Het beste Alternatief voor Camtasia
Opmerking

Het beste Alternatief voor Camtasia

Laatst bijgewerkt op 17-09-2018 door

Op een zonnige middag terwijl u met een kop koffie in uw hand zit bedenkt u zich misschien dat u een video wilt uploaden naar Youtube om uw prachtige levensstijl te delen. Het zou ook kunnen dat u opeens een video moet maken om de producten van uw bedrijf te demonstreren, het kan zelfs zo zijn dat u trainingsmateriaal wilt maken om andere uw levensstijl beter te laten begrijpen. Wanneer dit gebeurd gaat u misschien hopeloos opzoek op het internet naar de beste opname software; jammer genoeg wordt u overdonderd door de grote verscheidenheid aan softwarepakketen die beschikbaar zijn voor schermopnames. Na wat research komt u tot de conclusie dat Camtasia de meest bekende software is, en u niet alleen in staat stelt schermopnames te nemen, maar u kunt ook uw nieuwe video’s bewerken met geavanceerde bewerktechnieken en opslaan in verschillende formaten. Maar, er zijn ook alternatieven voor Camtasia die hetzelfde bieden. Welk alternatief past het best bij u? En welke software zou u moeten gebruiken? Weet u het even niet meer? Wij helpen u!

Het is een feit dat Camtasia een erg goed programma is voor schermopnames en het creëren van professionele tutorials, promotievideo’s of demovideo’s. De bewerk mogelijkheden zijn gecompliceerd en gefocust op video’s van een hoog niveau, ze zijn overbodig voor dagelijks gebruik. Met een prijs van $299 en haar gecompliceerde functies zult u misschien uw gedachten heroverwegen. Is er geen betere oplossing?

Het Beste Alternatief voor Camtasia

Opeens ontdekt u een geweldig, gratis alternatief voor Camtasia Apowersoft Online Screen Recorder. Het is misschien wel hét programma waar u al die tijd naar hebt gezocht. Met haar gratis online schermopnamefunctie kunt u alle bewegingen op uw beeldscherm opnemen, van elk formaat, en tegelijkertijd zelfs geluid dat u opneemt met een microfoon of webcam. Apowersoft Online Screen Recorder biedt grenzeloze functies aan haar gebruikers zonder enig limiet. Gebruikers kunnen een audio input kiezen zoals, het opnemen van systeemgeluiden, geluid via de microfoon, beide of geen van beide. U kunt dus ook video’s zonder geluid opnemen en dit later toevoegen. Tijdens het opnemen kunnen gebruikers webcamvideo’s toevoegen en bewerken wanneer zij dat ook willen. Wanneer u een ander formaat nodig hebt, voor bijvoorbeeld uw telefoon of tablet, dan kunt u kiezen uit een lijst met duizenden populaire formaten.

Camtasia alternatief

Naast het bieden van deze hoofdfuncties die gelijk zijn aan die van Camtasia biedt free online screen recorder nog veel meer. Het is bijvoorbeeld voor gebruikers niet nodig om een programma te downloaden, alles wat u nodig heeft is java. Als u java heeft geïnstalleerd dan kunt u met één simpele klik alles opnemen wat u wilt. Doordat u dit alleemaal online doet bespaart u ruimte op uw computer. Daarbij komt nog dat Apowersoft Online Screen Recorder de mogelijkheid om geluid apart op te nemen ondersteunt, dit is ideaal voor de mensen die een MP3 willen invoegen. Het is eigenlijk een win-win situatie, vindt u niet?

vergelijkbaar met Camtasia

Omdat u opzoek bent naar de beste software, naast gebruiksgemak en kwaliteit, biedt Apowersoft Online Screen Recorder ook nog lage kosten, goede bruikbaarheid en neemt het weinig ruimte op uw computer in beslag. Samengevat kunnen we zeggen dat Apowersoft Online Screen Recorder het ideale programma is voor mensen die professionele video’s maken of voor amateurs, Apowersoft Online Screen Recorder is door iedereen te gebruiken.

Download

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 6 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarMac scherm recorder alternatieven, Mac scherm resource, Schermrecorder.Laatst bijgewerkt op 17-09-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven