Top Alternatieven voor Spotify
Opmerking

Top Alternatieven voor Spotify

Laatst bijgewerkt op 28-08-2014 door

Spotify, eigendom van een Zweeds bedrijf en gelanceerd in oktober 2008, heeft veel populariteit opgedaan op het web omdat het gratis muziek streaming ervaring biedt van grote platenmaatschappijen en artiesten. Momenteel heeft het 20 miljoen gebruikers en groeit nog steeds. Hoewel het een breed scala van media apparaten van iPhone tot Android smarttelefoons ondersteunt, is Spotify geen muziek streaming applicatie die 100% gratis is. Er zijn beperkingen wat gebruikers dwingt om naar andere gratis Spotify alternatieven te zoeken.

Goede kwaliteit muziek, tonnen van audio selecties, gave interface, populaire liedjes en het vermogen om inhoud direct naar uw telefoon te downloaden. Dit zijn slechts enkele van de goede aspecten van Spotify. Maar met elke applicatie, zijn er lacunes die u in gedachte dient te houden zoals:

  • Offline luisteren is niet beschikbaar voor gratis gebruikers.
  • U krijgt maar bepaalde uren per dag om muziek te streamen.
  • Spotify is zeer geografisch beperkt. Het is zelfs niet beschikbaar in sommige belangrijke landen.
  • Honderden advertenties kunnen uw weg blokkeren tijdens het luisteren of het browsen naar muziek.

Om al deze beperkingen op te heffen, moet u een premium gebruiker zijn wat een maandelijks abonnement bij het bedrijf betekent. Of, zoek gewoon naar Spotifiy vergelijkbare muziek service.

Geweldige Site en Programma zoals Spotify

Er zijn echt goede diensten die even goed zijn en net zo functioneren als Spotify. Bekijk ze na de sprong.

Grooveshark

Grooveshark is de tweelingbroer van Spotify en werkt net als de laatste, maar in plaats van te luisteren naar geuploade muziek van het bedrijf, krijgt u gedeelde audio van gebruikers. Voorheen hadden ze een exclusieve iOS en Android applicatie maar vanwege auteursrechtelijke kwesties werden beiden door respectieve marktplaatsen opgenomen. Toch is deze gratis en absoluut volgepakte audio streaming applicatie nog steeds springlevend. Door het bezoeken van de website, kunt u letterlijk miljoenen aan inhoud streamen.

Grooveshark site

Deezer

Als we spreken over alternatieven voor Spotify blinkt Deezer uit met een professioneel gepolijste interface en een speciale smarttelefoon applicatie. U kunt zich aanmelden via uw e-mail, Facebook of Google-account wat erg handig en eenvoudig is. Deezer herbergt 30 miljoen liedjes die u gratis kunt beluisteren. Ook kunt u uw eigen afspeellijst maken, audio sorteren op artiest, uw afspeellijst aanpassen of uw favoriete liedjes op sociale netwerksites delen. Deezer heeft momenteel 15 miljoen leden en groeit nog steeds.

Deezer site

Blinkbox Muziek

Spotify Alternatieve applicaties kiemen als paddestoelen in het wild, een ervan wordt Blinkbox Music genoemd. Het biedt gratis en betaalde diensten maar in tegenstelling tot Spotify kunt u de hele dag gratis naarinhoud luisteren. Ook zijn advertenties veel beperkter, pop-outs en publiciteitsbanieren komen niet letterlijk elke seconde binnen. Maar net als Spotify, is Blinkbox Muziek geografisch begrensd. Voor gebruikers in veel landen is het niet beschikbaar, vooral die in Azië en Afrika.

Blinkbox Muziek

Myspace Music

Wanneer we aan sociale netwerken denken, komt Myspace meestal in gedachte, maar dit keer niet. Myspace heeft zich ontwikkeld van een sociale site tot een muziek streaming website. U kunt inhoud streamen, naar radio’s luisteren, audio delen, afspeellijsten samenstellen, en nog veel meer. Het heeft een goed uitziende interface en er zijn miljoenen nummers beschikbaar. Maar net als de anderen, is Myspace muziek niet toegankelijk voor alle landen, gedurende de download van de applicatie krijgt u alleen maar locatie fouten.

MySpace site

Sony Music Unlimited

Met het grote succes van de muziek streaming websites, heeft Sony gekozen om hun eigen te creëren. Een zeer briljante interface, eenvoudige selectie van muziek, een visueel verleidelijke speler en andere geavanceerde diensten worden op zijn best aangeboden. Maar daar gaan we weer, Sony Music is niet beschikbaar in alle landen beschikbaar en u moet een account aanmaken om toegang te krijgen tot nagenoeg beperkte Sony-gebaseerde nummers. Maar als Sony muziek goed draait op uw locatie, is dit een goede zaak, want u kunt genieten van exclusieve gratis inhoud.

Sony Unlimited

Last.fm

Last.fm is een andere populair gratis Spotify alternatief dat geliefd is bij een groot aantal gebruikers. Het is beschikbaar in 190 landen en er zijn meer dan 7 miljoen nummers om uit te kiezen. Lasf.fm heeft meer dan 40 miljoen leden, en gebruikers kunnen hun eigen muziek afspeellijsten maken zo eenvoudig als het tellen van 1 tot 3. De AudioScrobbler functie die muziek aanbeveelt is ook geweldig. De interface is eveneens mooi met specifieke details die veel helpen, zoals de huidige aantallen luisteraars op een bepaald spoor, muzikale evenementen met mogelijke deelnemers, mode artiesten en meer.

Lastfm app

Er zijn tonnen van muziek aternatieven voor Spotify die u kunt kiezen, maar er zijn er maar een paar die op de beste manier functioneren. Blinkbox Music en Sony Music zouden goed zijn geweest als ze op grote schaal wereldwijd beschikbaar voor gebruikers zouden zijn net zoals Myspace. Toch kunnen bepaalde muziek sites zoals Deezer en Last.fm eveneens met Spotify wedijveren of zijn zelf beter dan laatstgenoemde. Dan heb je Grooveshark dat is een community gebaseerde site als u echt miljoenen aan muziek inhoud nodig hebt. Wat uw keuze ook is, onthoudt dat het genieten van goede muziek niet beperkt moet worden met premium diensten, er zijn veel gratis alternatieven.

Nuttige Kennis: Gratis Manier Om Muziek Op te Nemen van Spotify en Alternatieven

Als u een premium account neemt zult u na het lezen van de muziekdiensten beoordeling, ondervinden dat het alleen wordt toegestaan om liedjes op te slaan voor het luisteren offline. Wat als u uw favoriete nummers gratis wilt opslaan? Gelukkig kunt u gebruik maken van Apowersoft Gratis Online Recorder – een gratis hulpmiddel dat u in staat stelt om muziek van Spotify en zijn gelijkaardige applicaties op te nemen. Neem gewoon een aantal stappen om muziek op te nemen:

  1. Open audio recorder webpagina op Apowersoft, klik op de knop “Start Opnemen”.
  2. Schakel Java in zodat het programma kan draaien. Op de interface van de recorder, kiest u “Systeem Geluid” onder de “Audio-ingang”.
  3. Speel de muziek af. Druk op “Opnemen” op de gratis audio recorder.
  4. Druk op “Stoppen” als u klaar bent.

Spotify alternatief opnemen

De recorder is snel en efficiënt zoals u ziet. Behalve het opnemen van online muziek, ondersteunt het ook het opnemen van radio, spraak chat, podcast en al het geluid van uw computer.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 14 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door:Op naarAudiorecorder.Laatst bijgewerkt op 28-08-2014

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven