De beste apps om Geluid Op te nemen met de iPhone
Opmerking

De beste apps om Geluid Op te nemen met de iPhone

Laatst bijgewerkt op 23-03-2022 door

De methoden voor stemopname zijn in overeenstemming met de technologische voortgang, in de loop der jaren erg veranderd. iPhone is een indrukwekkend apparaat dat bijdraagt aan het opnemen van stem in zo een klein formaat. Het geeft u de mogelijkheid om stemopnamefuncties uit te voeren die de behoefte dekken van eenvoudige tot professionele opnamen. Studenten kunnen het gebruiken om lezingen op school op te nemen. Een schrijver met een iPhone-app kan eenvoudig voor willekeurige gedachten stemnotities maken die nuttig kunnen zijn. Een rechercheur zal het handig vinden om een stemrecorder-app op zijn iPhone te hebben om de vooruitgang van zijn project op te nemen. Vanwege deze functies worden veel iPhone-gebruikers aangemoedigd om de beste en gratis geluidsopname-apps voor iPhone te verkrijgen.

Als u op zoek bent naar de perfecte manier om stemopname te maken op de iPhone 6s (ook voor 6s plus, 6, 6 Plus), krijgt u zowel gratis als betaalde apps. En met alle opname-apps die vandaag op de markt beschikbaar zijn, volgen hier de top 6 stemopname-apps die perfect zullen werken met uw iPhone.

Top 6 Beste Hulpmiddelen om Geluid Op te nemen met de iPhone

  1. Voice Memos
  2. iTalk Recorder
  3. Voice Record Pro
  4. Smart Recorder/transcriber
  5. Recorder
  6. QuickVoice2TEXT Email

1. Voice Memos

De ingebouwde app van Apple biedt de eenvoudigste manier om geluid op te nemen op de iPhone. Het is gratis en schoon zonder advertenties. Als u niet meer dan een betrouwbare stemopname-app nodig hebt om alles op te nemen van hoorcolleges tot algemene conversaties, dan is Voice Memos meer dan voldoende om het werk te doen. Het is voorgeïnstalleerd op uw iPhone dus het is niet nodig om iets te downloaden. Naast de opname van stem, kan het ook audio op twee manieren delen– SMS en E-mail. Hoewel het niet veel verschillende opties biedt, werkt de app tamelijk stabiel.

geluid memo's

2. iTalk Recorder

iTalk Recorder is een gratis maar krachtige stemrecorder voor de iPhone. Afhankelijk van uw behoeften, is deze app geschikt voor het uitvoeren van audio in drie kwaliteiten: Goed, Beter en Beste. De interface is vrij begrijpelijk, en om te beginnen met de stemopname, hoeft u alleen maar op “Drukken om opname te starten” te klikken om te beginnen met de stemopname. Daarnaast is het een eenvoudig voor het delen van de audio via e-mail en sociale media, of het koppelen van uw Dropbox account om back-ups van uw opnames te maken. Als u de audio direct op uw PC wilt gebruiken, geeft deze app u de mogelijkheid om de opgenomen bestanden eenvoudig via Wi-Fi over te brengen.

grensvlak van iTalk

3. Voice Record Pro

Tussen alle vergelijkbare apps, is dit een professionele geluidsopname-app voor de iPhone dus de bediening is een beetje ingewikkeld. Het heeft echter meer geavanceerde functies zoals opnemen, delen, uploaden en bewerken. Standaard kan de app stem in AAC-en M4A-formaat opnemen. Met de conversiefunctie, kunt u bestanden naar MP3, WAV en WMA-formaat converteren, zodat u ze op andere apparaten kunt gebruiken. Behalve het delen van stem op Facebook en Twitter, ondersteunt het ook het uploaden van stem naar SoundCloud en YouTube. Daarnaast kan deze app basisbewerkingen uitvoeren, zoals het knippen, bijsnijden en toevoegen van opnames.

Voice Recorder Pro applicatie

4. Smart Recorder/transcriber

Deze gratis iPhone geluidsrecorder-app kan multitaksen met een opmerkelijke stemkwaliteit. De app is hooggewaardeerd vanwege zijn snelle en eenvoudige processen. Met deze app krijgt u ongelimiteerde opnames vanwege zijn onbeperkte bestandsgrootte voor de opname. Nadat u hiermee stem hebt opgenomen, kunt u hieraan ID3-tags en afbeeldingen toevoegen. Door het configureren van een aantal instellingen kan het de stemopname of de beltonen vlekkeloos omzetten. Een andere belangrijke functie ervan is dat het audio kan transcriberen zodat u uw belangrijke berichten gemakkelijk kunt bewaren. Zelfs nog beter, het ondersteunt vele talen zoals Frans, Duits, Chinees, Italiaans, Spaans, etc.

smart transcribent

5. Recorder

Met deze praktische app die helpt bij het opnemen van gesprekken met de iPhone, kunt u met uw dollar verder komen. Zijn functies zijn fundamenteel, maar u hebt de optie om credits te kopen als u ook telefoongesprekken wilt opnemen. U zult deze app handig vinden wanneer u tijdens een telefoongesprek, voor uw baan veel instructies van uw baas krijgt. U kunt uw pen en papier overboord gooien en het gesprek gewoon opnemen.

grensvlak van recorder

6. QuickVoice2TEXT Email

QuickVoice2TEXT Email biedt een supereenvoudige oplossing voor het opnemen van geluid met de iPhone. Het meest opvallende kenmerk is, dat het u in staat stelt om nauwkeurig uw opnames naar tekst te transcriberen. Beperk de opnames echter, naar niet meer dan 30 seconden. Het heeft een speciaal “Touch&Speak” ontwerp, om de handelingen sterk te vereenvoudigen. Om uw opnames efficiënt te beheren, kunt u de bestanden op hoge snelheid naar iTunes synchroniseren. Een andere grappige functie is, dat u de stem als beltoon naar anderen kunt e-mailen zodat u uw eigen stem of de stem van uw vriend als beltoon kunt gebruiken.

grensvlak van QuickVoice2TEXT

iPhones worden steeds meer een multifunctioneel hulpmiddel voor iedereen. Deze telefoon verhoogt de productiviteit voor veel personen vanwege zijn intuitieve functies. Een iPhone stemrecorder-app is enorm behulpzaam bij de opname van stemmen en verschillende geluiden. Professionele kwaliteitsopnamen zijn het beste voor het maken van indrukwekkende audiokwaliteit voor veelvuldige doeleinden. Het vinden van de beste spraakrecorder-app maakt het gebruik van draagbaar opnemen eenvoudiger, en bespaart veel tijd bij het maken van de nodige digitale bestanden.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 28 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarAudiorecorder.Laatst bijgewerkt op 23-03-2022

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen

Nieuws

 

Tips en Bronnen

Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven