Gratis en Betrouwbare Site om YouTube naar MP3 te Converteren
Opmerking

Gratis en Betrouwbare Site om YouTube naar MP3 te Converteren

Laatst bijgewerkt op 23-03-2022 door

Als het op YouTube aankomt, weten we allemaal dat het het grootste platform is voor het delen van video’s, welke u gratis kunt bekijken of uploaden. Er zijn allerlei video’s te vinden, met werkelijk voor elk wat wils. Muziekfans bezoeken de website ook vaak om beroemde muziekvideo’s te bekijken, welke erg makkelijk te vinden zijn op de website. In feite zijn er vele manieren om de audio van de video’s te halen, maar veel gebruikers geven er de voorkeur aan dit via een online toepassing te doen. Dit is omdat online toepassingen niet hoeven te worden geÏnstalleerd en dus geen ruimte in beslag nemen op uw computer. En er zijn veel online sites die het converteren van YouTube video’s naar MP3 makkelijk maken, en welke goed door beginners kunnen worden gebruikt.

Maar het gebruik van een verkeerde toepassing kan tot problemen leiden en bijvoorbeeld een virus op uw computer brengen. Om deze problemen te voorkomen, hebben wij hier een paar schone en makkelijk te gebruiken hulpmiddelen voor u geselecteerd.

Beste website om YouTube naar MP3 te converteren

1. Apowersoft Video naar MP3 Converter

Gratis Video naar MP3 is een goede audioripper, welke direct YouTube naar MP3 kan converteren. Het kan ook audio van verschillende websites downloaden, zoals Veoh, DailyMotion, MySpace, Vevo, en nog veel meer. Een interessante functie van dit hulpmiddel is dat het de gebruiker het gewenste output formaat laat selecteren, zoals MP3, ACC, WMA, WAV, etc. Om de YouTube video naar MP3 te converteren, kopieert u de URL van een YouTube video en plakt u deze in de URL box in het hulpmiddel, en klikt u vervolgens op “Converteren”. Vervolgens zal het menu met de output opties worden weergegeven op de huidige pagina. Selecteer de exacte instellingen die u wilt, en klik op “Downloaden”. Daarnaast kunt u ook YouTube muziek video’s zoeken door trefwoorden in te voeren.

Video naar MP3 Converter

2. ListentoYouTube

Over ListentoYouTube weten de meeste mensen dat het de oudste en meest populaire website is voor het online converteren van YouTube video’s naar MP3. Het werkt snel en probleemloos op welke browser of welk operating system dan ook. Gebruikers kunnen kiezen de YouTube audio in hoge, medium, of lage kwaliteit op te slaan. Toch worden voor nieuwe gebruikers misleid omdat op de website veel verschillende download iconen worden weergegeven voor het downloaden van andere software, en niet voor de MP3 die u eigenlijk wilt downloaden.

ListentoYouTube

3. MakeitMP3

Heeft u een YouTube MP3 nodig? Gebruik dan MakeitMP3! Dit programma werkt met Java en werkt zowel voor het downloaden als converteren van video naar MP3. Naast de downloadbox worden duidelijk de verschillende functies weergegeven. Nadat u deze heeft geraadpleegd, kunt u de MP3 downloaden. Een belangrijke eigenschap is dat u kunt kiezen uit standaard of hoge kwaliteit voor de audio output. Zorg er wel voor dat uw Java up to date is om te voorkomen dat er ongewenst wijzigingen worden aangebracht.

MakeitMP3

4. YouTube-MP3

Als het om bekende websites gaat om YouTube video’s naar MP3 te converteren, moeten we beslist ook YouTube-MP3 noemen. Dit is omdat deze online applicatie binnen enkele seconden uw YouTube video’s in MP3 kan omzetten, en het slechts enkele minuten duurt om het omgezette bestand te downloaden. Het werkt ook op mobiele platforms, en normaal gesproken ook op iPhone, Android en Windows telefoons. Het enige nadeel is dat u de Chrome browser niet kunt gebruiken omdat deze door Google is gewaarschuwd.

YouTube-MP3

5. Video2MP3

Nog een toepassing die u kunt gebruiken om YouTube naar MP3 om te zetten is video2mp3.net. Net zoals de andere online converters die we hebben besproken, kan dit hulpmiddel ook binnen enkele minuten MP3 audio van een video afhalen, afhankelijk van de internetnselheid en de video bestandsgrootte. Ik maak me alleen zorgen om het feit dat de toepassing soms opeens stopt met werken en de browser soms doet crashen.

Video2MP3

6. FLVto

Vervolgens is er nog FLVto, een hulpmiddel dat u kunt gebruiken om YouTube video’s in uitsluitend video of audio-formaat om te zetten. Het werkt op dezelfde wijze als de andere online toepassingen en heeft alleen de URL van de video nodig. Nadat u deze invoert in de daarvoor aangegeven ruimte, selecteert u MP3 in de lijst met beschikbare formaten, en klikt u op “Converteer naar” om met de conversie te beginnen. Het goede aan dit programma is dat u ook andere audioformaten kunt kiezen dan MP3. En u kunt het omgezette bestand ook naar uw email sturen.

flvto converteer

7. ClipConverter

De laatste website voor het converteren van YouTube naar MP3 is ClipConverter, een goed hulpmiddel voor het verkrijgen van muziek overal op het internet. Het gebruik van deze website is iets anders dan voor andere websites. Eerst voert u de URL in in de media box en klikt u op “Verder”. Vervolgens selecteert u het output formaat. Configureer dan de conversie opties. De laatste stap is om op “Download” te klikken en bestand op uw computer op te slaan. U bent er vervolgens van verzekerd dat ClipConverter uw YouTube in een goede kwaliteit audio zal opslaan.

clip converteer

8. Music Clips

Dit online hulpmiddel komt met veel complete functies, en zal u veel handig voordelen bieden. De basis functionaliteit laat u video’s naar MP3 omzetten, en u kunt zelf de gewenste output kwaliteit kiezen, zoals 256kbps, 192kbps, 160kbps en 128kbps. Afhankelijk van het bestandsformaat, zal het conversieproces een paar seconden of een paar minuten in beslag nemen. U kunt ook van andere functionaliteit gebruik maken, zoals het bewerken van audio, ID3 bewerking en het downloaden van video’s. Maar let op: u kunt geen video’s van langer dan een uur converteren.

music clips converteer

9. MP3Fiber

MP3Fiber beweert een van de snelste websites te zijn om YouTube video’s online naar MP3 te converteren. Het werkt ook met Dailymotion video’s. De website geeft aanradingen voor de meest populaire MP3s en recent gedownloade MP3s. Dit laat u makkelijk de laatste trends volgen. Nadat u de video heeft omgezet, zal de website ook gerelateerde MP3s tonen op de download pagina. Bovendien kunnen gebruikers MP3 bestanden knippen en simpele audiobewerkingen uitvoeren indien nodig.

Hip Hop MP3 downloaden

Als u nog geen YouTube video’s naar MP3 heeft omgezet, dan kunt u dit nu gaan doen met de acht toepassingen die we hierboven hebben beschreven. U zult ongetwijfeld genieten van de functionaliteit, vooral als u een fan bent van online toepassingen.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 76 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarAudio tips, Audiorecorder.Laatst bijgewerkt op 23-03-2022

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven