TOP 5 AMR naar MP3 converters om AMR bestanden naar MP3 te converteren
Opmerking

TOP 5 AMR naar MP3 converters om AMR bestanden naar MP3 te converteren

Laatst bijgewerkt op 04-01-2016 door

Adaptive Multi-Rate audio codec of AMR is een audio formaat wat gebruikt wordt bij het opnemen van audio of spraak op mobiele apparaten. Als u de audio recorder van uw mobiele telefoon gebruikt, wordt het opgenomen bestand normaal gezien standaard opgeslagen naar AMR. Het is kleiner dan het formaat van een audio bestand wat bewaard wordt in MP3 formaat. Nochtans kan dit formaat alleen afgespeeld worden op mobiele apparatuur. Het wordt niet ondersteund door gewone media spelers op computers en andere apparaten zoals Windows Media Player. Als u wenst deze bestanden op andere apparatuur af te spelen zult u deze moeten converteren van AMR naar MP3.

MP3 is het standaard audio formaat wat ondersteund word door de meeste media spelers. Er zijn gratis en betaalde toepassingen die u kunt gebruiken voor het converteren van AMR bestanden naar MP3 of zelfs andere audio formaten. Er zijn programma’s die installatie vereisen en er zijn er die online toegankelijk zijn. Zij hebben hun eigen voordelen dus u kunt uw opties afwegen voordat u besluit welke toepassing het beste aan uw wensen en eisen voldoet.

Gratis manieren om AMR Audio naar MP3 te converteren

Oplossing 1: Gratis online hulpmiddel- Apowersoft Gratis Online Video Audio Converter

Dit is een gemakkelijke manier om AMR naar MP3 online te converteren. Het ondersteunt conversie van elk audio bestand inclusief AMR naar MP3 of andere audio formaten zoals WAV, WMA, AAC, FLAC, OGG en RA. De basis gebruikersinterface is gemakkelijk te begrijpen voor elke gebruiker. Conversie van audio bestand is heel simpel. Kies het audio bestand dat u wilt converteren, kies de audio instellingen en begin met converteren. U kunt ook een video bestand naar audio opslaan met het gebruik van dit programma. Het proces van omzetten is snel omdat dit het bestand niet upload naar de server voor het converteren, wat de meeste online converters wel doen.

Online Video Audio UI

Oplossing 2: Freeware- AMR naar MP3 Converter naar gratis AMR bestand naar MP3 converteren

Dit is een freeware welke beschikbaar is voor Windows XP, Vista en Windows 7. De software moet gedownload en geïnstalleerd worden op uw computer. De grootte van de toepassing is klein dus het zal niet veel plaats innemen op uw systeem.

Zoals de eerste oplossing, heeft het ook simpele gebruikers inferface wat het intuïtief maakt om AMR naar MP3 formaat te converteren. Klik op de AMR naar MP3 toets, kies ADD AMR Audio, kies het bestand dat u wenst te converteren, klik op het bestand om het te markeren en klik Converteer naar MP3. U zult direct de opties zien dus u zult niet verdwalen door de stappen. Het ondersteunt batch conversie zowel als conversie van MP3 naar AMR.

AMR naar MP3 converter

Oplossing 3: AMR Speler

Deze toepassing is ook gratis te downloaden, gemakkelijk te gebruiken en klein in formaat. Naast het converteren van AMR naar MP3, ondersteunt het ook het converteren van AMR naar WAV, zowel als conversie van MP3 naar WAV en AMR. Wat het verschil is met de andere opties is dat het AMR direct op uw computer af kan spelen. Dus als u wenst te luisteren naar AMR bestanden zonder deze te converteren naar MP3, kunt u deze speler daarvoor gebruiken.

AMR Speler

Oplossing 4: Online Audio Converter – Media .io

Dit is een ander web gebaseerde AMR naar MP3 converter die u kunt gebruiken. U zult stap voor stap begeleidt worden door het conversie proces, welke het uploaden van het bestand dat u wenst te converteren, het selecteren van het formaat, het selecteren van de kwaliteit en dan het converteren omvat. Het ondersteunt geen veelvuldige conversies dus u moet wachten op het converteren van een bestand voordat u een andere conversie kunt maken.

Media .io

De Shareware om AMR bestand naar MP3 te converteren

Apowersoft Video Converter Studio is een betaald hulpmiddel dat u kunt gebruiken voor uw conversie. Het komt met een gratis proefperiode, dus u kunt de toepassing testen voordat u er geld aan besteedt. Het is een krachtig, maar simpel en klein programma wat behalve het converteren van bestanden meer functies biedt.

Download

Het converteert niet alleen AMR bestanden naar MP3 maar ook naar andere formaten. Het kan ook video bestanden naar andere video en audio bestanden converteren. De gebruikers interface en opties zijn vanzelfsprekend. U zou direct weten wat u moet doen zodra u het hulpmiddel ziet. Deze applicatie laat u ook verschillende bestanden tegelijk converteren zonder het vertragen van het conversie proces, bewerken van video’s, vastleggen van stilstaande beelden op video’s zowel als het toevoegen van ondertiteling en audio van externe bronnen. Het belangrijkste is dat het de kwaliteit van de audio kan behouden zodat u er zeker van bent dat u kunt genieten van het luisteren zoals u deed met het originele bestand.

Audio omzetten naar MP3

Voor eenvoudige conversie, kunt u al deze gratis hulpmiddelen gebruiken. Maar als u een krachtigere Applicatie wilt die gemakkelijk is in het gebruik, dan wordt het aangeraden om Apowersoft Video Converter Studio te gebruiken.

Beoordeling:4.8 /5(Gebaseerd op 12 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarAudioconverteerder.Laatst bijgewerkt op 04-01-2016

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen

Nieuws

 

Tips en Bronnen

Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven