Geavanceerde manieren om muziek van YouTube te downloaden
Opmerking

Geavanceerde manieren om muziek van YouTube te downloaden

Laatst bijgewerkt op 11-09-2018 door

Als mensen praten over de beste plek om talloze muzieknummers te vinden, kunnen we het niet helpen om aan YouTube te denken. Het is inderdaad één van de grootste videodeelwebsites en daarom trekt de website jou en mij aan om daar online muziek te luisteren. Maar je wilt wellicht deze muziek van YouTube downloaden en als MP3 opslaan zodat je het overal en altijd kunt afspelen.

Het is eigenlijk erg makkelijk om YouTube muziek in MP3-formaat op te slaan, je hoeft alleen een manier te vinden om dit op een eenvoudige manier te doen. Ik heb speciaal voor jou twee manieren om gratis en online muziek van YouTube te downloaden. Misschien geeft het je een idee.

Video naar MP3 Converter

Video naar MP3 Converter is een online webservice dat geluid uit online video’s haalt en zoekt op trefwoorden om muziek te downloaden en op te slaan als een audiobestand of een ander audioformaat. Tot nu toe ondersteunt het videowebsites zoals YouTube, Dailymotion en Matecafe. Het kan worden gebruikt als YouTube muziekdownloader om snel en eenvoudig mp3’s van YouTube te krijgen zonder kwaliteitsverlies.

Maar hoe makkelijk is het te gebruiken? Je zult snel zien dat je de link van de YouTube-video in de downloadbalk moet plakken en op de Grab it knop moet klikken. Nadat de video is opgehaald, kan je de optie zien van de audio-instellingen zoals kanalen en bitsnelheid. Je moet de instellingen selecteren zodat het naar jouw wens is en op de downloadknop drukken om te starten.

muziek van YouTube te downloaden

Het ondersteunt overigens verschillende audioformaten zoals mp3, wma, wav, ogg, aac, ra en vele anderen. Je kunt je favoriet audioformaat selecteren voordat je op de downloadknop klikt. Nadat je de muziek die je wilt hebt gedownload kan je de muziekbestanden overzetten om draagbare apparaten zoals de iPhone, iPad, iPod, Mp3-speler, enzovoorts.

YouTube-mp3

YouTube-mp3 is een online website die ontwikkeld is om YouTube filmpjes te converteren naar MP3-formaat. Ondanks dat het geen andere functies heeft, is het nog altijd een goede kandidaat om online liedjes van YouTube te downloaden. Vergeleken met Video naar MP3 Converter is het makkelijker te gebruiken. Je hoeft alleen de link van YouTube in te voeren en op de converteerknop te klikken.

youtube mp3

Normaal gesproken downloadt het razendsnel van YouTube naar MP3 maar de precieze downloadtijd hangt af van de grootte van de video. Als je muziek downloadt dat geconverteerd moet worden uit Australië kan het even duren als je niet in het land bent omdat er vele honderden conversies plaats vinden.

Geavanceerde manier om muziek van YouTube naar mp3 te downloaden

Ondanks dat deze webtoepassing erg goed werkt om muziek van YouTube te downloaden, is het lastig om de nummers één voor één te downloaden. Als je een serie muziek wilt downloaden is het het om hiervoor een speciaal programma te gebruiken. Streaming Audio Recorder is zo’n tool die je helpt om meerdere YouTube liedjes tegelijk te downloaden.

Download

Je kunt deze eenvoudige stappen volgen:

 • Download, installeer en open Streaming Audio Recorder
 • Gaan naar YouTube en kopieer de link van de video die je wilt downloaden
 • Selecteer “Video naar MP3” in de “Tools” balk
 • Plak de link van de video in de adresbalk
 • Kies een formaat om op te slaan en klik op de knop “Voeg toe aan Download”

YouTube naar mp3 te downloaden

Deze manier van veel nummers tegelijk downloaden is niet de enige manier waarom ik dit programma aanraad. Het ondersteunt namelijk ook andere populaire websites zoals Vimeo, Dailymotion, Metacafe, Veoh, Last.fm en vele anderen. Als je wilt kan je het bestand als audio en video opslaan. Je hebt meerdere opties en hoeft alleen je favoriet te kiezen.

Beoordeling: 4.3 / 5 (Gebaseerd op 26 beoordelingen) Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door:Op naarAudiorecorder.Laatst bijgewerkt op 11-09-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (2)

 • avatar
  ik wil liedjes op mij mp3 zetten maar het lukt niet
  0
  0
  1
  Reageer
  • Hallo. Kun je YouTube downloaden naar MP3 met succes. Neem dan contact met ons op via deze pagina voor u oplossing zo snel mogelijk te krijgen, https://www.apowersoft.nl/support/.
   0
   1
   0
   Reageer
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven