Hoe verwijderde e-mails te herstellen van Outlook 2010, 2007, 2003
Opmerking

Hoe verwijderde e-mails te herstellen van Outlook 2010, 2007, 2003

Laatst bijgewerkt op 17-12-2015 door

Outlook e-mail is de geavanceerde versie van Hotmail en eigendom van een van de internet giganten Microsoft. Outlook werd jaren geleden uitgebracht voor het publiek als een persoonlijke informatie manager, welke extreme service biedt zoals een taakmanager, agenda, dagboek, contact manager, surfen op het web, en notities maken. Momenteel wordt deze e-mail applicatie gebruikt door veel internet gebruikers in het hele land en het blijft aan populariteit winnen naarmate de tijd verstrijkt.

Ja, dit is inderdaad een goede, maar er komt een tijd dat we een aantal e-mail berichten die belangrijk voor ons zijn, per ongeluk verwijderd of weggegooid hebben. De meesten denken dat het onmogelijk zou zijn om deze gegevens terug te krijgen. Dit begrip is echter niet waar want er zijn manieren om verwijderde mails terug te halen, hieronder zijn sommige van deze uitgewerkt.

Hoe Verwijderde Email Terughalen

Herstel met het Ingebouwde Email Herstel Hulpmiddel

De eerste methode die we kunnen toepassen is het gebruiken van het ingebouwde e-mail herstel hulpmiddel. In het geval dat uw e-mails werden gewist, kunt u hier de antwoorden vinden. Om te beginnen, meldt u aan bij uw Outlook account en ga direct naar “Verwijderde berichten”. Nadat u dit gedaan hebt, kunt u elk verwijderd bericht zien van de afgelopen tijd met een hokje ernaast. Tik gewoon het hokje aan van het e-mailbericht dat u wilt herstellen en druk dan op de “Ga Naar” tabblad en selecteer: “Inbox”, dit zal de e-mail direct terugzetten in de “Inbox”.

Herstel met het Ingebouwde Email Herstel Hulpmiddel

Op de andere manier, meldt u zich ook aan bij uw Outlook pagina en ga naar “Verwijderde berichten”. Scroll naar beneden naar het onderste gedeelte van het platform en klik op “Herstel Verwijderde Berichten” en al uw verwijderde berichten zullen terugkomen. Eenmaal hersteld, kunt u nu het vakje bij elke herstelde e-mailbericht aantikken en ze naar een map verplaatsen voor de veiligheid. Berichten die echter permanent verwijderd werden kunnen hier niet worden teruggehaald.

Herstel Grondig met Software

Voor een completere oplossing, zullen we naar verwijderde mails herstellen uit Outlook 2010 of 2007 gaan, door gebruik te maken van het aanbevolen Apowersoft Data Recovery. Dit is een innovatief programma voor mensen om verwijderde, verloren, of zelfs geformatteerde bestanden te herstellen, waaronder e-mails, documenten, foto’s, enz. In tegenstelling tot andere instrumenten, is dit echt eenvoudig om mee om te gaan en kan direct uw problemen oplossen. Ten eerste kunt u de standaard modus selecteren als u een meer verfijnd herstel wilt. Hier krijgt u de opties “Verloren Bestand Herstel”, “Gedeeltelijk Herstel”, “Onbewerkt Bestand Herstel”, en “Hervatten Herstel”. Ten tweede, kunt klikken en in de wizard modus gaan, welke perfect is voor beginners.

Download

Daarnaast, dit is een opmerkelijke eigenschap, kan dit programma met vrijwel alle bestandsformaten omgaan, waaronder e-mails in Outlook. Het is een veilige en kosteneffectief data herstel hulpmiddel voor zowel Windows als Mac OS, en laat u de verwijderde bestanden bekijken op basis van de gescande resultaten voorafgaand aan het herstel.

U hebt alleen maar 3 stappen nodig om verloren Outlook e-mails terug te halen. Om dit te doen, gewoon

  1. Selecteer een herstel methode
  2. Scan voor uw verloren bestand en bekijk dit voorafgaand aan het herstel
  3. Selecteer de e-mails die u terug wilt halen en klik op de “Herstel” knop. Laat de rest daarna over aan het programma en wacht een korte tijd om dingen gedaan te krijgen. U kunt geen eenvoudigere stappen dan deze vinden, dus u kunt het beter zelf gebruiken!

e-mailberichten terughalen

Vergelijkingen van twee benaderingen

Zoals u tot nu toe kunt zien, zijn beide methoden zeer betrouwbaar in het ophalen van gewiste berichten vanuit Outlook. Bij het gebruik van de eerste methode kunt u echter de gegevens die gewist zijn niet terughalen van het tabblad “Deleted”. Maar door gebruik te maken van het Apowersoft Data Recovery hulpmiddel als e-mail herstel software, hebt u altijd een keuze om dingen gedaan te krijgen. Zelfs als de e-mail die u wilt herstellen wordt verwijderd uit het hoofdstuk “Verwijderd”, kunt u deze nog steeds gemakkelijk herstellen. Tot slot, zal ik de voorkeur geven aan Data Herstel software als zijnde de manier om verwijderde e-mailberichten in Outlook te herstellen.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 25 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarGegevensherstel.Laatst bijgewerkt op 17-12-2015

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven