersoft iPhone/iPad Recorder

Wanneer het gaat om hoe Google Duo op te nemen op de iPhone, kan dit een moeilijke vraag zijn, omdat er heel weinig opname-apps beschikbaar zijn in de App Store. Ondertussen kan men toegang verkrijgen tot sommige apps, maar dan moet men jailbreak plegen op het apparaat, wat een risico voor het apparaat kan betekenen. Maar maakt u zich geen zorgen, Apowersoft iPhone/iPad Recorder is absoluut een betrouwbare keuze. Met een veilige en schone interface, kunt u uw mobiele scherm naar het beeldscherm van de computer streamen, (zowel Windows als Mac zijn werkbaar), en tegelijkertijd een video-opname maken.

Google Duo op te nemen

Tevens kunt u, zolang u in de microfoon spreekt die verbonden is met de computer, alsook de oortelefoon van uw mobiele apparaat, gesprekken van beide kanten horen en vastleggen. Om te weten hoe u deze veelzijdige recorder kunt hanteren, volgt u gewoon onderstaande stappen.

  • Download en installeer het eerst op uw computer.

    Download

  • Open het programma en u kunt de interface zien. Maak vooraf een aantal instellingen zoals videokwaliteit en audio-ingang als u dat nodig vindt.
  • Ga vanaf de onderkant van uw iPhone/iPad omhoog, druk op de knop “AirPlay” en ga door.
  • Wanneer u een pictogram ziet met de naam van uw computer, druk erop en zet de optie “Synchroon” aan.
  • Nadat de inhoud van uw apparaat is gesynchroniseerd met de computer, kunt u een Duo videogesprek beginnen en dit opnemen door te drukken op de bijbehorende knop die zich bij de werkbalk bevindt.

    Duo videogesprek beginnen

  • Om de opname te beëindigen, drukt u gewoon op de stopknop en de video zal direct worden opgeslagen in de standaard uitvoermap.

Opmerking: Google Duo is niet de enige geschikte app voor het opnemen van videogesprekken. Wanneer u wilt opnemen, kan elke andere zoals Face Time call ook een uitstekende prestatie leveren.

Meest voorkomende Android Apps voor Duo video-opname

1. Apowersoft Screen Recorder

Duo videorecorder op androidAls u Google Duo gesprek op wilt nemen op uw Android-telefoons, kunt u moeiteloos gebruik maken van Apowersoft Screen Recorder. Het is eenvoudig te gebruiken en u kunt direct toegang verkrijgen via de Google Play Store. Met behulp van deze app, kunt u activiteiten van verschillende soorten vastleggen met inbegrip van videogesprekken, streaming video’s, apps, spelclips enzovoorts. Zonder enige malware of advertenties wordt het altijd erg gewaardeerd als een betrouwbare app met een uitstekende prestatie. Op dit moment worden Android 5.0 en hogere versies ondersteund.

2. SCR Screen Recorder
SCR videorecorder op androidEen andere geschikte tool die u kan helpen om uw Google Duo video op te nemen is SCR Screen Recorder. Zonder veel gecompliceerde stappen te maken, kunt u eenvoudig een Duo videogesprek beginnen en een video maken. Instellingen, zoals de bemonsteringsfrequentie en de resolutie zijn allemaal optioneel. Het kan zelfs draaien op Android-telefoons van voor 5.0, maar de enige beperking is dat het alleen maar werkt nadat u uw apparaat root, wat voor de meeste gebruikers een risico kan zijn.

Conclusie

Over het algemeen is Duo misschien niet nieuw genoeg. Maar zijn functie voor videogesprekken tussen verschillende platforms kan toch behoorlijk de aandacht van vele mensen trekken. Bovengenoemde methoden, zijn allemaal mogelijk voor hoe Google Duo op te nemen , gebruikers kunnen zelf de geschikte uitkiezen. Geen gechat meer, ga gewoon beginnen met een Duo, en het opnemen van uw eigen videogesprek.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 22 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarAndroid Opnemen, iOS Opnemen.Laatst bijgewerkt op 18-12-2017

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven