Herstel verwijderde notities van iPhone binnen een paar minuten
Opmerking

Herstel verwijderde notities van iPhone binnen een paar minuten

Laatst bijgewerkt op 17-12-2015 door

Dankzij de iPhone en iPad Notitie App, ontdoen zich gebruikers langzaam van de noodzaak van pen en papier. Deze apps zijn ideaal, voordelig en zeer makkelijk te gebruiken. Zij omvatten ook formatteer en uitgebreide tekst bewerkingsopties die met pen en papier niet beschikbaar zijn. Dankzij de nieuwe papierloze revolutie, gebruikt elke iPhone en iPad gebruiker de Notitie App om notities te maken van alles wat er in hun leven gebeurt.

Net als al het andere wat aangedreven wordt door technologie, zou u door elke actualisatie of terugstelling van uw apparaat gemakkelijk al uw notities kunnen verwijderen. Daarom is het belangrijk om de eenvoudigste manier te leren over hoe verwijderde iPhone notities te herstellen. Er zijn een aantal manieren om een volledig herstel van verwijderde iPhone notities te bereiken zonder enig gedoe dankzij de iOS data herstel software die beschikbaar is op internet.

De eenvoudigste en gemakkelijkste manieren om verwijderde iPhone notities terug te halen

Herstel verwijderde notities op de iPhone met behulp van iCloud

iCloud is een cloud computer en opslag service dienst voor alle Apple gebruikers. Door het synchroniseren van hun notities met de iCloud diensten, is het gemakkelijk voor gebruikers om notities te herstellen van iPhone 6s, 5s 6 Plus of elke andere versie van iPhone. Als uw apparaat is aangesloten op het internet, wordt elke nieuwe notitie onmiddellijk geüpload naar uw account op iCloud. Dus als u notities verwijderd hebt van uw apparaat, ga dan naar icloud.com en krijg toegang tot al uw notities nadat u heeft ingelogd. Anderzijds, als de notities werden verwijderd van uw account op iCloud, bezoek dan de prullenbak en haal alle verwijderde notities terug naar uw apparaat.

herstel verwijderde notities op de iPhone met behulp van iCloud

Herstel notities van iPhone met iTunes Backup

Soms zullen gebruikers hun iPhones actualiseren of opwaarderen wat een onmiddellijke verwijdering van notities zou kunnen veroorzaken. Als u per ongeluk uw notities heeft verwijderd, kunt u iTunes backup gebruiken om iPhone 4s notities te herstellen na het actualiseren door het toepassen van de volgende procedure.

Ten eerste moet het apparaat na de aansluiting niet automatisch synchroniseren met de computer. Zorg ervoor dat de configuratie voor iTunes goed wordt gedaan, om dergelijke incidenten te voorkomen.

Ten tweede, sluit uw apparaat aan op de computer en open iTunes.

Ten derde, herstel de notities van de backup op iTunes maar zorg ervoor dat u de laatste backup kiest om het onnodige terugvinden van verwijderde notities te voorkomen. Als uw notities niet werden bewaard, kunt u de verwijderde notities van de iPhone database terughalen.

herstel notities van iPhone met iTunes Backup

iPhone Notitie Herstel software – Apowersoft iPhone Data Recovery

Voor de weinige iPhone gebruikers die geen iTunes Backup gebruiken voor het opslaan van hun notities is Apowersoft iPhone Data Recovery misschien handig.

Download

Met de ingewijde herstel functie, kunt u eenvoudig en zonder problemen verloren notities van iPhone herstellen. Anderzijds kunt u met de software uw notities herstellen van uw iTunes Backup of elk ander cloud opslag apparaat wat u gebruikt heeft om uw notities op te slaan. De software wordt ondersteund op alle iOS en OS apparaten en hebben andere functies die de gebruiker toestaan om de te herstellen notities te bekijken voordat het hele proces begint.

verloren notities van iPhone herstellen

Hoe herhaald verlies van belangrijke notities op de iPhone te voorkomen

Voor de meeste touch apparatuur, is er altijd een risico voor het per ongeluk verwijderen van belangrijke notities. Om permanente verwijdering van belangrijke notities te voorkomen volgen hier enkele tips.

  • Als u uw notitie app heeft gesynchroniseerd met andere apps zoals Mail of iTunes Backup, is het belangrijk om de sync uit te zetten omdat elke verwijdering die per ongeluk gebeurd op andere plaatsen buiten uw apparaat zal leiden tot het verwijderen van de huidige notities.
  • Zorg ervoor dat u voordat u uw systeem opwaardeert of reset, een back up heeft gemaakt van al uw notities en andere belangrijke data om elk verlies te voorkomen.
  • Om accidentele verwijdering van notities te voorkomen, actualiseer regelmatig het cloud opslag systeem dat u gebruikt voor het opslaan van uw notities.
  • Als u eenmaal een notitie getypt hebt op uw apparaat, kunt u ze altijd bij uw e-mails opslaan.

Dankzij verschillende cloud opslag diensten zoals iCloud, kunnen iPhone gebruikers altijd permanent verlies van belangrijke opgeslagen data voorkomen met behulp van de iPhone notitie herstel app. Om echter elk herhaald accidenteel verlies te voorkomen, is het belangrijk om u cloud opslag bij te werken of nog beter, stuur de data naar uw e-mails voor gemakkelijke toegang in het geval van verlies.

Download

Beoordeling: 4.3 / 5 (Gebaseerd op 28 beoordelingen) Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door: Op naarGegevensherstel. Laatst bijgewerkt op 17-12-2015

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven