Apowersoft Watermark Remover Werd Gelanceerd
Opmerking

Apowersoft Watermark Remover Werd Gelanceerd

Laatst bijgewerkt op 29-06-2019 door

Het watermerk werkt zoals een dubbelzijdig zwaard dat helpt bij het beschermen van het auteursrecht van de eigenaar van de foto/video enerzijds, maar ze anderzijds bijna nutteloos maakt voor andere mensen. Daarom lanceerde Apowersoft een gloednieuw product, Apowersoft Watermark Remover op 29 januari 2019 om mensen te helpen om watermerken, logo’s, datumstempels en andere ongewenste objecten in groep te verwijderen van hun foto’s en video’s. Deze bureaublad software simplificeert het hele proces. Met enkele muisklikken kan iemand een foto/video zonder watermerk krijgen. Download de software en begin te genieten van de magie.

Download

Uitgelichte Functies van Apowersoft Watermark Remover

1. Vereenvoudigde Gebruikersinterface

Of je computerkennis hebt of niet, je zult het erg eenvoudig vinden om deze software te gebruiken omwille van de gebruiksvriendelijke interface – voeg bestanden toe, selecteer ongewenste gebieden en klik op de knop “Converteren”. Dan krijg je snel een foto/video zonder watermerk en zonder kwaliteitsverlies vergeleken met het originele bestand.

simple interface

2. Verwijder afbeeldingswatermerken in groep

Apowersoft Watermark Remover laat je toe om zoveel foto’s als je wilt toe te voegen, wat in andere woorden betekent dat je watermerken of ongewenste objecten in groep kunt verwijderen vanuit meerdere foto’s. Er staat geen limiet op het aantal bestanden en ze worden erg snel verwerkt. Maar hoe meer bestanden je toevoegt, hoe meer tijd het vergt om ze te behandelen. De outputafbeeldingen behouden de originele kwaliteit en bestandsformat.

remove watermark from image

3. Verwijder videowatermerk in een klik

Deze software bidet je ook een manier om watermerken, logo’s, en ondertitels te verwijderen uit video. Het ondersteunt alle soorten videoformats, inclusief MP4, WMV, MOV, AVI, en vele andere. Zodra de video geïmporteerd is, kan je het beginnen verwerken. Hier geldt ook, hoe groter het bestand, hoe meer tijd het vergt. Er is een percentage dat de vooruitgang aangeeft bovenaan de interface.

remove watermark from video

In het geval dat je sommige clips wilt knippen uit de video, bevat Apowersoft Watermark Remover een ingebouwde videoknipper die gebruikt kan worden om ongewenste video-onderdelen weg te knippen voordat je het watermerk verwijdert uit de video.

trim watermarked video

Conclusie

Apowersoft Watermark Remover is een goede optie voor het verwijderen van watermerken uit foto/video. Hiermee is het enorm eenvoudig om watermerken, logo’s, handtekeningen, schaduwen, mensen wissen uit je foto en video. Download de software hieronder en geniet van de fantastische functies.

Download

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 19 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarPersberichten en Nieuws.Laatst bijgewerkt op 29-06-2019

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven