Hoe u gratis watermerken uit video’s kunt verwijderen
Opmerking

Hoe u gratis watermerken uit video’s kunt verwijderen

Laatst bijgewerkt op 15-11-2013 door
Vragen

Ik heb Screencast-O-Matic gebruikt om een video van mijn scherm op te nemen, maar nu is er helaas een watermerk in gezet. Kan iemand mij manieren vertellen om het watermerk te verwijderen zonder dat het de kwaliteit van de video beïnvloedt? Dank je wel.

Antwoorden

Hacks om watermerken uit video’s te verwijderen

Zoals we allemaal weten wordt er een watermerk aan uw video toegevoegd als u video’s opneemt met de gratis versie van Screen-O-Matic. U kunt de gratis versie opwaarderen naar de pro versie om de watermerken te verwijderen. Maar waarom zou u de pro versie aanschaffen als u het programma alleen gebruikt om video’s voor familie en vrienden te maken? In dit geval is de beste oplossingen om het watermerk te verwijderen door gebruik te maken van een andere toepassing omdat Sccreen-O-Matic verantwoordelijk is voor het toevoegen van een watermerk.

Eerste Suggestie

Het is altijd handiger om een betrouwbare recorder zoals de gratis Apowersoft Online Screen Recorder te gebruiken om een watermerk te verwijderen. Door dit programma te gebruiken kunt u alles opnemen wat u wilt zonder dat er watermerken worden toegevoegd tijdens het opslaan. Het heeft bovendien onbeperkte opnametijden, ingebouwde bewerkingsfuncties en de mogelijkheid om op te nemen vanaf het beeldscherm, webcam en screenshots. Verspil geen tijd om watermerken te verwijderen en vermijd programma’s die dit soort watermerken toevoegen.

Tweede Suggestie

Als u echt een watermerk of logo uit een video moet verwijderen, dan moet u het professionele programma Delogo filter for Virtualdub gebruiken. Dit is een krachtig filter die goed samenwerkt met Virtualdub. Als u dit programma gebruikt kunt u eenvoudig watermerken uit video’s halen in een paar makkelijke stappen.

Allereerst moet u Virtualdub op uw computer geïnstalleerd hebben. Als u het programma eenmaal geopend heeft, laadt u de video met het watermerk dat u wilt verwijderen. Vervolgens opent u de Delogo filter; dit kunt u doen door te klikken op Video → Filter → Toevoegen en het Delogo filter op te zoeken. Klik dan op preview. Gebruik de preview om te kijken waar precies het watermerk zit om te verwijderen in de video. Klik Frame Opslaan onder Analyseren en sla het op als een BMP-bestand. Daarnaa kunt u het bestand openen met een afbeeldingsbewerker; maak het logo dat verwijdert moet worden helemaal rood en sla het op met dezelfde bestandsnaam. De volgende stap is naar de Delogo toepassing terug te keren en onder Repareren op de knop Laden te klikken. Zoek het bestand op dat u net heeft opgeslagen, klik de knop Opslaan en het ongewenste watermerk is helemaal verdwenen.

video watermerk verwijderen

Watermerken worden vaak door bedrijven gebruikt om een auteursrecht en producten die ze verkopen te beschermen. Meestal is het ook een marketingstrategie van ze zodat meer klanten hun product of programma aanschaffen. Een duur Pro versie kopen is niet altijd de beste oplossing om watermerken uit video’s te verwijderen. Zoals hierboven is besproken zijn er programma’s beschikbaar die ongewenste dingen uit uw video kunnen verwijderen zonder dat u een cent hoeft uit te geven. Het is echter beter om programma’s te gebruiken die geen watermerken toevoegen in plaats van toepassingen gebruiken die ze wel aanmaken.

Download

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 18 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarSchermrecorder.Laatst bijgewerkt op 15-11-2013

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven