Apowersoft Screenrecorder 2.0 voor Mac Uitgebracht
Opmerking

Apowersoft Screenrecorder 2.0 voor Mac Uitgebracht

Laatst bijgewerkt op 17-01-2014 door

Apowersoft is bijzonder blij om de nieuwe verise van het prijswinnende Apowersoft Screen Recorder 2.0 voor Mac aan te kondigen. Het is een geavanceerd maar makkelijk te gebruiken programma dat ontworpen is om schermen voor uw Mac op te nemen in hoge kwaliteit.

Naast het opnemen van schermen met geluid, zijn er nog vele andere opties. Zo laat Apowersoft Screen Recorder 2.0 voor Mac u zowel het scherm als beelden met de webcam tegelijkertijd opnemen. Ook kunt u snel vele video’s tegelijk converteren, video’s samenvoegen, opnames inroosteren en nog veel meer. Laten we eens de vele functies in detail bekijken.

Download

Nieuw Functies

Maak Video’s met Afbeeldingen

Apowersoft heeft als doel de behoeften van onze klanten te blijven bevredigen en daarom streven we naar het aanbieden voor de beste gebruikerservaringen. Vandaag de dag willen computergebruikers vaak effecten en afbeeldingen aan instructievideo’s toevoegen. Er bestaat geen twijfel dat Apowersoft Screen Recorder 2.0 voor Mac dan de juiste keuze is omdat het u dit soort effecten eenvoudig laat toevoegen.

Maak Video's met Afbeeldingen

Opnames Inroosteren

Als u de schermactiviteiten wilt opnemen terwijl u zelf niet aanwezig bent dan heeft u nu niets meer te vrezen. U kunt opnames dagelijks of wekelijks inroosteren. Met een paar klikken kunt u alles vooraf instellen en de software doet de rest voor u. De software zal automatisch de opname starten zodat u nooit meer te laat inschakelt om iets op te nemen.

Opnames Inroosteren

Video’s Tegelijk Converteren

Dit programma laat u uw opgenomen video’s in allerlei formaten opslaan zodat u ze eenvoudig op al uw favoriete gadgets zoals de iPad kunt afspelen. Er wordt een breed scala aan populaire videoformaten aangeboden zoals AVI, MKV, MP4, WMV, ASF, FLV, SWF, 3GP, HTML5 en ga zo maar door. U kunt het juiste formaat kiezen voor uw Apple (iPhone, iPad, iPod), Android of ander draagbare apparaat. Bovendien kunt u verschillende video’s tot één video samenvoegen met de ingebouwde converteerder.

Video's Tegelijk Converteren

Verbeterde functies

Gebruiksvriendelijke Interface

Zoals iedereen weet zijn programma’s eenvoudiger te gebruiken wanneer de interface gebruikersvriendelijk is. De software wordt hiermee ook efficiënter en leuker om te gebruiken. Apowersoft heeft haar best gedaan om de interface zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken en praktische functies toe te voegen. De nieuwe interface heeft de knoppen en menu’s logischer gemaakt zodat u in één oogopslag ziet waar u moet zijn. U kunt de functies eenvoudig gebruiken, zelfs wanneer u het programma voor het eerst onder ogen krijgt.

Gebruiksvriendelijke Interface

Verschillende Manieren voor Opnames

Met Apowersoft Scherm Recorder 2.0 voor Macs is opnemen met een Mac besturingssysteem nog nooit zo eenvoudig geweest. Het biedt verschillende opties om opnames te maken zoals “Regio”, “Volledig Scherm” en “Webcam” en daarmee kunt u dus opnemen zoals u het wilt. U kunt opnames maken van het scherm en de webcam zonder kwaliteitsverlies.

Verschillende Manieren voor Opnames

Betere Synchronisatie van Video en Geluid

Anders dan soortgelijke producten zal deze 2.0 versie ervoor zorgen dat de beelden en het geluid synchroon lopen in het mediabestand. Daarnaast zijn er verschillende manieren om geluid op te nemen zoals “Geen geluid”, “Systeemgeluid” en “Microfoon”. U heeft dus genoeg keuze om de juiste manier van opnemen te kiezen.

Betere Synchronisatie van Video en Geluid

Naast de toevoeging van deze belangrijke functies zijn er ook een aantal kleine foutjes hersteld in deze versie. De nieuwe functies brengen u nieuwe ervaringen om opnames te maken met computers met Mac besturingssystemen.

Download

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 22 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarPersberichten en Nieuws.Laatst bijgewerkt op 17-01-2014

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven