Beste Audio Bewerker Review
Opmerking

Beste Audio Bewerker Review

Laatst bijgewerkt op 11-09-2018 door

Audio bewerkers zijn eigenlijk gewoon computertoepassingen die u in staat stellen audiobestanden te wijzigen of aan te passen. Vroeger werden dit soort hulpmiddelen alleen door professionele audioproducenten en filmproducenten gebruikt. Er zijn sindsdien evenwel steeds meer programma’s op de markt gekomen voor het gratis bewerken van muziek, en audio bewerkings hulpmiddelen zijn nu een van de meest populaire toepassingen in de hele natie. De reden hiervoor is de toegenomen vraag naar soundtracks, gepersonaliseerde ringtones, audio-effecten (voor het maken van video’s), enzovoort. Al deze bewerkte bestanden kunnen makkelijk naar een draagbaar toestel worden gesynchroniseerd, welke later kan worden gebruikt. Maar ondanks de toegenomen vraag zijn er nog veel individuen die in de war zijn over welke bewerker ze dienen te gebruiken. Om hier wat duidelijkheid over te krijgen, zal ik eerst nader naar de verschillende audio bewerkers kijken voor ik verder ga.

Topprogramma voor Efficiënt Bewerken van Audio

WavePad Sound Editor

De eerste geluidsbewerkings toepassing die we bekijken is de WavePad Sound Editor. Dit is een lichte geluidsbewerkings software die gebruikers in staat stelt ieder soort geluidsbestand te creëren en bewerken. De functionaliteit bevat onder meer kopiëren, knippen en plakken van delen van opnames, effecten toevoegen, audio verbeteren bijvoorbeeld door het verminderen van ruis, echo, amplificatie etc. Bovendien is dit een volledig geluidsbewerkingshulpmiddel, welke het bewerkte geluidsbestands levert zonder verlies, en het werkt goed op meerdere platforms, waaronder smartphones.

WavePad bewerker

Audacity

De volgende op de lijst is de welbekende audio bewerker Audacity. Dit is een open source programma dat functionaliteit biedt zoals het bewerken van audio en opnemen. Daarnaast stelt het gebruikers ook in staat live geluid op te nemen, en kan het casette tapes in CDs of andere digitale opnames omzetten. U kunt ook kopiëren, splitsen, knippen, verschillende audiobestanden combineren, en het heeft ingebouwde effecten. Bovendien ondersteunt het allerlei soorten geluidsbestanden.

Audacity programm

Streaming Audio Recorder

Download

Van alle audio bewerkings toepassingen, is Streaming Audio Recorder er een die het proberen waard is. Dit is een compleet programma dat meerdere functies biedt voor het perfect bewerken van audio. In tegenstelling tot anderen, is dit hulpmiddel heel makkelijk te gebruiken door nieuwe gebruikers. Door deze toepassing te gebruiken kunt u simple geluidsbewerkingen uitvoeren, zoals knippen, kopiëren, plakken, samenvoegen, mixen, zoomen, etc. Bovendien zijn er extra eigenschappen die u kunt gebruiken, zoals de ID3 tag editor, welke u de muziekinformatie laat bewerken, een CD brander functie, geluidsrecorder, en audio van video’s laat halen.

muziek bewerken gratis

AudioTool

De volgende is AudioTool, deze gratis geluidsbestand bewerker is een online hulpmiddel dat steeds populairder wordt bij gebruikers. Het heeft een mooi en intuÏtief gebruikersscherm welke voldoende is voor het gratis bewerken van muziek op een interessante manier. Om met de online audio bewerker te beginnen, gaat u simpelweg naar de webpagina, klik op “App Starten”, en het bewerkingshulpmiddel zal verschijnen. De functionaliteit van dit hulpmiddel richt zich evenwel op het toevoegen van effecten aan geluidsbestanden, wat verwarrend kan zijn voor beginners, vooral als ze alleen maar simpele bewerkingsfuncties nodig hebben.

AudioTool

Power Sound Editor

De laatste op de lijst is de Power Sound Editor. Deze toepassing is een visueel audio bewerkingsprogramma met uitgebreide functionaliteit. Met behulp van deze toepassing kunt u elk geluid dat u maar wenst opnemen, dit bewerken, met andere geluidsbestanden combineren, effecten toevoegen, en dit op een CD zetten. Het stelt u ook in staat om te bewerken met behulp van keyboard shortcuts, wat geweldig is, en de gebruiker kan de geluidskwaliteit bewerken voor betere geluidsoutput.

Power bewerker

Wat denkt u dat de beste geluidsbewerker is? Deel het met ons als u andere opties heeft.

Beoordeling:4.8 /5(Gebaseerd op 30 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarAudio Bewerken, Audiorecorder.Laatst bijgewerkt op 11-09-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven