Probleemloos Muziek van Spotify Downloaden
Opmerking

Probleemloos Muziek van Spotify Downloaden

Laatst bijgewerkt op 28-06-2016 door

Spotify is een muziek streaming website waarmee u op uw computer, tablet, of mobiel toestel naar verschillende muziek van verschillende artiesten kunt luisteren. U kunt ook afspeellijsten creëren zodat u niet altijd naar uw favoriete nummers hoeft te zoeken. Het is ook mogelijk de afspeellijsten van andere gebruikers aan uw verzameling toe te voegen. Afspeellijsten kunnen ook offline worden bewaard, zodat u ze af kunt spelen als u niet met internet bent verbonden, al heeft u hiervoor nog wel Spotify nodig. Muziek kan ook naar uw tablet of mobiele toestel worden gesynchroniseerd, zodat u ook onderweg kunt luisteren.

Maar zelfs nadat u de afspeellijsten offline heeft bewaard, kunt u ze nog steeds niet downloaden in andere formaten om ze op andere toestellen of een mediaspeler af te spelen zonder Spotify. Dit is omdat ze beveiligd zijn, waardoor geluidsdownloaders ze niet herkennen. Hoewel de toepassing geen mogelijkheid bevat om gratis Spotify muziek te downloaden, zijn er toepassingen van derde partijen die u kunt gebruiken om Spotify geluiden in het door u gewenste formaat op te slaan. U kunt het beste MP3 gebruiken, aangezien dit op uiteenlopende platforms kan worden gebruikt, en de bestandsgrootte verkleint zonder hiervoor kwaliteit op te offeren.

Geweldige Manieren om Spotify Muziek te Downloaden

1. Streaming Audio Recorder

Streaming Audio Recorder is een desktop toepassing die u kunt gebruiken voor het downloaden van Spotfy liedjes naar MP3. Deze vereist installatie en kan op Windows en Mac worden gebruikt. U kunt gebruik maken van de gratis testversie voordat u de volledige versie aanschaft. Naast het opnemen van ieder geluid van uw computer en dit naar verschillende geluidsformaten om te zetten, stelt het u ook in staat muziek te downloaden van video sharing websites zoals Youtube, liedjes te bewerken, muziek aan iTunes toe te voegen, en online radiostations te beluisteren. U kunt ook Spotify muziek op CDs zetten.

Download

  1. Download en installeer via bovenstaande knop en voer de software uit.
  2. Op het beginnersmenu, klik op het tandwiel en selecteer “Instellingen”. Ga naar “Opname instellingen”, stel “Audio bron” in als “Systeemgeluid” om u ervan te verzekeren dat u audio van Spotify kunt opnemen.
  3. In het hoofdmenu klikt u op “Opnemen”, open de Spotify app en speel het liedjes af.
  4. Het opnameproces zal beginnen. Zodra voltooid, stop u de opname door op “Stoppen” te klikken.

muziek downloaden van Spotify

In het “Bibliotheek” menu zult u zien dat de software de ID3 tags al aan het opgenomen numer heeft toegevoegd. Om naar de liedjes te luisteren, dubbelklikt u op het bestand, waarna het met de ingebouwde speler zal worden afgespeeld.

2. Apowersoft Gratis Online Audio Recorder

Dit is een online toepassing die u kunt gebruiken van alle liedjes die u onlinen hoort. Het is handiger in het gebruik, omdat het simpel is en geen installatie vereist. Bovendien is het gratis beschikbaar, zodat u geen geld hoeft uit te geven voor uw downloads.

  1. Klik op de “Start Opnemen” knop.
  2. Selecteer als audiobron “Systeemgeluid” voor het in hoge kwaliteit opnemen van Spotify.
  3. Schakel de launcher in, waarna het menu zal verschijnen. Speel het nummer af dat u wilt opnemen en klik op “Opnemen”.
  4. Klik op “Stoppen” aan het einde van het nummer of de playlist.

Spotify muziek downloaden

Tips: Als u een nieuwe gebruiker bent van deze app, dient u eerst een launcher te installeren. Dit zal het audio-opname proces vergemakkelijken.

3. Audacity

Audacity is een open bron toepassing voor het opnemen en bewerken van geluid, welke u op verschillende platforms kunt gebruiken, waaronder Windows, Mac en Linux. Hoewel u deze kunt gebruiken om ieder geluid van uw computer of een andere bron op te nemen, is het ietwat ingewikkeld in het gebruik. Bovendien heeft het verschillende instellingen en is het menu niet erg gebruiksvriendelijk. Er zijn verschillende stappen die u dient te doorlopen voordat u kunt beginnen met opnemen, wat onhandig kan zijn, vooral als u niet zo technisch ingesteld bent.

Spotify liedjes downloaden

Nadat u Spotify in MP3 heeft omgezet, kunt u de gedownloade muziek alleen voor persoonlijk gebruik beluisteren. U kunt de muziek van iTunes downloaden om zo het auteursrecht van de originele muziek en de schrijver te respecteren.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 52 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarAudiorecorder.Laatst bijgewerkt op 28-06-2016

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen

Nieuws

 

Tips en Bronnen

Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven