iPod Touch herstellen: hoe haalt u verloren/verwijderde bestanden terug op uw iPod Touch
Opmerking

iPod Touch herstellen: hoe haalt u verloren/verwijderde bestanden terug op uw iPod Touch

Laatst bijgewerkt op 26-01-2018 door

Met de iPod Touch van Apple kun je zowel “computeren”, spelletjes spelen, op het internet surfen en media afspelen. Al deze functies zijn mogelijk door de verschillende apps die de eigenaar download. Net als andere producten van Apple draait de iPod Touch ook op iOS. Alle functies van de Apple iPod Touch vragen u data op te slaan, of het nou van internet is of van het afspelen van media.

Net zoals op veel andere apparaten is de data op u Apple iPod ook vatbaar voor plotselinge verwijdering. Bent u onlangs belangrijke data verloren? Bent u opzoek naar een applicatie die u helpt bij het herstellen van de bestanden van uw iPod? Dan zit u hier goed, de handleiding hieronder helpt u bij het kiezen van de beste data recovery voor de iPod. Dit kan het permanent verliezen van gegevens voorkomen.

Herstel bestanden van iPod met Apple iTunes

Een back-up maken van al uw data van uw iPod Touch is het veiligst met Apple iTunes. Omdat het allemaal via een cloud gaat is de kans dat het permanent wordt verwijderd erg klein, tenzij u dit zelf doet natuurlijk. Als u dus de perfecte opslag wilt voor al uw data van uw iPod dan kunt u zich aanmelden voor een iTunes account. U kunt vervolgens direct beginnen met het veilig stellen van de data van uw iPod. Als u apparaat eenmaal is gesynchroniseerd met Apple iTunes dan zal alle nieuwe data standaard, meteen ook worden veilig gesteld.

Herstel bestanden van iPod met Apple iTunes

Maar, er bestaat altijd de kleine kans dat u de data van uw Apple iPod Touch verwijderd. U kunt dan simpel een proces in werking zetten waarbij de iPod bestanden terughaalt van iTunes, waar u de data zonder enige moeite hebt opgeslagen. Het enige wat u hoeft te doen is, inloggen met uw iTunes account, de laatste reservekopie opzoeken en deze terug plaatsen op de iPod. Voordat u dit doet moet u er wel zeker van zijn dat u de belangrijke data hebt opgeslagen. Verplaats de synchronisatie van uw apparaat naar iTunes en voer de fabrieksinstellingen weer in op uw apparaat.

Freeware – EaseUS iPod Data Recovery

Dit is één van de beste oplossing om verwijderde bestanden veilig terug te zetten op uw iPod. EaseUS iPod Data Recovery software is een simpel en snel te gebruiken programma voor het terughalen van data naar uw iPod. Volg de volgende simpele stappen en u hebt alle data in no-time terug op uw iPod Touch.

  • Download en installeer de software op uw computer. Start het programma direct op en start het herstel/terughaal proces.
  • Zorg ervoor dat uw iPod is verbonden met uw computer en herstel de verwijderde bestanden via de reservekopie in iTunes of van uw iPod, afhankelijk van waar u voor hebt gekozen.

EaseUS iPad File Recovery

Onthoud dat met EaseUS iPod Data Recovery software alle verloren informatie en data direct terug wordt gezet op uw iPod, zonder enige moeite.

iPhone Data Recovery

Ook al doet de naam vermoeden dat dit programma alleen geschikt is voor iPhones, niets is minder waar. Dit programma kan gebruikt worden voor alle apparaten met iOS en OS, dus ook voor computers, iPad’s en natuurlijk de Apple iPod Touch. U kunt met dit programma, wanneer u al uw data per ongelijk bent verloren, uw verwijderde bestanden terugzetten op uw iPod. Het programma biedt de mogelijkheid om de data terug te zetten op twee manieren, hieronder vindt u deze.

Download

De eerste manier: Voor de kleine hoeveelheid iPod-gebruikers die geen Apple iTunes gebruiken om een reservekopie te maken van hun data is dit een handig programma. Met iPhone Data Recovery Software b kan alle per ongelijk verwijderde data teruggezet worden op de iPod. De data wordt namelijk niet direct verwijderd, dus wanneer u uw iPod direct aansluiten na het installeren van de software kunt u het permanent verliezen van de data voorkomen.

De andere manier is dat u met iPhone Data Recovery ook iPod Touch bestanden kunt herstellen. Log in met uw iTunes account en gebruik de software. Spoor de laatste reservekopie op en haal alle verloren bestanden terug.

iPod Touch herstellen

In vergelijking met alle andere iPod Touch herstel software op de markt is iPhone Data Recovery zeker de beste keuze door haar vele extra functies. U kunt bijvoorbeeld eerst een voorbeeld zien van de bestanden die u op uw iPod terug gaat zetten. De software is ook te gebruiken met andere apparaten die draaien op OS en iOS. U kunt de functies van het programma dus ook gebruiken voor onder andere computers van Apple, iPad’s, iPod en iPhones.

Een aantal oorzaken van het verliezen van bestanden op uw iPod

Om dit artikel af te sluiten zetten we nog een paar veel voorkomende oorzaken van het verlies van bestanden op een rijtje. Het per ongelijk verwijderen van bestanden wordt vaak veroorzaakt door een menselijke fout, een systeem update, het terugzetten van het apparaat naar de fabrieksinstellingen en een fout in het systeem van het apparaat. Met behulp van de bovengenoemde programma’s kan alle verloren data snel en makkelijk teruggehaald worden.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 17 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarGegevensherstel, iOS Tips.Laatst bijgewerkt op 26-01-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven