Top 3 Software om Windows 7/8/10 op te nemen
Opmerking

Top 3 Software om Windows 7/8/10 op te nemen

Laatst bijgewerkt op 19-10-2016 door

Windows 8 biedt een aantal nieuwe personalisatie opties die Windows een van de meest persoonlijke besturingssystemen maken. En beeldscherm opnemen is een goede optie als u activiteiten die u uitvoert op uw computer op wilt nemen. Meestal nemen gebruikers beeldscherm op om instructievideo’s te maken over hoe je een bepaald programma kunt gebruiken, om tips en trucs te bieden bij het spelen van een bepaald spel en om presentaties voor te bereiden. Hieronder vindt u drie aanbevolen Windows 8 screen recorder die u kunt gebruiken.

De Beste Screen Recorder voor Windows 8 Scherm

#1. Apowersoft Gratis Online Schermrecorder

Apowersoft Gratis Online Schermrecorder is een gratis online applicatie voor scherm opname die door vele gebruikers zeer gewaardeerd wordt. U hoeft niets te downloaden, want het is een web gebaseerde applicatie. U zult een grote, opvallende “Opname Starten”-knop vinden op de home pagina die direct begint met het computerscherm op te met een enkele klik.

captura de panta la windows 8

 • Neemt Windows 8 op met een uitstekende kwaliteit
 • Neemt gelijktijdig zowel audio en video op
 • Geschikt voor het afzonderlijk opnemen van audio- dit is handig als u liever alleen het geluid wilt opnemen
 • Neemt het hele of alleen een deel van het scherm op door Custom Scherm modus of Volledig Scherm modus
 • Neemt audio en video op van Skype en G-Chat door de Webcam Capture modus

Prijs: gratis

Tijdslimieten: Nee

Formaat: web gebaseerd, neemt geen schijfruimte in beslag

Extra functie: Schermopname, bewerken

Windows 8 op te nemen

Deze applicatie werkt ook gratis op Mac computers. Er is geen limiet voor het aantal of de lengte van de video’s die u op kunt nemen dus u kunt zeker terugkomen voor meer scherm opname. Omdat het krachtige functies biedt en hoogwaardige video’s gratis prodcuceert, kan Apowersoft Gratis Online Schermrecorder worden beschouwd als de beste screen recorder voor uw Windows 8 computer.

Als u op zoek bent naar een krachtige, offline methode voor het opnemen van uw bureaublad in Windows 7/8/10, dan is Apowersoft Desktop Schermrecorder. Naast alle functionaliteit aanwezig in de gratis versies, is het voorzien van handige hulpmiddelen voor het bewerken van video’s, maken an screenshots, instellen van opnametaken, en uploaden van video’s naar YouTube en FTP servers. Klik op de knop hieronder om het te downloaden.

Download

#2. Fraps – Compact en Kostenbesparende Scherm Opname

Fraps is een video opname software die ontworpen is voor het opnemen van spellen. U moet het programma downloaden en u registreren zodat u toegang heeft naar de volledige versie. Het laat u video voor Windows 8 opnemen als u uw gewenste online spel speelt.

fraps opnemen windows 8

 • Perfect voor het opnemen van spellen vooral Minecraft
 • Werkt goed bij het opnemen van spellen die OpenGL of DirectX grafische technologie gebruiken
 • Toont het aantal frames pers seconde (FPS) en geeft u de mogelijkheid om de statistieken op te slaan

Prijs: $37

Grootte: 2.2MB

Extra functie: Schermopname

Voor online spelers die hun spel willen opnemen, is Fraps een rendabele keuze. Toch is er een groot nadeel omdat deze software geen geluid opneemt. Ook klagen sommige gebruikers over de slechte videokwaliteit.

#3. Camtasia –Uitgebreide Video Scherm Opname

Camtasia is een betaald hulpmiddel om scherm voor Windows 8 op te nemen, dat diverse functies biedt. Er zijn afzonderlijke downloadbare programma’s voor Windows en Mac. Het is geweldig voor het bewerken en het verpersoonlijken van video’s die op het scherm zijn opgenomen.

camtasia opnemen windows 8

 • Geeft u de mogelijkheid om uw scherm in Windows 8 op te nemen en uw video te verpersoonlijken
 • Biedt verschillende thema’s en geanimeerde achtergronden
 • Importeert video’s, afbeelding en muziek om uw video te verbeteren
 • Stuurt uw video naar YouTube

Prijs: $ 199

Grootte: 238.7 MB

Extra functie: Schermopname, bewerken, converterenKortom, de applicatie doet zijn werk goed, maar de prijzen zijn gewoon te duur, variërend rond de $ 200 voor de basis- bundel plus nog eens $ 90 voor de opwaarderingen.

Camtasia is een goede optie als u bereid bent om het geld uit te geven om een betrouwbaar programma te gebruiken om Windows 8 op te nemen. Fraps is een scherm recorder die speciaal is ontworpen voor het vastleggen van online spelen, maar je moet de kwaliteit op de koop toenemen. Als u op zoek bent naar een volledig gratis oplossing die top kwaliteit video’s en handige functies biedt zonder u voor iets te laten betalen, dan wordt Apowersoft Gratis Online Schermrecorder het beste aanbevolen.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 20 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarSchermrecorder.Laatst bijgewerkt op 19-10-2016

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven