Hoe u Moeiteloos MP3 Kunt Versnellen
Opmerking

Hoe u Moeiteloos MP3 Kunt Versnellen

Laatst bijgewerkt op 11-09-2018 door
Vragen

Ik verzamel graag audioboeken, omdat ik hiermee naar verhalen en informatie kan luisteren zonder dat ik zelf hoef te lezen. Sommige van mijn audioboeken worden evenwel op hele langzame snelheid voorgelezen. Ik zou ze graag sneller afspelen. Is hier een programma voor?

Antwoorden

Oplossing voor het Versnellen van Audio

Er zijn meerdere toepassingen die kunnen worden gebruikt voor het versnellen van audio zodat u deze sneller kunt afluisteren. Dit vermindert de tijd voor het luisteren naar het hele audioboek. Sommige mensen versnellen ook mp3 om een uniek geluidseffect te creëren. Dit kan ook worden gebruikt als achtergrond voor video’s en presentaties.

Audio Speed Changer Pro

Audio Speed Changer Pro is een premium programma dat u kunt gebruiken voor het versnellen van muziek. Het is geschikt voor Windows operatiesystemen. Het komt tegen een prijs, maar is makkelijk te gebruiken en biedt meerdere functies om de door u gewenste output te bereiken.

U kunt de toepassing starten door het icoon op uw bureaublad te dubbelklikken, of door met uw rechtermuisknop op het audiobestand te klikken dat u wilt bewerken, en vervolgens “Verwerk in Audiosnelheid Bewerker” te selecteren. Om MP3 te versnellen, wijzigt u de afspeelsnelheid naar de door u gewenste instelling. U kunt ook de toon en het tempo van de audio naar wens aanpassen. Het laat u de wijzigingen bekijken voordat het deze omzet. Het laat ook meerdere bestanden tegelijk omzetten, zodat u simultaan meerdere geluidsbestanden kunt versnellen. Het ondersteunt meerdere audioformaten zodat u het resultaat op verschillen toestellen en spelers kunt afspelen. Bovendien komt het met een draagbare versie die u op uw mobiele telefoon kunt gebruiken.

Windows Media Player en Apowersoft Gratis Online Audio Recorder

Als u liever geen geld uitgeeft voor het versnellen van uw audiobestanden, kunt u gratis programma’s gebruiken, waaronder Windows Media Player en Apowersoft Gratis Online Audio Recorder. U kunt Windows Media Player gebruiken voor het versnellen van een muziek programma, en vervolgens Apowersoft Gratis Online Audio Recorder gebruiken voor het opnemen van de output. Speel het bestand af met behulp van Windows Media Player. Klik met uw rechtermuisknop op het menu, selecteer “Enhancements” en kies “afspeelsnelheid instellingen”. Een ander scherm zal verschijnen. Schuif de knop naar de door u gewenste snelheid.

windows media player

Na het versnellen van de audio, kunt u de gratis online audio recorder gebruiken. Klik op “Start met Opnemen” en een ander scherm zal verschijnen. Speel de audio af met Windows Media Player op de door u gewenste snelheid en klik op de “Opnemen” knop in Apowersoft Gratis Online Audio Recorder om het geluidsbestand op te nemen. Klik op “Stoppen” zodra u klaar bent.

Gratis Online Audio Recorder

Audacity Audio Editing Programma

Een ander gratis programma dat u kunt gebruiken is Audacity. Dit is een audiobewerkings software waarmee u audio kunt versnellen zonder de toon te wijzigen. Dit betekent dat het nog steeds goed kunt begrijpen, zelfs met de verhoogde snelheid. Om dit te doen, klikt u op het “Bestand” menu, selecteer “Opdrachtenreeksen Bewerken” en klik linksonderaan het scherm op “Toevoegen”. Voer een nieuwe naam in en klik op “OK”. Dubbelklik op “EINDE” aan de rechterkant van het scherm. Een ander scherm zal verschijnen. Klik op “Change Speed”, selecteer “Parameters Bewerken” en schuif de knop om de audio te versnellen. Klik op de “OK” knop.

audacity interface

U kunt dit nu gebruiken om muziek te versnellen. Klik op het “Bestand” menu in Audacity en klik op “Ketting Toepassen”. Selecteer de audiobestanden waar u de ketting op wilt toepassen. De toepassing zal de geselecteerde bestanden dan omzetten naar de door u gewenste snelheid.

Al deze drie toepassingen zijn geschikt voor het versnellen van uw audiobestanden. Als u evenwel een makkelijke en gratis methode zoekt, kunt u wellicht Windows Media Player en Apowersoft Gratis Online Audio Recorder gebruiken. Maar als u de toon van de audiobestanden niet wilt wijzigen, kunt u kiezen tussen Audacity en Audio Speed Changer Pro. Hoewel Audacity gratis is, kan het nogal ingewikkeld zijn in het gebruik. Audio Speed Charger Pro is een betere optie. Het kost wellicht wat, maar is makkelijk in het gebruik en biedt meerdere functies.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 17 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarAudio Bewerken, Audiorecorder.Laatst bijgewerkt op 11-09-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven