5 Programma’s voor Watermerk op Foto Toevoegen
Opmerking

5 Programma’s voor Watermerk op Foto Toevoegen

Laatst bijgewerkt op 23-03-2022 door

Of je nu een make-up blogger bent die op zoek is naar een nieuwe manier om je make-upfoto’s te beschermen of een fotograaf die hun eigen handtekening wilt invoegen, de beste manier om je rechten op die afbeeldingen te beschermen is het aanbrengen van een watermerk. Volg de onderstaande tips voor watermerk aan foto toevoegen. Denk eraan dat als het watermerk te klein is, het eenvoudig weggeknipt of verwijderd kan worden. En als het watermerk te groot is, zal het de afbeelding verslechteren.

Hoe online een watermark aan Afbeelding toevoegen

Water Marquee(Web)

Water Marquee is een online applicatie die je kunt gebruiken om snel en eenvoudig een watermerk op je foto’s te plaatsen. Je moet niets downloaden of installeren – je kunt Water Marquee direct op je webbrowser toevoegen. Het bevat een simpele gebruikersinterface zodat je eenvoudig de kleur, locatie, en lettertype van je watermerk kunt aanpassen om het gewenste effect voor je afbeelding te bekomen. Om meer te leren over hoe watermerk aan foto toevoegen gedaan kan worden met dit programma, lees je de onderstaande stappen.

 1. Ga naar de officiële website en klik op “Selecteer Foto’s om te Watermerken”.
 2. Kies een afbeelding die je wilt gebruiken.watermerk op foto toevoegen
 3. Bewerk je afbeelding door te klikken op de knop “Tekst Toevoegen”, “Logo Toevoegen” onderaan de interface.
 4. Eens klaar, klik op de knop “Opslaan” onderaan de interface om de foto met watermerken op te slaan op je computer.watermerk op foto toevoegen 2

Watermark.ws

Watermark.ws is een andere online watermerkapplicatie waarmee je kunt watermerk op foto toevoegen. Deze site vereist het aanmaken van een account voordat je het kunt gebruiken. Met dit programma kan je niet enkel logo, tekst toevoegen aan de afbeelding, maar ook de tekst aanpassen en de afbeelding bijsnijden/roteren/vergroten/verkleinen/comprimeren. Daarnaast bevat deze tool een eenvoudige sleep-en-plaatsfunctie die het hele proces vereenvoudigd. Laten we nu kijken hoe watermerk in foto plaatsen gebeurt met deze tool.

 1. Open de website, klik dan op de knop “Enter”
 2. Ga naar de sectie “Bestanden toevoegen” en selecteer een afbeelding die je wilt importeren.watermerk aan afbeelding toevoegen
 3. Bewerk je afbeelding door te klikken op de tools onderaan de interface.
 4. Eens de bewerking klaar is, klik op de knop “Afronden”.
 5. Klik op de knop “Download” om de afbeeldingen op te slaan met een watermerk of de knop “Exporteren” om het te delen op je sociale media.exporteren

uMark Online

Een andere tool die je kunt gebruiken voor watermerk aan afbeelding toevoegen is uMark Online. Dit programma heeft een klare en intuïtieve interface die zelfs beginners zonder moeite kunnen gebruiken. uMark ondersteunt verschillende afbeeldingsformats en laat je toe om je afbeelding naar verschillende formats te converteren. Een van de beste functies is het aanpassen van de transparantie van de letters in de tekst van het watermerk. Hier is hoe watermerk aan foto toevoegen met dit programma gedaan wordt.

 1. Bezoek de officiële website.
 2. Klik op de knop “Bestand kiezen”, upload dan een afbeelding waaraan je een watermerk wilt toevoegen.
 3. Bewerk de watermerktekst met de ingebouwde tools.
 4. Klik daarna met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer “Afbeelding opslaan”.watermerk in foto plaatsen

Hoe watermark op foto toevoegen op je mobiel

iOS app – Watermark Photo

Watermark Photo is een iOS app waarmee je watermerken kunt toevoegen op je afbeelding vanop je iDevice. Het bevat verschillende lettertypes voor het watermerk. Het is reclamevrij. Je kunt het gebruiken om eenvoudig unieke logo’s, handtekening, en copyrighticonen toe te voegen aan je afbeelding.

 1. Krijg de app van de App Store.
 2. Lanceer het daarna op je iPhone/iPad.
 3. Selecteer “Je Foto Watermerken” en importeer dan de foto waaraan je een watermerk wilt toevoegen.
 4. Bewerk de foto door tekst, stickers, filters en handtekeningen toe te voegen.
 5. Eens klaar, klik op de knop “Opslaan” om afbeelding te exporteren naar je camera roll.opslaan

Android app- Salt

Salt is een eenvoudig bruikbare app die Android gebruikers toelaat om watermerk aan afbeelding toe te voegen. Hiermee kan je watermerken met tekst toevoegen aan je afbeeldingen. Deze app bevat een makkelijk te gebruiken interface, waarin je het logo of de tekst over de afbeelding kunt slepen.

 1. Ga naar de Google Play Store om het te installeren op je smartphone
 2. Open het, kies een foto uit de galerij, voeg dan logo of tekst toe aan de afbeelding.
 3. Klik daarna op de knop “Opslaan” om het op te slaan op je telefoon.eenvoudig bruikbare app

Conclusie

Dit zijn de beste tools voor watermerk in foto te plaatsen op verschillende platforms. We kozen ze omdat na een reeks testen en vergelijkingen, het de beste tools om te gebruiken bleken te zijn. Vertel ons hieronder welke tool jij graag zou willen gebruiken en welke functies het indrukwekkendst zijn!

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 14 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door:Op naarWatermerk Verwijderen.Laatst bijgewerkt op 23-03-2022

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven