Slimme Manieren voor het Zetten van MP3s op Facebook
Opmerking

Slimme Manieren voor het Zetten van MP3s op Facebook

Laatst bijgewerkt op 18-09-2018 door

Facebook is een van de meest populaire sociale netwerkwebsites. Het is een vriendelijke gemeenschap die mensen op veel verschillende manieren helpt. Het laat hen nieuwe en oude vrienden vinden, helpt bij het maken van vrienden en helpt bij het contact houden met familieleden over de wereld. Naast het vinden van vrienden en familie, stelt Facebook mensen ook in staat hun gedachten, foto’s en video’s met “Vrienden” op hun timeline te delen.

Het enige probleem met de website is dat het niet direct geluidsbestanden op Facebook laat uploaden. Daarom zult u aparte software nodig hebben om muziek op Facebook te uploaden. Lees verder om meer te leren.

Makkelijke Oplossingen voor Uploaden van MP3 naar Facebook

Hieronder beschrijven we de makkelijkste oplossingen voor het uploaden van geluidsbestanden naar uw Facebook account. Deze oplossingen helpen u bij het delen van uw favoriete nummer met uw vrienden.

1. Gebruik een bestandsuploader

Met een bestandsuploader kunt u geluidsbestanden op Facebook uploaden. Niet alle upload services die online ziet werken evenwel met Facebook, dus u dient zorgvuldig te kiezen, anders verspilt u mogelijk tijd.

Een goede bestandsuploader is CloudApp. Dit hulpmiddel stelt u in staat specifieke MP3 bestanden van uw computer te uploaden, zodat u deze makkelijk online deelt. Lees deze stappen en leer meer over het plaatsen van muziek op Facebook:

 1. Ga naar de CloudApp pagina en maak een account aan (als u al een account heeft, hoeft u slechts in te loggen).
 2. Zodra u bent ingelogd, upload u het MP3 bestand dat u op Facebook wilt delen.
 3. Nadat u het heeft geupload, dient u het bestand te hernoemen. Gebruik “+” of “-” tussen woorden in plaats van spaties. Vergeet dit niet, want als u dit niet doet, zult u het bestand niet op Facebook kunnen afspelen.
 4. Na het hernoemen klikt u het bestand, waarna een nieuw venster zal openen waar de audio zal spelen. In de rechterhoek is een keuzemenu waar u “Download Bestand” kunt selecteren.
 5. Kopieer de link (klik met de rechtermuisknop op “Download Bestand”).
 6. Log in op uw Facebook account en update uw status. Plak simpelweg de URL in uw statusbox om te delen.

MP3 op Facebook zetten

2. Gebruik een Share Sevice van een Muziekgemeenschap

Naast het gebruik van een bestandsuploader, is een andere goede oplossing het gebruiken van een share service, zoals u die vindt in muziekgemeenschappen. Er zijn zoveel gemeenschappen om uit te kiezen, dat deze methode makkelijker is dan de eerste optie.

Een goed voorbeeld is Grooveshark. Grooveshark is een online streaming muziekdienst welke gebruikers audio laat delen met heel veel websites en blogs. Volg de volgende stappen om MP3s op Facebook te plaatsen:

 1. Ga naar de Grooveshark pagina.
 2. Vindt de muziek die u wilt delen door de titel of artiest in het zoekveld in te voeren.
 3. Zodra u het nummer hebt gevonden, kunt u het “Deel” icoon gebruiken aan de rechterkant van de pagina. Klik op het Facebook icoon.
 4. Een nieuw venster zal verschijnen dat u zal vragen op uw Facebook account in te loggen.
 5. Zeg iets over het nummer en klik op “Link delen” onderaan het scherm, en u bent klaar.

muziek op Facebook uploaden

Wijze voor het Effectief Verkrijgen van Audio

Met uitzondering van online muziek, kunt u ook uw eigen nummer maken en dit op Facebook delen. Hiervoor raden wij Apowersoft Gratis Audio Recorder aan. Dit is een gratis online hulpmiddel dat kan helpen bij het verkrijgen van hoge kwaliteit geluidsbestanden door deze zelf op te nemen. Het kan zowel systeemgeluid als microfoongeluid opnemen. Bovendien kan dit hulpmiddel ook geluidsbestanden naar een ander formaat omzetten als u dit wenst. Op met dit handige hulpmiddel op te nemen, volgt u de volgende stappen:

 1. Ga naar Apowersoft Gratis Audio Recorder en klik op “Start Opnemen”.
 2. Een paar seconden later zal een hulpmiddel verschijnen op uw computerscherm. Ga naar “Audio-ingang” en selecteer “Systeemgeluid” als u van uw systeem opneemt of “Microfoon” als u van uw microfoon opneemt. U kunt ook allebei selecteren.
 3. Speel het nummer af dat u wilt opnemen en klik op “Opnemen”. Klik op “Stoppen” zodra het is voltooid.
 4. Klik “Map Openen” om de opgenomen audio te vinden, en u kunt vervolgens met behulp van bovenstande methode de opname delen.

audio opnemen voor facebook

Conclusie

De aanbevolen manieren voor het plaatsen van een MP3 op Facebook werken allemaal en zijn allemaal gratis. U hoeft dus geen tijd te besteden om te bepalen welke oplossing u wilt gebruiken om muziek met uw vrienden te delen. Bovendien dient u zich er van te verzekeren dat de geluidskwaliteit top it. Dit is waarom wij Apowersoft Gratis Online Audio Recorder aanraden.

Beoordeling:4.7 /5(Gebaseerd op 21 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarAudio tips, Audiorecorder.Laatst bijgewerkt op 18-09-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven