Top Manier om Muziek van Beats 1 radio Op te Nemen
Opmerking

Top Manier om Muziek van Beats 1 radio Op te Nemen

Laatst bijgewerkt op 18-09-2018 door

Beats 1, als onderdeel van Apple Muziek streamingdienst, is een live radiostation dat naar meer dan 100 landen ter wereld uitzendt. Zoals Apple in zijn WWDC introduceerde in 2015, is het een 24/7 non-stop radio die fantastische muziek brengt met inbegrip van muziekshows, krantekop interviews, muziek recensies etc. Naast het luisteren naar de uitgezonden muziek, kunnen gebruikers ook hun persoonlijke station opbouwen door het zoeken en selecteren van liedjes, albums of artiesten. Dit online station geeft zoveel plezier, maar u kunt geen toegang krijgen op plaatsen met internet beperking. Gelukkig kunt u gebruik maken van de radio recorder, een handig hulpmiddel dat Beats 1 radio op kan nemen terwijl u ernaar luistert. In dit geval, kunt u uw favoriete muziek en shows opslaan, en er op elk moment van genieten.

Geavanceerde Methode om Muziek van Beats 1 radio Op te nemen

Streaming Audio Recorder is een krachtige bureaublad-software die een eenvoudigere oplossing biedt voor het opnemen van audio op Beats 1. Het heeft een brede selectie van formaten en kwaliteitsnormen, zodat u het juiste kunt kiezen voor het afspelen op elke speler of apparaat. Het wordt geleverd met een intelligente ID3 identificator die in staat is automatisch muziek informatie toe te voegen gedurende het opnemen van de liedjes. Bovendien geeft het u de mogelijkheid om met enkele muisklikken afspeellijsten te maken. Laten we eens kijken hoe u Beats 1 radio offline kunt opnemen en organiseren.

1

Download en installeer Streaming Audio Recorder

Download

Klik op de bovenstaande “Download” knop om software op uw PC of Mac te installeren, geef het wat tijd om het te installeren door het volgen van de handleiding.

2

Configureer de Instellingen

Start de software, open het menu “Instellingen” en vervolgens “Opname Instellingen”. Selecteer eerst het gewenste uitgangsformaat en de map. Er wordt aangeraden om tegelijkertijd het vakje ervoor “Automatisch ID3-tags indentificieren wanneer de opname voltooid is” aan te vinken. Stel dan de audiobron in als “Systeem Geluid” en druk op “OK” om de instellingen toe te passen.

set Beats 1 radioprogramma

3

Gratis Beats 1 Opnemen

Terwijl u luistert naar Beats 1, klikt u op de opnameknop om de radio op te nemen. Als het de muzieknummers opneemt, worden de ID3-tags aan het bestand toegevoegd. Als het klaar is, klikt u weer op dezelfde knop.

Beats 1 muziek opnemen

4

Beats 1 Afspeellijst maken

Ga naar de “Bibliotheek” interface en kies “Afspeellijst Creëren” in de rechterbovenhoek. Geef de afspeellijst een naam en klik dan op het pictogram met de plusvorm om de opgenomen Beats 1 nummers naar de lijst te importeren. Zodra het klaar is, kunt u van de afspeellijst genieten.

creëren radio playlist

Om aan de behoeften van gebruikers te voldoen in verschillende aspecten, biedt de software functies voor audiobewerking, audio-conversie, en het branden van CD. In dit geval, kunt u Beats 1 op verschillende manieren opslaan.

Basis Methode voor het Opnemen op Beats 1 radio

Als u geen software van derden wilt installeren op uw PC voor het opnemen van radio, dan zou Apowersoft Gratis Online Recorder een betrouwbare keuze kunnen zijn. Het is een browser-gebaseerd hulpmiddel dat zeer compatibel is met talloze browsers zoals Google Chrome, Firefox, IE, Safari, Opera en vele anderen. Bovendien kan het probleemloos draaien op zowel Windows als Mac-besturinngssystemen. Dit hulpmiddel biedt twee manieren om muziek op te nemen van Beats 1 radio, hieronder volgen de gedetailleerde instructies:

Optie 1: Ga handmatig naar Beats 1 Opname Taak

Bij het afspelen van Beats 1 radio, kunt u het tegelijkertijd eenvoudig opnemen.

  1. Ga naar de pagina van deze gratis radio recorder en klik op de knop “Start Opnemen”.
  2. Er zal een venster verschijnen om u eraan te herinneren om Java uit te voeren, druk gewoon meteen op “Uitvoeren”. Zorg ervoor dat u de laatste versie van Java gebruikt. Alleen daarmee, kan het hulpmiddel naadloos worden geladen.
  3. Maak eenvoudige instellingen nadat het hulpmiddel op het bureaublad verschijnt. Klik op de knop “Audio-Ingang” en selecteer: “Systeem Geluid” klik dan op het pictogram naast de “Uitgang” balk om de om de doelmap in te stellen. Indien nodig, ga naar “Hulpmiddelen”- “Opties” om geavanceerde instellingen te gebruiken.
  4. Geniet van Beats 1 radio zoals u gewoonlijk doet. Als u interessante inhoud tegenkomt, druk op het pictogram “Opname” op Apowersoft Gratis Audio Recorder om van Beats 1 op te nemen. Gedurende het opnameproces, kunt u het hulpmiddel minimaliseren en het op de achtergrond laten functioneren.
  5. Klik o het pictogram “Stop” om de opname te beëindigen. Het opgenomen bestand zal worden weergegeven op de interface van het hulpmiddel, dubbelklik er gewoon op om het af te spelen.

Beats 1 tonen opnemen

Daarnaast raden we aan om “Hernoemen” en “ID3-tag Bewerker” te gebruiken om Beats 1 radio te beheren na de opname.

Optie 2: Taak Instellen om Beats 1 Radio Op te Nemen op een bepaalde tijd

Als we ervan uit gaan dat u een fan bent van een programma op Beats 1, dan kunt u de geplande opnamemodus gebruiken om automatisch radio op te nemen op de ingestelde tijd. Hieronder volgen de stappen die u moet volgen:

  1. Na het starten van de Beats 1 recorder, klik op “Hulpmiddelen”–“Creër Geplande Taken”.
  2. Stel de “Taak Naam” en “Trigger” in naar wens. Houdt er rekening mee dat u de correcte starttijd of duur in moet stellen voor het opnemen van de audio, zoals gepland. Volgens de planning van uw gewenste programma, kunt u verschillende taken toevoegen om moeite te besparen.
  3. Vervolgens klikt u op de knop “Creëren” en“OK” om de taken te bevestigen.
  4. Open de radio, Doe wat u wilt en u kunt zelfs de computer verlaten. Als het tijdstip bereikt is, begint de recorder automatisch met de opname.

auto Beats 1 radio opnemen

De opgenomen audio zal op uw harde schijf worden opgeslagen, klik gewoon op “Map Openen” om het te vinden.

Misschien vindt u het moeilijk een keuze uit beide te maken voor de beste methode om gratis Beat 1 op te nemen, in dat geval kunt u kijken bij de eenvoudige samenvatting. Apowersoft Gratis Audio Recorder is een gratis app en kan dienen als een gekwalificeerde audio recorder. Streaming Audio Recorder, is een premium software, die de one-stop methode biedt voor het opnemen, beheren en Beats 1 te verzamelen. Probeer ze nu uit en verkrijg degene waar u de voorkeur aan geeft.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 17 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarAudiorecorder, Mac audiorecorder.Laatst bijgewerkt op 18-09-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven