Hoe je Gamevideo’s met Fraps op kunt nemen met Mac
Opmerking

Hoe je Gamevideo’s met Fraps op kunt nemen met Mac

Laatst bijgewerkt op 18-09-2018 door

De strijd winnen en queesten behalen is niet het enige dat gamers bezig houdt. Ook willen ze hun kennis met andere gamers delen en hun triomftochten opslaan. Er zijn nu vele online games beschikbaar zoals RPG en daarom zijn er ook veel tutorials op het internet te vinden met tips en trucks voor bepaalde spellen. Topspelers nemen de schermen op tijdens het spelen om videogidsen te maken. Als je dat ook wilt hebt je Fraps nodig; niet alleen kan dit programma schermen opnemen maar het levert ook software om de video’s te bewerken.

Fraps is erg populair bij de meeste gamers. Het is onmisbaar voor iedereen die gameschermen op wil nemen. Ondanks de geweldige opties en alles waar het toe in staat is, is er ook een nadeel: het werkt alleen op Windows. Daarom moeten de fans van Steve Jobs op zoek naar een alternatief voor Fraps dat ook werkt voor de Mac en dezelfde of betere functies biedt.

Hoe u een Fraps Equivalent voor de Mac kunt Gebruiken om Video’s op te Nemen

Droog je tranen als je een Mac-gebruiker bent en gamevideo’s wilt opnemen. Er is een toepassing die hetzelfde kan als Fraps: Apowersoft Mac Schermrecorder. Met deze bureaubladtoepassing kun je alles opnemen wat je op een Mac kunt draaien zoals muziekvideo’s, games en elke andere schermactiviteit.

Het laat je opnames maken in hoge kwaliteit tot 1080p en met geluid. Naast het opnemen van games kan je deze Fraps voor de Mac ook gebruiken om opnames te maken van films, videoclips, webcamvideo’s, enzovoorts. Een schermopname maken terwijl je een game speelt is eenvoudig met slechts een paar klikken of toetsen op je toetsenbord. Het is flexibel en er treedt geen kwaliteitsverlies op. En wat te denken van de ingebouwde bestandsconverteerder, bewerker en planner dat allemaal in één programma is gestopt.

1

Download en installeer de nieuwste versie van de software op je PC. Apowersoft Schermrecorder werkt met het Besturingssysteem X 10.6 of nieuwer. Zowel X Mountain Lion als Mavericks wordt ondersteund.

2

Voordat je je games en andere schermactiviteiten op je Mac opneemt, moet je eerst je geluidsbronnen instellen. Klik op “Opties” en selecteer “Geluidsbron”. Je kunt je systeemgeluid gebruiken voor betere audio.

Fraps op de Mac

3

Start je game normaal op en voordat je begint start je de opname met dit Fraps alternatief voor de Mac. Klik op de rode opnameknop om de opname te starten. Je kunt ook nog instellen welk deel van het scherm opgenomen moet worden. Sleep de rode lijnen naar de juiste plaats.

Fraps alternatief voor Mac

4

Klik op de knop “Stoppen” om de opname te stoppen. Het programma zal je video automatisch opslaan op de aangegeven locatie. Je kunt de video’s vooraf bekijken of de naam wijzigen met in de ingebouwde mediaspeler.

Fraps equivalent voor Mac

Tips: Je kan ook effecten aan je video toevoegen. Dit is erg eenvoudig. Tijdens het opnemen klik je op het camerapictogram in de werkbalk en je kan een afbeelding naar keuze invoegen.

Daarnaast is het makkelijk de krachtige opties van dit Fraps alternatief voor de Mac te gebruiken. Bovendien is het beter omdat je meer dingen kan doen na de opname. Je kan de video in verschillende formaten opslaan en de video bewerken met de vele opties. Je kunt zelfs het bewerken beginnen terwijl je nog aan het opnemen bent. Ook kan Apowersoft Schermrecorder opnames maken terwijl je zelf niet aanwezig bent.

Fraps alternatief voor de Mac

Het is waar dat er vele soortgelijke online toepassingen beschikbaar zijn. Maar de Apowersoft Schermrecorder biedt veel meer opties dan alleen het opnemen van games. Je kan alles opnemen van video’s tot webcamgesprekken.

Met Apowersoft Schermrecorder voor Mac mis je geen kans meer om je ninja moves en epische gevechten op te nemen. Maak opnames van je game en deel het met je vrienden, familie en het hele internet. Daarnaast kan je de video’s direct en eenvoudig uploaden op alle populaire streamsites.

Download

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 13 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarMac scherm recorder alternatieven, Mac-schermrecorder.Laatst bijgewerkt op 18-09-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven