Apowersoft Android Recorder 1.0 uitgebracht met Geweldige Functies
Opmerking

Apowersoft Android Recorder 1.0 uitgebracht met Geweldige Functies

Laatst bijgewerkt op 14-06-2016 door

Vanwege de behoefte van veel Android gebruikers aan het uitzenden een vastleggen van schermactiviteiten, heefApowersoft recent een nieuw product uitgebracht, Android Recorder. Sinds publicatie, heeft Android recorder veel waardering gekregen voor de mogelijkheid om Android schermactiviteiten op de PC weer te geven, alsmede om er video’s of afbeeldingen mee vast te leggen. Met dit hulpmiddel wordt het veel makkelijker voor gebruikers om belangrijke momenten op hun Android draagbare toestel op te slaan en delen. Alle stappen zijn makkelijk uit te voeren, en u kunt probleem aan al uw behoeften voldoen. Om meer te leren, bieden we hieronder een overzicht van alle functionaliteit.

Download

Geweldige Eigenschappen

1. Android Draadloze Schermspiegeling op PC/Mac

Apowersoft Android Recorder kan alle schermactiviteiten van uw Android smartphone weergeven op Windows of Mac. Op voorwaarde dat u Android versie 5.0 of later gebruikt en dat uw telefoon over de ingebouwde Chromecast eigenscchap beschikt, kunt u gemakkelijk uw toestellen via een gedeelde netwerkomgeving met uw computer verbinden. Of u nu spellen speelt of videogesprekken voert, de spiegelfunctie is enorm prettig om mee te werken en biedt een veel beter visueel effect.

2. Geluid Synchroniseren zonder Kwaliteitsverlies

Naast het spiegelen van schermactiviteiten, kunt u ook tegelijk geluid synchroniseren met de video-uitzending, zonder kwaliteitsverlies. U kunt de video-opname tegelijk met systeem geluid of microfoongeluid, of allebei, vastleggen. Als u bijvoorbeeld een videogesprek voert, kunt u zo duidelijk het geluid van beide zijden horen en volledig vastleggen.

geluid synchroniseren

3. HD Scherm Video Vastleggen

Dit hulpmiddel laat u ook video’s opnemen. Gebruikers kunnen dit gebruiken om zelf een video op te nemen die ze later met anderen kunnen delen. Er is geen tijdsbeperking aan de opname, en de video zal geen reclames of watermerken bevatten. Bovendien kan het ook uw webcamera streamen zodat gebruikers een video-in-video effect zien bij het bekijken van de video.

HD video vastleggen

4. Diverse Weergave en Opname Instellingen

Apowersoft Android Recorder biedt een wijd aanbod of outputformaten waar u uit kunt kiezen. In totaal zijn er 8 formaten in het menu, waaronder zeven videoformaten zoals MP4, WMV, AVI en GIF. U kunt de videokwaliteit van hoog tot laag inschakelen, en gebruikers kunnen dit alles naar wens en behoefte aanpassen.

opname instellingen

5. Screenshot met een Enkele Klik

Bovendien laat dit programma u ook live screenshots maken. Met slechts een enkele klik op de screenshot knop, zal de afbeelding als PNG bestand worden opgeslagen in de door u aangegeven bestemmingsfolder.

screenshot maken

Apowersoft Android Recorder 1.0 maakt gebruik van de meest recente technologie voor mobiele uitzendingen, en heeft daarmee een probleem opgelost dat veel gebruikers al lange tijd dwarszat. Op dit moment is het bedrijf druk bezig verdere oplossingen en functies te ontwikkelen zodat meer mobiele gebruikers hiervan kunnen genieten. Als u dus op zoek bent naar een oplossing voor het opnemen of uitzenden van uw Android scherm, is deze prachtige recorder voor u altijd de eerste keus.

Download

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 22 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarPersberichten en Nieuws.Laatst bijgewerkt op 14-06-2016

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven