Handleiding om Gratis MP3 te Knippen op de Computer en Smart Telefoon
Opmerking

Handleiding om Gratis MP3 te Knippen op de Computer en Smart Telefoon

Laatst bijgewerkt op 28-06-2016 door

Het knippen van MP3’s is zeker handig als u een beltoon wilt maken van uw favoriete muziek, grote audioboeken in verschillende hoofdstukken wilt knippen, ongewenste delen in een bepaald liedje wilt verwijderen, zoals een lange inleiding met reclame van radio’s, geluidsarme delen in audio wilt behouden en nog veel meer. Het MP3 online knippen voor kleinere audio kan ervoor zorgen dat het bestand handelbaarder en dus gemakkelijker is om mee om te gaan. Toch is deze taak altijd makkelijker gezegd dan gedaan, omdat u niet gewoon audiobestanden kunt knippen en kopiëren zoals u dat normaal in MS office zou doen. Er zijn speciale hulpmiddelen en applicaties nodig als u MP3’s succesvol wilt knippen. Gelukkig kunt u online massa’s MP3 bewerkingsprogramma’s vinden. Of u nu audiobestanden wilt knippen op uw desktop computer of smart telefoon, er is altijd een makkelijke manier om dingen te doen.

Krachtige Manieren om MP3 Bestand te Knippen op de Computer

Online MP3 Bestandsknipper

Voor een betrouwbaardere, efficiëntere, gemakkelijkere en stress-vrijere MP3 bestand snijder, kunt u de Apowersoft Gratis Online Audio Editor gebruiken. Dit hulpmiddel laat u gemakkelijk MP3s knippen, splitsen, toevoegen, invoegen, overschrijven, of mixen.

Volg de snelle handleiding om MP3 gratis te knippen:

 • Klik op “Lanceer ApplicatieDownload Desktopversie” om de online editor te laden.
 • Druk op “Laad een audio bestand om te bewerken” en importeer de MP3 naar de bewerker.
 • Markeer een deel van de audiostroom om te knippen of het behoud het gebruik.
 • Selecteer “Alleen selectie” in het “Exportbereik”.
 • Klik op “Exporteren”, selecteer het gewenste formaat en de gewenste folder.

MP3 bestand knippen

Behalve het knippen van audio in MP3 formaat, kunt u met Apowersoft Gratis Online Audio Editor ook WAV, WMA, FLAC, OGG en AAC-bestanden knippen.

Web gebaseerde MP3 Audio Snijder

Als u ruimte op uw harde schijf wilt besparen, of gewoon geen ander programma wilt installeren, kunt u een online gebaseerde MP3 Snijder gebruiken. MP3 Snijder is een van die eenvoudige online hulpprogramma’s die bedoeld zijn om rechtstreeks in de browser audiobestanden te knippen of te snijden. Het is gratis te gebruiken zonder dat er registratie, lidmaatschappen of inschrijvingen worden vereist. Het kan MP3 bestanden verkleinen met behoud van kwaliteit. Bovendien hoeft u het niet te decoderen om gewoon bepaalde delen te pakken.

Het gebruik van dit hulpmiddel is zeer eenvoudig, zelfs beginnende gebruikers en mensen met zeer weinig kennis van het knippen van MP3 zullen het niet moeilijk of ingewikkeld vinden. Hier volgen de gedetailleerde stappen om dit programma MP3 knippen te gebruiken:

 • Bezoek de MP3 Knippen website en klik op de knop “MP3 Openen” .
 • Selecteer het audiobestand dat u wilt knippen op uw harde schijf.
 • Kies het onderdeel dat u wilt, knip het door het aanraken van de knop “Knippen”.
 • Kies een map voor het opslaan van het bestand.

audio knippen

Het grootste nadeel van dit hulpmiddel is het feit dat het gebruik ervan u weinig tot helemaal geen controle geeft. Omdat het zeer eenvoudige basisinstellingen heeft, worden aanpassingsmogelijkheden, zoals het selecteren van kwaliteit, indeling, beeldsnelheid en alle anderen geëlimineerd.

Trefzekere Manieren om MP3 te Knippen op de Mobiel

Als u MP3 bestanden direct op uw smart telefoon wilt knippen, kunt u het beste een mobiele applicatie gebruiken, zodat u dit niet op de computer hoeft te doen en dan de audio weer over te zetten op de mobiel. Hieronder staan twee geweldige Android en iOS audio snijders die u kunt proberen.

MP3 Snijder voor Android

MP3 Snijder is beschikbaar om op Google Play te downloaden en draait op Android versie 2.1 en hoger. Het heeft meer dan 1 miljoen downloads en is daarmee een van de beste MP3-snijders ooit voor Android smart telefoons. Nadat u het op uw apparaat heeft geïnstalleerd, doet u gewoon het volgende:

 1. Laad het bestand dat u wilt knippen door het klikken op de knop “MP3 Laden”. Druk dan op “Afspelen” en als u bij het gewenste deel komt, klikt u op de rode knop.
 2. Speel de audio opnieuw af of sleep de schuifregelaar naar het gewenste eindpunt, druk dan op dezelfde rode knop om de duur te bevestigen. Het knipproces start wanneer u de “Start Knippen” functie in de optielijst kiest.
 3. Hierna kunt u de naam van het bestand wijzigen of deze als standaard beltoon gebruiken, en dan op “Opslaan” klikken.

MP3 Snijder voor Android

Hokusai Bewerker Voor iPhone

Hokusai Audio Editor is ontworpen voor iPhone-gebruikers om audio te bewerken. Het ondersteunt het knippen van MP3 bestand op Apple apparaten met iOS 6.0 of hoger. Hiermee, kunt u real-time bewerking doen. Het betekent dat u de muziek kunt horen terwijl u deze knipt. In dit geval bent u in staat om de tijd en de duur te controleren en de audio gemakkelijk te kunnen knippen. Naast de vlotte MP3 knip functie, kan Hokusai nummers mengen, speciale effecten toevoegen, filters plaatsen, etc.

Hokusai Bewerker

Over het algemeen, zijn er massa’s hulpmiddelen beschikbaar als u audiobestanden wilt knippen. Online hulpmiddelen kunnen aan uw eenvoudige behoeften voldoen voor een snelle tijdelijke oplossing, terwijl individuele programma’s u van meer functies kunnen voorzien. Maar als u een beltoon wilt maken, zullen de mobiele applicaties de beste keuze te zijn. Stel eerst het doel vast waarom u MP3’s wilt knippen voordat u software of programma’s download, en dan zal alles vlot verlopen.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 22 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarAudiorecorder.Laatst bijgewerkt op 28-06-2016

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven