Hoe u Muziek Overzet van iPad naar PC
Opmerking

Hoe u Muziek Overzet van iPad naar PC

Laatst bijgewerkt op 14-03-2019 door

Uit alle verschillende Apple producten, speelt de iPad waarschijnlijk de belangrijkste rol in uw leven. Met de iPad kunt u naar muziek luisteren, films kijken, berichten en emails versturen, etc. Dankzij het gebruiksvriendelijke menu en hoge kwaliteit geluid, geven veel Apple gebruikers de voorkeur aan het luisteren naar muziek op hun iPac. Maar naarmate u meer en meer muziek op uw iPad zet, raakt het geheugen mogelijk vol. Een goede manier om geheugen vrij te maken is door muziek van uw iPad naar uw PC over te zetten. Hier bieden we een goede oplossing om het proces te vergemakkelijken.

Makkelijke Oplossing voor het Overzetten van Muziek van iPad naar PC

1. Gebruikelijke maar beperkte oplossing

2. Efficiënte en volledige software

U kunt ook deze dynamische presentative bekijken over het overzetten van muziek van iPad naar PC.

iTunes – aangeschafte muziek overzetten van iPad naar PC

Met iTunes kunt u gemakkelijk uw aangekochte muziek naar een iPad overzetten, maar het overzetten van muziek van iPad naar uw computer is moeilijker. iTunes moet hiervoor eerst de computer identificeren voordat het de bestanden kan exporteren, en dit kan een nogal complexe procedure zijn. Let bovendien op dat iTunes gebruikers alleen aangekochte muziek van hun iPad naar hun computer laat overzetten. Open iTunes en verbind uw iPad met de USB kabel met uw computer. Klik op “Bestand“ > “Aankopen overzetten van iPad“ en vind “Toepassen“. U kunt vervolgens de aangekochte muziek in uw iTunes bibliotheek naar uw computer overzetten.

overdracht gekochte muziek naar iPad
Nadelen: Deze methode werkt evenwel alleen voor muziek die u in de iTunes store hebt aangeschaft, en u dient zich er van te verzekeren dat iTunes is geauthoriseerd met dezelfde Apple ID voor het aanschaffen van deze muziek op uw iPad. Als de muziek met een andere ID is aangekocht, dient u ze te wisselen om de overdracht zo handmatig goed te keuren. Voor een makkelijkere oplossing voor het beheren van muziek die u niet in iTunes hebt aangeschaft, kunt u het volgende multi-functionele hulpmiddel gebruiken.

Apowersoft Phone Manager – Zet al uw muziek over van iPad naar PC

Apowersoft Phone Manager is een van de meest populaire mobiele beheerssoftwares beschikbaar op de markt. Deze telefoon manager staat vooral bekend vanwege de overdrachtfunctie, waarmee u moeiteloos muziek van iPad naar uw computer kunt overzetten. Bovendien laat het u mobiele bestanden overzetten, backups maken, beheren, en bekijken, waaronder muziek, video’s, ringtones, foto’s, berichten, contacten, apps, favorieten, gespreksbestanden, en achtergronden. Hieronder de stappen voor het overzetten van iPad muziek naar uw PC.

1

Download dit hulpmiddel voor het overzetten van muziek en installeer het op uw Windows PC.

Download

2

Verbind uw iPad via de USB kabel met uw computer. Klik op “Vertrouwen“ zodra een pop-up venster verschijnt met de vraag of u de toepassing vertrouwt.

3

Zodra verbinding, ga naar “Muziek“, waar u alle op iPad opgeslagen muziek kunt zien. Selecteer de muziek die u wilt overzetten en klik op “Exporteren“. Binnen een minuut kunt u zo muziek overzetten van iPad naar PC.

exporteren muziek naar iPad

4

Nadat de overdracht is voltooid, klikt u op “Verbinding verbreken“ om de verbinding tussen uw iPad en PC te verbreken.

Naast de mogelijkheid tot het overdragen van bestanden, laat dit hulpmiddel u ook permanent muziek van uw iPad verwijderen om zo geheugen vrij te maken, waardoor u weer meer muziek aan uw iPad kunt toevoegen. Om de iPad muziek aan te passen, beschikt deze app over een “Ringtone“ functie waarmee u uw favoriete muziek als ringtone kunt stellen. Bovendien kunt u een ”Nieuwe groep” creëren om muziek in een specifiek daarvoor aangewezen folder te importeren. Daarnaast werkt deze telefoon beheerder perfect met zowel iOS als Android, en het is heel veilig om bestanden over te zetten tussen verschillende mobiele telefoons met deze besturingssystemen.

beheren van muziek voor uw iPad

In conclusie: als u alleen aangekochte muziek van uw iPad naar PC wilt overzetten, is iTunes een goede oplossing. Maar voor het overzetten van iPad muziek die u op andere wijze hebt verkregen, is Apowersoft Phone Manager zonder twijfel de beste keuze voor het overzetten van muziek van iPad naar PC.

Beoordeling: 4.3 / 5 (Gebaseerd op 20 beoordelingen) Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door: Op naariOS Tips, iOS-overdracht, Mobiele Manager. Laatst bijgewerkt op 14-03-2019

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven