Handleiding voor het gemakkelijk Downloaden van Google Play Muziek
Opmerking

Handleiding voor het gemakkelijk Downloaden van Google Play Muziek

Laatst bijgewerkt op 18-07-2014 door

Voor de mensen die niet bekend zijn met Google Music, hier vindt u een korte uitleg. Google Music is een online muziekwinkel, net als iTunes van Apple en de MP3’s van Amazon. Het biedt gratis diensten aan haar klanten en kan makkelijk gebruikt worden met een computer, laptop of een ander apparaat. U kunt de liedjes kopen en muziek downloaden van Google met slechts één klik.

De website biedt nu al meer dan 13 miljoen nummers aan in haar database van alle genres. De nummers worden ondersteund door bekende platenmaatschappijen als, Sony Music, Universal en EMI. Maar, voor het downloaden van muziek heeft google een maximum van 2 per keer. Veel gebruikers vinden dit erg lastig en zouden liever een ongelimiteerde methode hebben om Google nummers op te slaan.

Twee Manieren om Google Play Muziek te Downloaden

Als u niet slechts twee nummers wilt downloaden dan zijn er een aantal goede manieren om zoveel Google Music downloads binnen te halen als u wilt.

Manier 1: Sla Google Muziek op met de Music Manager

Eén van de beste manieren om Google nummers te downloaden is door Google Play Music Manager te gebruiken. Dit programma stelt u in staat nummers te downloaden uit uw Google Muziekbibliotheek, ook kunt u nummers uploaden vanuit Windows Media Player en uw ITunes Muziekbibliotheek. Aan de andere kant is dit ook een omslachtige manier. Wanneer u een nummer wilt downloaden dan moet u deze opzoeken in de enorme lijsten met nummers van de Google muziek speler, dit kan erg veel tijd kosten.

Google muziek downloader

Manier 2: Download Google muziek doormiddel van Opnemen

Als u opzoek bent naar een meer betrouwbare en handigere manier om Google nummers te downloaden dan kunt u gebruik maken van Apowersoft Gratis Online Audio Recorder. Dit programma biedt u zoveel Google Music downloads als u wilt door ze op te nemen. In tegenstelling tot andere opnameprogramma’s kan dit programma zonder enige software downloads en installaties gebruikt worden, alles gaat via uw browser.

Om deze Google muziek downloader te gebruiken hoeft u slechts de volgende stappen te volgen.

  1. Open de Apowersoft Gratis Online Audio Recorder.
  2. Log in op uw Google Music account en open uw muziekbibliotheek. Kies vervolgens het nummer dat u wilt opnemen.
  3. Open het opname programma weer en u kunt direct beginnen met het opnemen door te klikken op “Starten” en vervolgens op de afspeel knop van het nummer van uw Gmusic. Druk uiteindelijk op de “Stoppen” knop als het nummer voorbij is en u klaar bent met opnemen.

Google muziek opnemen

Naast het downloaden van bepaalde nummers stelt dit programma u ook in staat bepaalde delen van de nummers op te nemen. Daarbij komt nog dat het programma zelfs beschikt over een functie die de muziek herkent en de juiste informatie erbij zoekt. Door deze functie hoeft u het nummer dus geen andere naam meer te geven nadat u het nummer hebt gedownload.

Manieren om Overal Toegang te Hebben tot Google Music

Als u een beginner bent dan is Google Music slechts gelimiteerd tot een aantal landen, hopelijk breiden ze dit zo snel mogelijk uit. Maar… dankzij de vernuftigheid van andere gebruikers zijn er een aantal slimme, en simpele manieren om GMusic te gebruiken, waar dan ook ter wereld.

De truc is om een proxy server te gebruiken, bijvoorbeeld ProxMate. Voeg deze toepassingen toe aan uw Chrome internetbrowser, start het programma opnieuw op, en u kunt overal gebruik maken van Google Music. Ook voor de gratis diensten vraagt Google om een credit card nummer. Vul dit nummer in en uw account zal geactiveerd worden wanneer u klaar bent met het invullen van de overige informatie. U kunt vervolgens de music manager downloaden en beginnen met het downloaden van muziek uit Google, waar u ook bent.

Beoordeling: 4.3 / 5 (Gebaseerd op 11 beoordelingen) Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door:Op naarAudiorecorder.Laatst bijgewerkt op 18-07-2014

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven