Beste Manieren om Video’s van Reddit Op te Slaan
Opmerking

Beste Manieren om Video’s van Reddit Op te Slaan

Laatst bijgewerkt op 13-10-2020 door

Als een samenvoegende sociale netwerksite die enorm veel content bevat, wordt Reddit door erg veel abonnees of bezoekers gebruikt die Reddit-video’s willen opslaan op hun eigen apparaten. Hier bieden we je twee handige manieren om video’s van Reddit te verkrijgen. De ene is door opname, terwijl de andere methode downloaden is. Hiermee kan je die leuke video’s opslaan en op elk moment delen met je vrienden.

Hoe Video’s van Reddit Opslaan

Opslaan Door Opnemen

Als je ernaar uitkijkt om Reddit-videoclips te verkrijgen, is de meest geschikte manier het opnemen van de videoclip zelf. Het enige wat je daardoor nodig hebt is een betrouwbare schermrecorder zoals ShowMore. ShowMore is een online schermopname-applicatie die in staat is om alle schermactiviteiten, inclusief Reddit-video’s, op je PC op te nemen. Beter zelfs, het biedt je onbeperkte opnametijd nadat je een gratis account geregistreerd hebt. Tijdens de opname kan je webcam, systeemgeluid en microfoongeluid invoegen en annotaties toevoegen. Daarbovenop heeft het ook gratis cloudruimte waar je je opgenomen video’s kunt uploaden en beherne.

reddit video's opnemen

Hier is wat je moet doen om Reddit-video’s met audio op te slaan.

  • Open ShowMore door de website te bezoeken.
  • Eens de pagina geopend is, klik je op “Start Opname” om de schermrecorder te lanceren. En als dit de eerste keer is dat je de tool gebruikt, is de installatie van de online launcher vereist om de tool normaal te kunnen gebruiken.
  • Daarna selecteer je de geschikt audiobron voor je opname door te klikken op het icoon dat lijkt op een microfoon. Je kunt kiezen tussen systeemgeluid, microfoongeluid of beide.
  • Open vervolgens de Reddit-video die je wilt vastleggen en kies dan je gewenste opnamemodus. Als je “Regio” kiest, plaats dan simpelweg het opnamekader op het gebied dat je wilt vastleggen en klik op de “Opname”-knop. De opname begint na 3 seconden aftellen.
  • Om de opname te stoppen, klik je op de “Stop”-knop waarna een preview van je opname getoond zal worden. Klik nu op het diskette-icoon en kies “Opslaan als videobestand” zodat je de opgenomen Reddit-video lokaal kunt opslaan.
  • Eens klaar zal een andere venster verschijnen waarin verschillende opties staan. Je kunt de video uploaden naar de cloud, de video afspelen of de map die de video bevat openen.

Opslaan Door Downloaden

De volgende methode voor het opslaan van video’s van Reddit is downloaden. Er bestaat een programma dat in staat is om Reddit-video’s te isoleren, genaamd Redv.com. Dit is een online programma dat exclusief werkt als een video-downloader voor geüploade Reddit-video’s. Omdat er geen installatie vereist is, kan je gewoon de video openen, de URL kopiëren en plakken in deze tool. Klaar! Redv is inderdaad een handige programma dat je kunt gebruiken om de Reddit-video te downloaden die jij wilt.

Daarnaast zijn er echter enkele bedenkingen bij deze app. De eerste is dat het soms faalt, en dat er adware pop-ups zijn. Bovendien is de kwaliteit van de gedownloade video’s niet erg goed. Maar in het algemeen is dit een snel en makkelijk te gebruiken programma.

redv dot com dowanloader

Hieronder zie je de stappen voor het downloaden van een Reddit-video met dit programma.

  • Bezoek Redv.com.
  • Eens op de pagina, open een ander tabblad en zoek naar de Reddit-video die je wil download. Kopieer de URL.
  • Ga terug naar de downloader en plak de gekopieerde URL in het voorziene vak. Klik dan op het “Rode” icoon met de naar rechts wijzende pijl om het proces te starten.
  • Kies vervolgens de map om de opslaglocatie te selecteren en klik op de downloadknop.

Bijkomende Tips voor het Opslaan van Reddit-Video’s op Mobiele Apparaten

Video Downloader Gebruiken

Als je mobiele apparaten gebruikt en wilt weten hoe Reddit-video’s vast te leggen, dan kan je een mobiele app genaamd Video Downloader gebruiken. Deze mobiele applicatie werkt net zoals een browser en video-downloader in één. Open simpelweg de Reddit-video die je wilt vastleggen in de browser van deze tool. En klik op de downloadknop die getoond wordt nadat de video in de app gedetecteerd is.

neem de video op van reddit

Sommige gebruikers van deze video-downloader beweren echter dat het programma traag reageert. Daardoor moet je soms het proces herhalen totdat het werkt.

ApowerREC Gebruiken voor Opnemen (Android & iOS)

In het geval dat je geen video’s rechtstreeks wilt downloaden van Reddit omwille van het risico op malware of virussen, kan je de app-versie van ApowerREC op zowel Android als iOS apparaten gebruiken voor het opnemen van Reddit-video. Met deze mobiele applicatie kunnen gebruiken alle activiteiten op hun telefoonscherm vastleggen, inclusief videoclips. In tegenstelling tot andere mobiele schermrecorders vereist ApowerREC geen enkele systeemaanpassing om ervoor te zorgen dat het werkt. Het enige wat je moet doen is de tool downloaden van Google Play of App Store. Je zult snel merken hoe handig en vlot deze app werkt.

neem reddit-video op apowerrec op
Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 25 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarSchermrecorder.Laatst bijgewerkt op 13-10-2020

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven