Hoe Verloren Video’s en Foto’s Herstellen van Sony Camcorder
Opmerking

Hoe Verloren Video’s en Foto’s Herstellen van Sony Camcorder

Laatst bijgewerkt op 17-08-2018 door

Handycam is een merknaam voor de camcorderlijn van Sony. Het werd voor het eerst op de markt gebracht in de jaren ’80, met de eenheid gebaseerd op Betamax. Sindsdien evolueerde het naar een moderne camcorder die functioneert als videocamera en videorecorder, in tegenstelling tot oudere modellen die enkel videorecorder waren. De Handyman van vandaag bevat enorm veel functies, inclusief het gebruik van een harde schijf en geheugenkaarten om opgenomen video’s en afbeeldingen op te slaan, in plaats van een cassettebandje.

Sony Handycam-bestandsherstel is echter een een veelbesproken onderwerp onder zijn gebruikers, omdat hoewel de camcorder een harde schijf heeft om opgenomen bestanden op te slaan, er nog steeds bestanden onverwachts gewist kunnen worden en gebruikers daar niets aan kunnen doen. Dus daarom vragen veel Handycam-gebruikers zich af: “is er een foto- en videoherstellingssoftware voor Sony Handycam?”

Het mag dan onmogelijk klinken, maar een realiteit is het terughalen van die verwijderde bestanden doenbaar met enkele geweldige apps.

Beste Manieren voor Verwijderde Video’s Herstellen van Sony Handycam

ApowerRecover

Als je een gevorderd programma wilt om video’s en afbeelding terug te halen op Sony camcorder, dan zou je ApowerRecover moeten overwegen. Dit is een dataherstellingsapplicatie voor harde schijven die al je bestanden kan herstellen op je apparaten, inclusief computer, digitale camera, geheugenkaart, camcorder, enz. Het ondersteunt verschillende bestandsformats. Plus, het heeft twee modi: Standard en Deep Scan, die voldoen aan alle eisen van de gebruikers. Als je verloren foto’s wilt herstellen op je camcorder, maar niet zeker bent welke te herstellen aan de hand van hun naam, kan je de previewfunctie gebruiken in het programma.

Om een Sony Handycam-bestandsherstel uit te voeren met deze tool zou je de volgende stappen moeten volgen:

  • Neem de SD-kaart uit de camcorder en plaats het in je PC. Als je computer geen kaartsleuf heeft, kan je een SD-kaartlezer gebruiken.
  • Eens verbonden, Download en open het programma op je computer.

    Download

  • Selecteer wat je wilt terughalen, klik op “Next” en dan zal je je kaart zien onder “Connected Disks”.
  • Kies de kaart en klik op “Next” om verder te gaan.
  • De software zal je kaart scannen en zoeken naar de verloren foto’s en video’s. Nadat de procedure afgerond is, kan je de bestanden die je wenst te herstellen previewen en selecteren.

Herstel via ApowerReover

PhotoRec

Een andere app die we aanraden voor Sony Handycam-bestandsherstel is PhotoRec. Dit is een gratis programma dat in staat is om alle verloren bestanden te herstellen op digital camcorders en gelijkaardige apparaten. Het kan elk type geheugenopslag aan, zoals Memory Stick, Microdrive, MMC, USB flash drives, en zelfs harde schijven.

Om het te gebruiken volg je de onderstaande instructies:

  • Voer het programma uit, tik op de Pijltoetsen om de schijf te selecteren, en klik dan op “Enter”.
  • Gebruik Pijltoetsen en “Enter” om de locatie om te scannen te kiezen. Wanneer je de juist locatie vindt, druk je op “C”.
  • Eens het herstellingsproces afgerond is, kan je zien hoeveel bestanden hersteld werden en waar ze opgeslagen zijn.

PhotoRec Screenshot

Er zijn echter nog steeds enkele bedenkingen die beschouwd kunnen worden als een nadeel. Dit zijn onder andere een heel ingewikkelde interface en command-line. De bestandsnamen worden soms niet teruggehaald, enkel specifieke bestanden kunne hersteld worden, en de dataherstellingssnelheid is traag.

Beide Apps Vergelijken

Om te zien hoe goed beide programma’s werken voor verwijderde video’s herstellen van Sony Handycam maken we hieronder een vergelijking.

ApowerRecoverPhotoRec
InterfaceSimpel & SchoonIngewikkeld
ProcesSnel & MakkelijkIngewikkeld
PreviewToegestaanNiet toegestaan

Dingen Die Je Niet Kunt Doen Voor en Na Herstel van Sony Camcorder-Bestanden

Hier zijn enkele van de basisdingen die je moet overwegen voor en na je je gewiste foto’s en video’s terugkrijgt van Sony camcorder.

Voor: Verzeker je ervan dat je geen nieuwe foto’s en video’s maakt met je Sony camcorder. Als je dat wel doet, zal het verwijderde bestand overgeschreven worden en zal het permanent verloren zijn.

Na: Eens je klaar bent met Sony Handycam-bestandsherstel, sla de bestanden dan niet terug op op je Sony camcorder of zijn geheugenkaart. Sla ze op een andere plaats op, zoals je computermap, een andere flash drive, of externe harde schijf voor meer veiligheid. Dus hoewel je de media per ongeluk van de camcorder verwijderde, heb je nog steeds een andere back-up.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 21 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarGegevensherstel.Laatst bijgewerkt op 17-08-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven