De beste Manieren om Audio van DVD te rippen
Opmerking

De beste Manieren om Audio van DVD te rippen

Laatst bijgewerkt op 12-09-2013 door

De redenen om audio nummers van DVD te splitsen

Voordat draagbare digitale apparaten hun populariteit bereiken, waren er eerst DVD spelers die gebruik maken van Dvd’s om muziek en films af te spelen. Aangezien de technologie evolueert, is deze apparatuur nu te beschouwen als achterhaald, veel mensen, vooral muziek fanatici zijn op zoek naar de beste manier om audio van dvd te rippen. Er kunnen verschillende factoren zijn die leiden tot de vraag hiernaar, waarvan een ervan is, het maken van een selectie van liedjes uit verschillende muziek cd’s en een favoriete dialoog te krijgen van een film of drama. Zodra de audio nummers geëxtraheerd zijn, kunnen ze nu worden afgespeeld op tal van draagbare apparaten zoals tabbladen, smartphones, mp3-en mp4-spelers.

Gewoonlijk splitsen mensen audio nummers van DVD met het gebruik van een aantal externe hulpmiddelen: ze gebruiken RCA audio snoeren/kabels om de audio uitvoer uit een DVD speler aan de ingang van een cassettedeck of Compact disc recorder te koppelen. En kopiëren dan de nummers afkomstig van het ene apparaat naar het andere. Aangezien het tegenwoordig allemaal digitaals is, kunnen we eenvoudig alle Dvd’s besturen vanaf een PC en DVD geluid gemakkelijk vastleggen.

Handigheidjes om muziek van DVD te rippen

Hier volgen de beste methoden en toepassingen waar we gebruik van kunnen maken om eenvoudig DVD geluid nummers en dialogen op te nemen. Laten we er eens naar kijken als ik doorga.

Vangen DVD audio gratis

De eerste manier om een audio bestand gratis te splitsen van een disc is door het gebruik van Apowersoft Gratis Audio Recorder. Dit programma is ontworpen en gecreëerd om aan alle opname behoeften die de gebruikers hebben te voldoen. De methode voor het rippen van DVD audio, kan ook met deze toepassing in eenvoudige stappen:

 • Installeer de Apowersoft Gratis Audio Recorder, open deze, en stel uw audio ingangsbron in.
 • Doe uw DVD in uw PC’s DVD ROM, wacht op het laden en open het bestand in een mediaspeler die u hebt.
 • Start de recorder weer druk op de Start knop tegelijkertijd met de afspeel knop zodat de mediaspeler muziek vanaf de dvd haalt.
 • Klik op Stop knop van de recorder en uw nieuwe geripte geluid is voor gebruik.

archive

U heeft ook een optie om de hele DVD inhoud op te nemen of slechts enkele gedeelten te selecteren Als u kiest voor bepaalde gedeeltes, begin dan pas met opnemen bij het door u gekozen gedeelte.

Nuttige DVD audio ripper

Download icon

De volgende nuttige disc audio ripper die we hebben, is de DVD Audio Extractor. Dit is een geweldige applicatie die draait op verschillende OS, een eenvoudig te gebruiken GUI heeft en snel is. Het ondersteunt meerdere output formaten, maakt batchverwerking mogelijk en nog veel meer. Het is zeker een fatsoenlijk extraheer hulpmiddel om te hebben, maar het kan alleen worden gebruikt voor de maximale 30 dagen proefperiode en u moet het product kopen om het continu te gebruiken.

archive

Steun krijgen door middel van de VLC geavanceerde functie

In de volgende methode, zullen we gebruik maken van de geavanceerde functie voor VLC. We weten allemaal dat VLC een van de meest voorkomende open bron mediaspelers is die kan worden gebruikt met elk besturingssysteem. Maar ondanks dat het een mediaspeler is, kan deze ook worden gebruikt om audio van DVD te rippen. Om toegang te krijgen tot de functie van het rippen van VLC, volgen hier de dingen die gedaan moeten worden.

Open VLC en ga naar het menu Hulmiddelen – Voorkeuren. Zoek naar de knop Alles, klik erop en alle instellingen worden getoond, ga dan naar Input-Codecs-twolame en druk op Ctrl + R om te converteren/op te slaan. Onder het tabblad Menu, selecteer Schijf en zoek de dvd die u wilt rippen. Ten slotte selecteert u de map waarin u uw audio uitvoer wilt opslaan en klik op Start, het rippen zal onmiddellijk beginnen en uw dossier zal binnen een moment klaar zijn.

muziek van DVD rippen

Vergelijking van verschillende methoden om DVD audio te rippen

Als we een vergelijking gaan maken tussen alle methodes die we hierboven besproken hebben. De eerste methode is de meest directe en gratis te gebruiken, terwijl de tweede methode professioneel is en andere functies heeft. Bovendien werkt de derde methode met een besturingssysteem platform, maar de stap voor het rippen is niet zo eenvoudig wat verwarring kan veroorzaken vooral voor de nieuwelingen.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 19 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door:Op naarAudiorecorder.Laatst bijgewerkt op 12-09-2013

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (1)

 • avatar
  ik begreep van uw uitleg dat de eerste methode (Apowersoft Gratis Audio Recorder) gratis was, maar na installatie bleek dat niet zo te zijn?of er waren zoveel beperkingen dat er nauwelijks mee te werken isHeb ik iets over het hoofd gezien misschien?Ik heb in principe geen probleem om er voor te betalen maar ik wil er dan graag wel eerst een paar dagen proef mee kunnen draaien zonder genoemde beperkingen.Met vriendelijke groet Ad Vermeulen.
  2
  0
  0
  Reageer
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven