Hoe u iPad Backups maakt zonder iTunes
Opmerking

Hoe u iPad Backups maakt zonder iTunes

Laatst bijgewerkt op 14-03-2019 door

iPad spelt een belangrijke rol in het dagelijks leven van veel mensen, voor het maken van video’s, luisteren naar muziek, nemen van foto’s, etc. Het is daarom belangrijk uw iPad goed te beheren. Als u overweegt naar iOS 9 beta te updaten of terug wil naar iOS 8.4, is het een goed idee om een backup te maken van uw iPad. Bij het updaten kunnen namelijk software problemen optreden of data worden verloren. iOS gebruikers geven vaak de voorkeur aan iTunes voor het maken van backups van hun toestel. Als u evenwel liever geen iTunes gebruikt voor het maken van backups van uw iPad, dan kunt u de volgende makkelijke methoden gebruiken voor het maken van een iPad backup zonder iTunes voordat u uw iPad update.

Drie Efficiënte Methoden voor Maken iPad Backups zonder iTunes

Er zijn veel iTunes alternatieven beschikbaar voor het maken van iPad backups, maar ze zijn niet allemaal even gebruiksvriendelijk. Nadat we de verschillende varianten hebben bekeken en getest, raden wij vooral de volgende twee methodes aan voor het maken van backups van uw iPad.

iPad Backups zonder iTunes met iCloud

iCloud laat u de meest recente versie van uw bestanden opslaan, zoals voor contacten, foto’s, toepassingen en documenten. iCloud zal automatisch een backup maken iedere keer dat u uw iPad met Wifi of een USB kabel verbindt. Deze methode bespaart u veel moeite in vergelijking met iTunes.

Eerst dient u naar „Instellingen“ te gaan op uw iPad, waar u de “iCloud“ optie selecteert. Als “iCloud-reservekopie“ onder “Reservekopie“ niet is ingeschakeld, zorg er dan eerst voor dat dit het geval is. Negeer deze stap als u dit al wel heeft gedaan. Klik vervolgens op “iCloud-reservekopie“ en selecteer „Maak Nu Backup“ om een backup van uw iPad te maken voordat u de update installeert.

backup iPad met icloud

Nadelen: iCloud is een makkelijke manier voor het maken van een iPad backup, maar het nadeel is dat u niet zelf de bestanden kunt selecteren waarvan u een backup wilt maken, en u kunt ook niet al uw iPad data behouden. Hierdoor loopt u het risico van een incomplete backup. Gelukkig is er een andere magisch hulpmiddel waarmee u geen last heeft van de iPad formaat-beperkingen en makkelijk een iPad backup kunt maken zonder iTunes.

iPad Backup Zonder iTunes met behulp van Apowersoft Phone Manager

Deze Phone Manager is een complete iOS en Android beheerssoftware. Het staat welbekend voor de compatibiliteit met het iOS besturingssysteem en wordt zeer aangeraden voor de uitstekende functionaliteit in het beheren van bestanden op iPad. U kunt het gebruiken voor het maken van backups, herstellen, beheren, en overzetten van iPad bestanden, waaronder muziek, video’s, contacten, apps, notities, favorieten, gespreksbestanden, etc, via uw Windows PC. Volg de hieronder staande stappen om te leren hoe u een iPad backup maakt zonder iTunes.

  • Download hieronder het programma en installeer het op uw PC.
  • Download

  • Verbinduw iPad met uw computer met behulp van de USB kabel. Klik op de “Vertrouwen” knop zodra het notificatievenster verschijnt op uw iPad, welke u vraagt of u uw iPad met het programma wilt verbinden.
  • Zodra verbonden, zult u zien dat het programma categorieën heeft aangemaakt voor de verschillende bestandstypen, welke u gemakkelijk via het keuzemenu kunt zien. Alle data, zoals afbeeldingen, muziek, video’s, notities, contacten, berichten, apps, etc, worden duidelijk weergegeven.
  • Om een backup te maken van een specifiek bestandstype, ga naar de verwante tab, en klik op “Exporteren”. Binnen een minuut zal de iPad backup op uw computer worden gemaakt.

selectief back-up van alle bestanden

Tips: deze telefoonmanager biedt ook een shortcut voor het maken van iPad backups met een enkele klik. Ga naar “Gereedschapskist”, klik op “Backup”, en u kunt een backup maken van uw iPad bestanden. Klik op “Maak nu backup” om op hoge snelheid een iPad backup zonder iTunes te maken. Houd uw iPad ontgrendeld zodat u zonder problemen toegang tot uw toestel hebt tijdens het maken van de backup.

iPad backup kunt maken zonder iTunes

Of u nu iCloud of Apowersoft Phone Manager gebruikt voor het maken van backups van uw iPad, u kunt er gerust op zijn dat u een update van het besturingssysteem kunt maken of terug te gaan naar fabrieksinstellingen.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 22 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naariOS Tips, iOS-back-up, Mobiele Manager.Laatst bijgewerkt op 14-03-2019

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven