Screencast met Online Schermrecorder zonder Java

Laatst bijgewerkt op 05-04-2016 door

Sinds de nieuwe versie van Chrome 42 in april 2015, heeft Google Chrome de standaard ondersteuning van NPAPI stopgezet vanwege het risico voor veiligheid en stabiliteit. En met de vrijgave van Chrome 45 in september, werd de handmatige manier om NPAPI in te schakelen ook verwijderd. Dit betekent dat Java plug-ins standaard geblokkeerd worden in Chrome. Als gevolg hiervan, zullen online schermrecorders die afhankelijk zijn van NPAPI plug-ins, zoals Screenr en Screencastle niet meer beschikbaar zijn. In dit geval, en om dit probleem te voorkomen, kunnen Chrome gebruikers schermrecorder online zonder Java zoals Gratis Online Schermrecorder gebruiken. Plus, Firefox en Opera gebruikers kunnen ook gebruik maken van deze schermrecorder als ze geen Java geïnstalleerd hebben of problemen detecteren.

Hoe Scherm Online Op te Nemen zonder Java

Voor het gebruikersgemak, heeft Gratis Online Schermrecorder Java onlangs opgegeven om het opnemen eenvoudiger te maken dan tevoren. In tegenstelling tot andere online schermrecorders die afhankelijk zijn van Java, vereist de nieuwe versie van dit screencast-hulpmiddel alleen maar het installeren van een launcher en deze te gebruiken als het nodig is, in plaats van Java elke keer opnieuw op te starten als u het gebruikt.

gratis online schermrecorder

Met een eenvoudige en duidelijke interface, kunt u snel uitzoeken hoe u elke schermactiviteit met audio op kunt nemen. De audio van de computer en microfoon zullen samen met de video worden opgenomen. Om meer te leren over hoe u gebruik kunt maken van deze gratis online schermrecorder (zonder Java), kunt u onderstaande uitgebreide handleiding raadplegen.

1

Download launcher en start deze app

Om deze app te starten, gaat u naar de webpagina van dit gratis screencast hulpmiddel en klikt u op “Opname Starten” in het midden van de pagina.

Tips: Als het de eerste keer is dat u het gebruikt, gelieve op “Download Launcher” te klikken na het drukken op de knop “Opname Starten”. (Deze launcher is redelijk veilig, u hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid.) Wacht dan een paar seconden tot de download voltooid is, en installer deze launcher. Daarna, weer op de knop “Opname starten” klikken om deze recorder te laten functioneren.

launcher

Het externe protocol zal dan verschijnen om u te vragen of u deze applicatie wilt uitvoeren, gewoon op “Applicatie Uivoeren” klikken. Daarna, zal de online schermrecorder zonder Java verschijnen.

2

Configureer de Instellingen

Zodra deze applicatie verschijnt, kunt u op het pictogram opties in de werkbalk klikken om de basisinstellingen zoals sneltoetsen, video-uitvoerformaat, uitvoermap, etc, te configureren.

instellingen

Daarna, kunt u de gewenste regio aanpassen om een audio-ingangsbron voor de opname te selecteren en vast te leggen. Vanuit het audio-ingangsmenu kunt u kiezen voor het opnemen van audio van systeemgeluid, microfoon, beiden of geen enkele.

3

Begin Op te Nemen zonder Java

Nu, kunt u beginnen met de onbeperkte opname door op de rode knop “REC” te klikken. Met deze online screen recorder (geen Java vereist) worden er tijdens het opnemen een aantal handige bewerkingsopties zoals tekst, highlights, lijnen, pijlen en andere weergegeven, zodat u deze kunt gebruiken om de opgenomen video levendiger te maken.

bewerk video

Tips: Als u deze opname opnieuw wilt uitvoeren, dan kunt op de pauzeknop klikken en dan rechts op de knop met het kruis drukken. Er zal dan een herinneringsmelding verschijnen en u kunt op “Opnieuw Beginnen”drukken om een nieuwe opname te starten. Als u op de knop “Wis” klikt, wordt deze schermrecorder afgesloten en zullen uw opnamen niet worden opgeslagen.

Opnieuw beginnen

4

Opname voltooien

Als u de opname wilt beëindigen en dat wat u hebt vastgelegd op wilt slaan, druk dan gewoon op de blauwe pauzeknop en klik op het groene vinkje om te stoppen. Daarna kunt u met de ingebouwde mediaspeler een voorbeeld bekijken van wat u heeft opgenomen.

afwerking opname

5

Opname Opslaan en Delen

Om deze video op te slaan drukt u gewoon op de knop opslaan, linksonder van de mediaspeler en selecteert of u het wilt opslaan als video of GIF-bestand, of dat u het wilt uploaden naar sites zoals YouTube, YouTube, Dropbox, Vimeo, etc.

Opname Opslaan en Delen

In het geval dat u niet tevreden bent met de opnamen, kunt u op de knop “Vernieuwen” drukken om met uw nieuwe screencast te beginnen.

Bij het opslaan van uw video naar de lokale schijf, kunt u “Opslaan als Videobestand” selecteren, en dan uw gewenste uitvoerformaat, naam van de video en de uitvoermap kiezen. Eenmaal voltooid, kunt u de map openen waarin u de screencast heeft opgeslagen. Als het nodig is, kunt u ook het bestandspad kopieren als back-up of voor enig ander gebruik.

scherm recorder online zonder java

Tips: Zoals u al had verwacht, is deze recorder ook in staat om video bij te snijden voor als u alleen maar een deel van de opname wilt opslaan. Om deze truc uit te voeren, kunt u de tijdlijn van de video aanklikken en meeslepen om dat wat u hebt opgenomen blauw te maken, en dan op de knop “Opslaan” te klikken om het deel van de video dat u geselecteerd hebt, op te slaan of te uploaden.

trimmen

Hierboven staan de stappen over hoe de gratis online schermrecorder te gebruiken. Als u de voorkeur geeft aan een stabieler en sterker schermopname programma, dan kunt u de pro-versie dowloaden en gebruiken. Naast alle functies die geboden worden door bovenstaande online schermrecorder zonder Java, geeft de bureaublad-versie u ook de mogelijkheid om taakplanning te creëren voor het maken van schermafbeeldingen, het opnemen, het opnemen in meerdere modi, en nog veel meer.

Download

Beoordeling: 4.3 / 5 (Gebaseerd op 17 beoordelingen) Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door: Op 01-12-2015 naar Schermrecorder. Laatst bijgewerkt op 05-04-2016

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven