Top Manieren voor het downloaden van Hip Hop liedjes
Opmerking

Top Manieren voor het downloaden van Hip Hop liedjes

Laatst bijgewerkt op 11-09-2018 door
Vragen

Ik ben een groot fan van Hip Hop muziek, ik zit op de middelbare school en luister vaak op mijn iPhone naar deze liedjes. Het kost evenwel geld om Hip Hop liedjes op iTunes te kopen. Aangezien ik nog naar school ga, is er misschien een goede Hip Hop muziek downloader die ik gratis kan gebruiken?

Antwoorden

Hip Hop liedjes zijn heel populair tegenwoordig vanwege de energieke en levendige beat. Meeste beroemde muziekidolen komen oorspronkelijk uit dit genre muziek, wat het nog populairder maakt. Maar het downloaden van Hip Hop muziek kan moeilijk zijn als u geen ervaring of kennis hebt. Het goede nieuws is dat er veel muziek downloadhulpmiddelen hierbij kunnen helpen, en wij helpen bij het selecteren van de makkelijkste en meest krachtige downloaders.

Coole toepassingen voor het downloaden van Hip Hop muziek

Om op uw iPhone naar Hip Hop muziek te kunnen luisteren, dient u de liedjes eerst te verkrijgen, te organiseren en ze vervolgens naar uw toestel sturen. Hiervoor kunt u de volgende toepassing gebruiken.

Oplossing 1: Direct downloaden

Oplossing 2: Van video afhalen

Oplossing 3: Opnemen

1. Gratis Hip Hop Liedjes Downloader

De eerste manier voor het downloaden van Hip Hop liedjes is door het gebruiken van de prima Gratis MP3 Downloader. Het heeft een makkelijk gebruikersmenu, krachtige zoekmachine, ingebouwde converter, en nog veel meer. Door met dit hulpmiddel muziek te downloaden heeft elke gebruiker de mogelijkheid zijn of haar gewenste MP3 te vinden of van een online video te verkrijgen. Met dit hulpmiddel kunt u makkelijk de Hip Hop muziek verkrijgen die u wilt. Volg de volgende stappen:

a. Zoek op trefwoord en download

 1. Ga naar de website van Gratis MP3 Downloader en klik op de “Zoeken” knop.
 2. Voer de titel in van het Hip Hop nummer dat u wilt downloaden, of de artiestnaam.
 3. Een lijst resultaten die overeenkomt met uw trefwoord zal worden weergegeven, selecteer het nummer dat u wilt, en klik op “Downloaden” om het nummer te downloaden. U heeft ook de mogelijkheid naar het nummer te luisteren voordat u het download.
 4. Herhaal de bovenstaande stappen om meer nummers te verkrijgen.
 5. Importeer het gedownloade muziekbestand naar iTunes en verbind uw iPhone met uw PC om de muziekbibliotheek te synchroniseren.


b. Muziek van webvideo’s

 1. Klik op “Downloaden van Web Video’s”.
 2. Open een nieuw venster en ga naar de muziekvideo waar u de muziek van wilt downloaden. Kopieer de URL die bovenaan in de browser wordt weergegeven.
 3. Ga terug naar Gratis MP3 Downloader en plak de gekopieerde URL in de zoek box. Klik op “Converteren”.
 4. Wacht even, selecteer de juiste instellingen en download het muziekbestand.

Hip Hop MP3 downloaden

2. Online Hip Hop MP3 opnemen

Een andere manier voor het downloaden van Hip Hop muziek is om het online op te nemen terwijl u ernaar luistert. Apowersoft Gratis Online Audio Recorder is de juiste optie hiervoor. Het is makkelijk in het gebruik, waardoor u direct kunt beginnen met het opbouwen van uw verzameling Hip Hop muziek.

 1. Open het audio opname hulpmiddel door naar de website te gaan en op de “Begin met Opnemen” knop te drukken.
 2. Sta Java toe, en wacht tot het opname-scherm verschijnt.
 3. Zoek nu de Hip Hop audio die u wilt en zorg dat deze constant speelt, zonder bufferen.
 4. Vervolgens gaat u naar het opname-hulpmiddel en klikt u o “Opnemen”. Zodra u klaar bent klikt u op de “Stoppen” knop.
 5. Ga naar de output folder en vind het nummer dat u zojuist heeft gedownload.

Hip Hop liedjes opnemen
Bovendien kan deze Hip Hop muziek downloader liedjes in verschillende formaten downloaden, en heeft het ingebouwde ID3 identificatie, welke direct labels aan liedjes toevoegt. Het neemt audiobestanden van verschillende bronnen op, waaronder microfoon, systeemgeluid, of beide.

Goede sites voor het vinden van Hip Hop liedjes

Hot New Hip Hop – Dit is wereldwijd een bekend Hip Hop muziekkanaal met dagelijks gemiddeld 279,330 bezoekers. Deze webpagina heeft een zoek box om te helpen met het vinden van muziek. Er zijn ook standaard opties, zoals Top 100, songs mixtapes en video’s, wat handig kan zijn om verwarring te voorkomen.

HD Mixtakes – Deze website laat u uitsluitend via streaming luisteren. De website groeit momenteel snel in populariteit, aangezien steeds meer mensen de website gebruiken. Wat goed is aan de website is dat het heel makkelijk in het gebruik is, en informatie biedt zoals Lengte, Genre, Ranking, en aantal malen afgespeeld. Het laat gebruikers Hip Hop muziek downloaden door simpelweg de plug-in te downloaden.

HipHop Early – Net zoals de bovenstaande website, biedt deze website allerlei Hip Hop liedjes van verschillende Hip Hop artiesten. Als u de website bezoekt zult u makkelijk de lijst met beschikbare liedjes zien, waar u naar kunt luisteren door op de afspeelknop naast het nummer te klikken. Er is ook een zoek box voor het geval u een specifiek nummer of een specifieke artiest zoekt.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 18 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarAudiorecorder.Laatst bijgewerkt op 11-09-2018
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven