Handleiding voor het Efficiënt Downloaden van Muziekalbums
Opmerking

Handleiding voor het Efficiënt Downloaden van Muziekalbums

Laatst bijgewerkt op 11-09-2018 door
Vragen

Ik ben een soort muziek-junkie – en er duizenden en duizenden nummers op mijn PC. Ik will graag op mijn mobiel naar muziek luisteren, maar sinds ik naar iPhone ben overgestapt heb ik moeite met het synchroniseren van mijn muziek, vanwege de iTunes beperkingen. Ik ben eigenlijk op zoek naar een MP3 album downloader voor mijn iPhone, en een goede manier om de beperking te overkomen van het iedere keer betalen voor nieuwe muziek. Hoe doe ik dit?

Antwoorden

Apple gebruikers zijn er aan gewend hun muziek via iTunes te verkrijgen. Hoewel u soms gelukt zult hebben en een goede aanbieding tegenkomt, kost het downloaden van een volledig album nogal wat. Met deze twee veilige manieren voor het gratis downloaden van MP3 albums.

Ultieme Methoden voor het Downloaden van MP3 Albums

1. Gratis Online Album Downloader

Apowersoft Gratis Online Audio Recorder komt met een gebruiksvriendelijk interface met waardevolle opties, en komt zowel in een online versie en een offline versie. Het stelt u in staat geluid op te nemen van verschillende bronnen. Het ondersteunt het downloaden van muziekalbums via populaire muziek websites, zoals Grooveshark, MySpace, Pandora, Spotify, en vele anderen.

Laten we Spotify als voorbeeld nemen om te tonen hoe u met de software MP3s kunt downloaden voor uw iPhone:

  1. Ga naar de album downloader en klik op “Start Opnemen”.
  2. Zodra het java venster verschijnt, klikt u op “Uitvoeren” om de applicatie in uw browser te laden.
  3. Klik om het keuzemenu voor “Opties” te tonen, en stel het output formaat in (kies uit MP3, OGG, WMA, AAC, WAV), de output folder en andere geavanceerde instellingen.
  4. Klik op “Opnemen” in de functiebalk, speel het nummer af op Spotify om het liedje op te nemen. Informatie, zoals de naam, het album, de artiest en het jaar, worden toegevoegd na het opnemen.
  5. Speel andere liedjes van het album af en ga verder met opnemen. Zodra een nummer is afgelopen, klikt u in de audio recorder op “Stoppen”.
  6. Open de bestemmingsfolder en iTunes, klik op “Bestand” – “Nieuw nummer toevoegen” om liedjes over te zetten naar iTunes. Plug vervolgens uw iPhone in om naar de muziekbibliotheek te synchroniseren.

Hoewel deze methode helpt voor het gratis downloaden van een muziekalbum, is een nadeel dat u het album volledig dient op te nemen, van begin tot eind, wat nogal wat tijd in beslag kan nemen.

2. Volledige Desktop Muziekalbum Downloader

Als u op zoek bent naar een meer complete oplossing voor al uw muziekbehoeften en voor het onderweg naar muziek luisteren, is Apowersoft Streaming Audio Recorder de oplossing voor u. Wat het speciaal maakt is de album zoekfunctie, welke u makkelijk uw muziek laat vinden en gratis muziekalbums laat downloaden.

Hier is de methode voor het downloaden van een volledig muziekalbum:

Download

  1. Voer de software na installatie uit. Klik op de “Zoek” tab in de software.
  2. Voer de naam in van het album dat u wilt downloaden, en klik op “Zoek Muziek”.
  3. Selecteer in de lijst die verschijnt de nummers.
  4. Voeg ze toe aan de download lijst en wacht tot het downloaden is voltooid.

Als bonus, en naast de zoekfunctie, zult u ook een lijst met top 10 albums zien. Selecteer deze om ze aan uw muziekcollectie toe te voegen.

beste manier om MP3 album downloaden

U zult zo makkelijk tijd en energie besparen door meerdere nummers tegelijk te downloaden, en iPhone gebruikers kunnen de “Voeg aan iTunes” functie gebruiken om de albums te converteren, organiseren en naar iTunes te sturen, allemaal met een enkele klik.

Apowersoft Gratis Recorder is volledig gratis en veilig. U hoeft het niet te installeren, en het neemt dus geen ruimte in beslag op uw PC. Hoewel Streaming Audio Recorder betaalde software is, is het de investering niettemin waard voor muziekliefhebbers die in hoge kwaliteit MP3 albums willen downloaden. Met de mogelijkheid om automatish volledige albums te zoeken, audio-opnamen te bewerken en muziek op CD te branden, is het dus veel beter dan Online Audio Recorder.

Gave Sites voor het Vinden van Gratis MP3 Albums

Als u o pzoek bent naar een website met goede albums, kijk dan naar de lijst om naar muziekalbums te luisteren en deze met de genoemde software te downloaden.

AlbumKings

AlbumKingsAlbumKings is een website met een gestroomlijnd interface, schone aanblik en complete muzieklijst. Op de hoofdpagina zult op “In de spotlight”, “Recente Albums” en “Verwachte albums” zien, zodat u snel vindt wat u zoekt. En er is een uitgebreide selectie aan artiesten om uit te kiezen, van Chris Brown tot Chuck Prophet en Jessie J.

AlbumStreams

AlbumStreamsDeze website heeft een simpel gebruikersinterface met albums netjes op rij gezet. Het is vooral handig als u iets over het album wilt weten voordat u het download – en het laat u het album ook een waardering geeft zodat andere gebruikers uw mening kunnen zien.

PureVolume

PureVolumeDeze website is meer dan slechts een verzameling gratis albums van relatief nieuwe bands – het is een populair platform voor het laatste nieuws in de wereld van gratis muziek en is goed georganiseerd bij artiest en album. De website laat u gratis muziekalbums downloaden, maar er zitten beperkingen aan het aantal downloads.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 12 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarAudiorecorder.Laatst bijgewerkt op 11-09-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven