Apowersoft Brengt iPhone/iPad Recorder Uit
Opmerking

Apowersoft Brengt iPhone/iPad Recorder Uit

Laatst bijgewerkt op 05-07-2016 door

Op 29 januari 2016, kondigde Apowersoft de release van Apowersoft iPhone/iPad Recorder 1.0 aan, een belangrijke update voor digitale media oplossingen voor iOS gebruikers. De meest recentie versie is nu V1.0.8, welke het weergeven en vastleggen van het scherm sterk heeft verbeterd. Deze krachtige toepassing is speciaal ontwikkeld om iPhone/iPad gebruikers te helpen bij het gemakkelijk weergeven van het scherm van hun toestel op hun computer voor een betere visuele ervaring, en voor het maken van schermopnames van bijvoorbeeld video’s en afbeeldingen. Het is ideaal voor het maken van presentaties, het vastleggen van spellen, het opnemen van een videochat, etc. Om meer te lezen over de uitgebreide functies van dit nieuw uitgebrachte programma, leest u hieronder verder.

Download

Belangrijkste eigenschappen van Apowersoft iPhone/iPad Recorder

Verbind uw iPhone/iPad draadloos met uw computer

U kunt uw iOS toestellen gemakkelijk op uw Windows/Mac aansluiten voor schermspiegeling, zonder dat u uw toestel hoeft te jailbreken of speciale kabels hoeft te gebruiken. De stappen voor deze truc zijn vrij simpel. Sluit uw iToestel en computer aan op hetzelfde netwerk, en schakel de spiegelingsfunctie van “AirPlay” in in het controlepaneel. Vervolgens kan alle schermactiviteit, zoals spelen, live streams, documenten, videoclips en muziek live op uw computer worden gesynchroniseerd.

verbind uw iPhone/iPad

Stream uw schermactiviteiten met audio naar uw PC

In tegenstelling tot de meeste telefoonmanagers, die alleen het telefoonscherm op PC kunnen weergeven zonder geluid, kan deze iPhone/iPad recorder, zoals u wellicht al had verwacct, zowel schermactiviteit als geluid naar de PC overzetten met hoge kwaliteit. It is ideaal voor spellen, het uitvoeren van videogesprekken of het bekijken van films. Welke geluiden u ook op uw iToestel hoort, ze kunnen allemaal door uw computer worden afgespeeld.

stream schermactiviteiten naar PC

Aanpassen van instellingen voor weergave en vastleggen

Om aan de uiteenlopende gebruikersbehoeften te voldoen met betrekking tot schermweergave en het scherm vastleggen, biedt Apowersoft iPhone/iPad Recorder verschillende opties voor aanpassingen. U kunt zelf de gewenste weergavekwaliteit selecteren (720P of 1080P), de bestemmingsfolder kiezen, het videoformaat (MP4, WMV, AVI, FLV, GIF en anderen), de videokwaliteit en nog veel meer. Bovendien biedt het verschillende audio input mogelijkheden voor het openemn van uw iOS scherm, waarmee u kunt selecteren uw systeemgeluid op te nemen, uw microfoon, allebei of geen van beiden, afhankelijk van uw behoeften.

aanpassen van instellingen

Maakt opnemen iOS scherm makkelijk

Apple kent zoveel beperkingen voor schermopname apps dat dergelijke apps vaak weer van de store worden verwijderd net nadat ze er zijn geplaatst. Deze toepassing lost dat op door u eerst uw scherm te laten weergeven op uw computer, en het vervolgens laat opnemen. Voor het opnemen heeft u ook de mogelijkheid de gewenste audio input aan te geven. Of u nu een videochat wilt vastleggen of een spel wilt opnemen met achtergrond muziek en commentaar, het kan allemaal gemakkelijk.

iOS scherm vastleggen

Neem direct HD screenshots

Naast het maken van screencasts, laat dit programma u ook screenshots nemen van uw iPhone/iPad scherm met een enkele klik van de muis. Zodra vastgelegd, worden uw afbeeldingen automatisch als PNG bestanden opgeslagen. U vindt de vastgelegde afbeeldinge terug in de bestemmingsfolder. U kunt de screenshots direct met uw vrienden delen, of ze op uw lokale schijf vastleggen voor later gebruik.

neem direct screenshots

Apowersoft iPhone/iPad Recorder biedt een alles-in-één oplossing als u uw iOS scherm op uw computer wilt weergeven voor een betere presentatie of om het te delen. Daarnaast is het ook een goede keuze als u uw iDevice scherm wilt opnemen of vastleggen voor het maken van tutorials op opslaan van belangrijke informatie. Download het hieronder zelf om de voordelen te ontdekken.

Download

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 18 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarPersberichten en Nieuws.Laatst bijgewerkt op 05-07-2016

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven