Aanbevelingen voor Programma’s zoals Limewire
Opmerking

Aanbevelingen voor Programma’s zoals Limewire

Laatst bijgewerkt op 23-03-2022 door

Tegenwoordig kan het downloaden van bestanden online haast niet makkelijker dankzij de verschillende bittorrent cliënten. Maar voor het gebruik van deze peer-to-peer programma’s, was er één programma dat de markt domineerde, de nog altijd controversiële Limewire. Limewire is een gratis peer-to-peer programma voor het delen van bestanden. Met behulp van het internet, vindt het bestanden aan de hand van Internet en Bittorrent protocollen. Destijds was dit programma voor het delen van bestanden enorm gemakkelijk in het gebruik en zeer effectief voor het downloaden van muziek. In 2010 werd het evenwel gedwongen te sluiten, waardoor gebruikers op zoek zijn gegaan naar alternatieve Limewire hulpmiddelen.

Gelukkige hoeft u geen last te hebben van virussen, malware, stabiliteitsproblemen, advertenties, spyware, en veiligheidsdreigingen die vaak vergezeld gaan met peer-to-peer programma’s. Er zijn heel veel verschillende websites beschikbaar voor het downloaden van muziek, en hieronder bespreken we een paar van de meest populaire.

Top 3 Gratis Websites zoals Limewire

1. Apowersoft Gratis MP3 Downloader

Met de Apowersoft Gratis MP3 Downloaden hoeft u geen andere software te installeren of peer-to-peer hulpmiddelen op uw computer te installeren. Het is een online hulpmiddelen dat muziek van praktisch alle genres kan vinden. Het is gratis, makkelijk in het gebruik en volledig veilig. Bovendien stelt het geen beperkingen aan het aantal nummers dat u per dag kunt downloaden. De site biedt bovendien een krachtige MP3 zoekmachine en levert muziekformaten die werken met iPods, Zune en andere muziekspelers. Om er muziek mee te downloaden, dient u slechts de naam van het nummer, of album in te voeren, het nummer te zoeken, en het vervolgens te downloaden.

alternatieve Limewire site

Wat het anders maakt dan andere MP3 download sites is dat u er ook online video’s of lokale video’s in verschillende audioformaten kunt omzetten. Dit hulpmiddel biedt veel verschillende formaten, zoals MP3, WAV, WMA, AAC, FLAC, OGG, en nog veel meer.

2. BeeMP3

Er zijn heel veel Limewire alternatieven beschikbaar, maar BeeMP3 is de makkelijkste voor het vinden en downloaden van muziek. In tegenstelling tot de twee hierboven beschreven programma, waarmee u ook muziek van video’s kunt halen, biedt BeeMP3 een zeer krachtige muziek zoekfunctie. U kunt op veel verschillende wijze MP3s vinden, per lied, nummer, album, artiest, op alfabet, en op populariteit. Bovendien is er een mobiele versie beschikbaar waarmee gebruikers direct liedjes op hun mobiele telefoon kunnen downloaden.

beemp3 websiten

Het grootste nadeel van BeeMP3 is evenwel dat het een online muziekgemeenschap is. Dit werkt goed voor sommige gebruikers, omdat een selectie belangrijk kan zijn, maar het leidt ook tot een risico op virussen, malware, adware, valse zoekfuncties en nep MP3s. Als u hiermee audiobestanden downloaden, kijk dan goed naar de details van het liedje voordat u het download om zo te voorkomen dat u ongewenst materiaal download.

Krachtige Programma’s zoals Limewire

Er zijn natuurlijk heel veel gratis muziekwebsites beschikbaar zoals Limewire, maar als het aankomt op het verkrijgen van audio als een pro. Is de Streaming Audio Recorder wat u nodig heeft. Met dit programma kunt u welk geluid dan ook van uw computer opnemen, of het nu systeemgeluid is of geluid van uw microfoon. Het neemt geluid in 1:1 kwaliteit op en kan razendsnel nummertjes downloaden. U kunt deze software ook gebruiken om ID3 tags te bewerken, bestanden om te zetten, audio van video’s te verkrijgen, muziekbestanden te bewerken, live streams op te nemen, populaire MP3s te vinden, en nog veel meer.

Streaming Audio Recorder werkt net zo makkelijk als Limewire. U hoeft slechts de volgende stappen te volgen:

Downloaden

 • Download de software op uw PC of Mac.
 • Open het programma en gebruik de zoekbalk om uw favoriete muziek te vinden.
 • Ga naar de door het zoekmachine geleverde resultaten, en klik rechts op “Downloaden“.
 • Het door u gewenste bestand zal automatisch op uw PC worden opgeslagen. U vindt het in de “Download“ folder, onder “Voltooid“.
 • U kunt hiermee ook bestanden omzetten of naar iTunes overdragen.

programma zoals Limewire

Met het verdwijnen van Limewire kunt u gelukkig nog steeds uw favoriete muziek downloaden, dankzij de verschillende Limewire alternatieven. De mogelijkheden zijn eindeloos, met veel gratis muziek download websites zoals Limewire, MP3 zoekmachines die geen download vereisen, zoals Apowersoft Gratis MP3 Downloader, of op zichzelf staande muziek downloaders, zoals Streaming Audio Recorder. Maak de beste keuze afhankelijk van uw behoeften.

Beoordeling:4.1 /5(Gebaseerd op 29 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarAudiorecorder, Mac audiorecorder.Laatst bijgewerkt op 23-03-2022

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (2)

 • Het programma Apowersoft MP3 downloader is fake! Zodra geïnstalleert kun je er alleen maar 3 min muziek mee downloaden. Het is agressief en dwingt je tot het kopen van het programma. Waardeloos!
  0
  0
  1
  Reageer
  • Misschien hebben we een aantal misverstanden. Eigenlijk is de desktop-versie is een trial versie, maar we zullen je niet dwingen om te betalen voor het. En als u wilt audio vrij om op te slaan, kunt u de gratis audiorecorder proberen, https://download.apowersoft.com/free-audio-recorder.exe.
   0
   0
   0
   Reageer
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven