Hoe verwijderde contacten op de iPhone te herstellen
Opmerking

Hoe verwijderde contacten op de iPhone te herstellen

Laatst bijgewerkt op 17-12-2015 door

Ik heb onlangs mijn iPhone opnieuw ingesteld, en al mijn contacten zijn verdwenen. Hoe kan ik mijn verloren contacten herstellen?

Dit is een veelvoorkomend probleem waarmee u nu kunt worden geconfronteerd na het opnieuw instellen of actualiseren van uw apparaat. Of, misschien hebt u per ongeluk een bepaalde contactpersoon verwijderd terwijl u door uw telefoon bladerde. Gelukkig zijn er effectieve oplossingen die u kunnen helpen iPhone contactpersonen te herstellen.

Hier zijn drie methoden om verwijderde contacten van de iPhone te herstellen.

Methode een: Herstel verloren contacten van iPhone met iTunes.

Met behulp van iTunes, kunt u verloren data eenvoudig terughalen door de laatste back-up van de data van uw iPhone te herstellen. Bij het aansluiten van uw apparaat op de computer, volgt u deze eenvoudige stappen:

  • Vindt het iPhone pictogram onder “Apparaten” en klik erop met de rechtermuisknop.
  • Klik op ‘Herstel vanaf back-up’.
  • Kies een specifieke back-up uit de aan u verstrekte lijst, en druk vervolgens op “Herstel”.

verwijderde contacten van iPhone herstellen

Zodra het herstelproces is voltooid, zullen uw oude contacten in uw iPhone verschijnen.

Methode twee: Red uw iPhone contacten vanuit een back-up of archief.

Als u uw iPhone nog niet met uw computer gesynchroniseerd heeft, is er nog een goede oplossing. U kunt uw recente back-up of archief gebruiken om verloren contacten op de iPhone te herstellen. Hier volgt hoe:

  • Ga naar de Adressenboek applicatie. Kies “Importeer” en selecteer: “Adressenboek archief”. Uw recente contacten archief zal dan worden geïmporteerd.
  • Navigeer naar Adressenboek of de Applicatieondersteuning map van de laatste back-up.
  • Controleer de map om te zien of uw lijst met contactpersonen is er. Vervang de map door het te kopiëren van de back-up schijf en het te plakken op dezelfde locatie.
  • Als de laatste back-up niet al uw contactgegevens bevat, loop dan oudere back-ups door om de juiste map te vinden die volledige contact data bevat.

Deze procedure zal u helpen uw nodige telefooncontacten terug te krijgen. Als u echter geen back-up of archief gemaakt heeft van uw iPhone contacten, heeft u mogelijk een krachtig iPhone contacten herstel nodig.

Methode drie: Gebruik Apowersoft iPhone Data Recovery om verwijderde contacten van de iPhone terug te halen.

Dit uitgebreide iPhone data herstel hulpmiddel kan snel en veilig contacten terug halen van iPhone 6, 5s, 5c, 4s, 5 of u uw bestanden nu hebt verloren door het per ongeluk verwijderen, jailbreak, telefoon opnieuw installeren, of telefoon actualiseren.

Download

Twee oplossingen om verwijderde contacten van iPhone met deze iPhone herstel software terug te krijgen:

Oplossing 1: Herstel direct verwijderde contacten op de iPhone.

Oplossing 2: Herstel iPhone contacten van de iTunes backup.

verloren contacten op iPhone herstellen

Deze intuïtieve applicatie maakt ook een gedetailleerde voorvertoning mogelijk van tekst en media-inhoud van uw apparaat, voorafgaand aan het herstelproces. Apowersoft iPhone Data Herstel is compatibel met verschillende soorten iOS-apparaten. Ook is het compatibel met zowel Mac als Windows.

Vergelijking van de drie methoden

Welke methode moet u gebruiken voor het snelste en eenvoudigste contacten herstel? De eerste en tweede methoden zijn goed genoeg als u fundamenteel herstel van contacten nodig heeft. De eerste methode is een haalbare optie als u uw iPhone met iTunes heeft gesynchroniseerd, terwijl de tweede een goede oplossing is als u een back-up of archief onderhoudt.

Van deze drie, biedt Apowersoft iPhone het snelste en veiligste iPhone contacten herstel. Het is de beste oplossing, omdat het naast contacten, verschillende soorten verwijderde bestanden kan herstellen, het ondersteunt diverse apparaten van Apple, en het biedt twee herstel modi. Als u een krachtige en veelzijdige oplossing nodig heeft die volkomen veilig en vrij van risico’s is, dan is Apowersoft iPhone Data Herstel de keuze om voor te gaan.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 51 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarGegevensherstel.Laatst bijgewerkt op 17-12-2015

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven