Beste 5 Apps om Geluid op te Nemen op Android
Opmerking

Beste 5 Apps om Geluid op te Nemen op Android

Laatst bijgewerkt op 23-02-2016 door

Android telefoons en tablets worden geleverd met een ingebouwde geluidsrecorder. Sommige mensen gebruiken dit om gesprekken en geluiden op te nemen voor entertainment, om gesproken berichten als persoonlijke wensen te versturen, of om een gesproken herinnering, interview of presentatie voor later op te slaan. Maar de functionaliteit is beperkt tot het opnemen en opslaan van audio. Dit is waarom veel gebruikers voor andere wijzen kiezen voor het opnemen van geluid op Android. Als u ook meer geavanceerde vereisten heeft voor het opnemen van geluid, zijn er een aantal apps die u kunt installeren op uw Android.

Hoogst Gerankte Geluidsrecorders voor Android

In dit artikel kijken we naar de vijf hoogst gerankte geluidsrecorders voor Android. We zullen naar de functionaliteit kijken om u zo te helpen bepalen welke het beste is voor u.

 1. Smart Voice Recorder
 2. Hi-Q MP3 Voice Recorder
 3. Easy Voice Recorder
 4. Voice PRO
 5. Tape-a-Talk Voice Recorder

1. Smart Voice Recorder

Als u op zoek bent naar een simpele en gebruiksvriendelijke toepassing, met extra functies zoals het delen en bewerken van audio, dan is Smart Voice Recorder een geode app voor u. U kunt deze Android geluidsrecorder direct na het openen gebruiken dankzij het intuïtieve ontwerp. Klik op de rode knop om op te nemen. U kunt de opname ook pauzeren en later weer verder opnemen. Extra functies kunnen worden gevonden in het menu, waar u ook de geluidskwaliteit kunt wijzigen en de folder kunt instellen waar opgenomen audio wordt opgeslagen. Bovendien is er ook een functie voor het verwijderen van stille delen in de audio. De app is gratis, maar komt wel met advertenties. U kunt voor de premium versie betalen als u liever geen advertenties ziet. Een ander nadeel is dat de opnamen alleen in WAV formaat kunnen worden opgeslagen.

smart recorder

2. Hi-Q MP3 Voice Recorder

Net zoals de eerste recorder is deze app heel makkelijk in het gebruik. Het laat u hoge kwaliteit audio opnemen, zolang uw toestel het maar ondersteunt. U kunt bestanden in verschillende formaten opslaan, waaronder WMA, WAV, OGG en MP3. Het laat u ook bestanden delen en sturen via Google Drive, Skype, Evernote, SoundCloud en Whatsapp. Het is een gratis app welke u ook telefoongesprekken laat opnemen op uw Android. Deze gratis app heeft een limiet van 10 minuten per opname, terwijl de betaalde versie onbeperkt is.

HiQ recorder

3. Easy Voice Recorder

Zoals de naam al suggereert, is de derde app een hele handige app met een gebruiksvriendelijk menu. Begin met een enkele klik op het microfoon-icoon met de opname, en klik vervolgens om te pauzeren, hervatten of om de opname te eindigen. De toepassing laat u de ook opnames maken en instellingen aanpassen via het hoofdscherm van uw telefoon. U kunt ook in de achtergrond opnemen terwijl u de app niet op uw scherm heeft of als het scherm uitstaat. Stille delen worden overgeslagen, en het komt ook met een geluidsherstel functie, welke opgenomen bestanden kan herstellen voor als de app crasht of het toestel vastloopt. Deze Android geluidsrecorder laat u evenwel geen telefoongesprekken opnemen.

easy voice recorder

4. Voice PRO

Als u op zoek bent naar een meer professionele toepassing, is Voice PRO een fantastische keuze. Het kost wel wat, maar zit dan ook vol met handige functies. U kunt bestanden in meer dan 100 formaten opslaan en u kunt uw geluidsopnames omzetten in tekst in meer dan 50 talen. U kunt ook achtergrondgeluid invoegen terwijl u opneemt, en u kunt telefoongesprekken opnemen. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn kan het wat tijd kosten om het gebruik te begrijpen. Bovendien is het niet goedkoop, maar het is het waard vanwege de functionaliteit.

voice PRO

5. Tape-a-Talk Voice Recorder

De laatste toepassing is ook een gratis app met de naam Tape-a-Talk Voice Recorder. Sommige mensen beschouwden dit als de beste app om geluid op te nemen op Android, omdat het zowel hoge als lage kwaliteit opnames toestaat, wat u kunt wijzigen in de instellingen, en u ook opnames laat pauzeren en hervatten naar wens. Deze Android geluidsrecorder ondersteunt zowel WAV en OCG formaat, alsmede het versturen en delen van bestanden naar kleine groepen ontvangers, Dropbox en FTP diensten. Het nadeel is de advertenties die verschijnen bij het gebruik van de app, alsmede de kleine knoppen, welke soms moeilijk te gebruiken zijn.

telefoongesprekken laat opnemen Android

Al deze toepassingen hebben meer functies dan de ingebouwde Android geluidsrecorder. Tape-a-Talk Voice Recorder heeft de minste functies van de vijf apps, al kan dit nog steeds genoeg zijn voor sommige gebruikers. Als u op zoek bent naar een simpele app met betere functies dan die app, zijn Smart Voice Recorder, Hi-Q MP3 Voice Recorder en Easy Voice Recorder wellicht voor u. Als u het geen probleem vindt te betalen voor uw app, dan is Vice Pro zonder twijfel de beste optie.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 25 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarAudiorecorder.Laatst bijgewerkt op 23-02-2016

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (4)

 • is er een nederlandse handleiding te krijgen voor voice pro
  0
  0
  0
  Reageer
 • Beste Koen, nadat ik jou opmerkingen had gelezen heb ik de voice pro gekocht, ik ben een student. Nu blijkt dat indien je van voice naar text wil, dien je opnieuw een deel bij te kopen voor 9,90. ??
  0
  0
  1
  Reageer
  • Hallo, suresh. Sorry dat ik niet begrijp wat je bedoelt heel goed. Bedoelt u dat eventuele fouten gebeuren wanneer u ons product te kopen?
   1
   0
   0
   Reageer
 • Dank voor deze App.'s. Mijn verdere vragen ; welke tele-(smart)foon neemt de beste geluidsfragmenten (Hz-kHz/dB's) met wellicht meerdere microfoons (in de behuizing) op? Dank voor uw antwoord ,bvb.
  0
  0
  0
  Reageer
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven