Apowersoft Desktop Schermrecorder 2.0 Uitgebracht
Opmerking

Apowersoft Desktop Schermrecorder 2.0 Uitgebracht

Laatst bijgewerkt op 06-12-2018 door

Op 13 april 2015 heeft Apowersoft Desktop Schermrecorder haar functionaliteit verbeterd, doordat live bewerken toe te voegen, geluidsopnames te verbeteren en enkele bugs te repareren. Om aan de uiteenlopende gebruikersbehoeften te voldoen, zoals het helpen bij het geven van een demonstratie, kunnen gebruikers nu ook direct bewerken tijdens het opnemen. Deze versie ondersteunt ook meer geluids- en videoformaten, met goede verbeteringen in het opnemen van geluid. Daarnaast laat het u ook video’s uploaden naar YouTube en FTP. Apowersoft Desktop Schermrecorder 2.0 toont hieronder meer details over de geweldige nieuwe functies voor een betere gebruikservaring.

Download

Nieuwe functies

1. Live bewerken tijdens het opnemen

De nieuwe versie beschikt over een dramatisch verbeterde functionaliteit met betrekking tot demonstraties, waardoor u nu bijvoorbeeld het volume in de taakbalk kunt aanpassen tijdens het opnemen, en live kunt bewerken en annoteren op uw scherm. U kunt direct op uw scherm aanpassingen maken, en bijvoorbeeld pijltjes, rechthoeken, cirkels en lijnen toevoegen aan uw video om deze beter leesbaar te maken.

2. Screenshot en video’s delen

Deze nieuwe versie beschikt ook over een ingebouwde screenshot assistant om gebruikers te helpen effectief te communiceren bij het delen van afbeeldingen. Met het screenshot hulpmiddel is dit de bestie optie voor het delen naar sociale media en cloud opslag.

De laatste versie van Schermopname beschikt ook over verbeterde functionaliteit voor het opnemen van uw scherm. Het vergemakkelijkt niet alleen de YoutTube Uploaden, welke alleen vereist dat u uw YouTube account invoert, maar voegt ook functies toe voor het delen van video’s via FTP, waardoor webmasters video’s direct naar de FTP server kunnen uploaden.

FTP uploaden

3. Technologie voor geluidsopnames verbeterd

Om problemen op te lossen rond het mislukken van geluidsopnames, laat Desktop Schermrecorder 2.0 de Windows Audio Sessie geluid opnemen, waardoor geluid met hoge kwaliteit wordt vastgelegd. Deze wijziging verwijdert de problemen ervaren door gebruikers met computers zonder Virtuele Geluidskaart.

4. Verschillende video & audioformaten ondersteund

In eerdere versies ondersteunde Desktop Schermrecorder alleen WMV video’s. In de nieuwe versie kunt u uit negen verschillende videoformaten kiezen (WMV, AVI, MP4, MOV, MKV, FLV, MPEG, VOB, en WEBM) en kunt u dus gemakkelijk op verschillende toestellen afspelen. Bovendien zijn AAC en FLAC toegevoegd aan de oorspronkele formaten (MP3, OGG, WMA en WAV).

Verschillende video & audioformaten

Apowersoft Desktop Schermrecorder 2.0 is een verbetering over eerdere versie. Het heeft veel vooruitgang gemaakt in het verbeteren van de algehele functionaliteit en voldoet goed aan de vereisten van verschillende soorten gebruikers. Bovendien zal Apowersoft Desktop Schermrecorder in toekomstige uitgaven meer aandacht besteden aan het ontwerpen van high-end producten met geavanceerde functies en een makkelijke werken. De software is daarmee uw favoriete keuze.

Download

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 10 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarPersberichten en Nieuws.Laatst bijgewerkt op 06-12-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven