iPad data recovery: hoe kunt u gegevens herstellen op de Apple iPad
Opmerking

iPad data recovery: hoe kunt u gegevens herstellen op de Apple iPad

Laatst bijgewerkt op 14-03-2019 door

De Apple iPad is een tabletcomputer dat op het iOS besturingssysteem draait. Het is een veelzijdig, draagbaar apparaat waarmee u het internet op kunt, muziek mee kunt afspelen, foto’s en video’s mee kunt opnemen en spelletjes mee kunt spelen.

Het is de wereldleider met betrekking tot tablets en vele gebruikers houden ervan om de iPad te gebruiken. Soms is het verlies van gegevens echter onvermijdbaar. Als u een iPad-gebruiker bent kunt u soortgelijke problemen als de volgende tegenkomen:

Hoe kan ik verloren iPad gegevens herstellen nadat deze per ongeluk zijn verwijderd, bij een systeemupdate of computercrash? Waar kan ik een app vinden om deze gegevens te herstellen?

Gelukkig zijn er manier om gegevens voor de iPad te herstellen. Lees de volgende methodes door voor het snel en eenvoudig herstellen van iPad-gegevens.

Oplossing 1: Freeware – EaseUS iPad File Recovery

Deze freeware kan u helpen om verloren bestanden zoals liedjes, afbeeldingen, video’s, berichten, contacten en notities terug te krijgen. Het laat u uw tablet direct scannen of gebruikt uw iTunes back up-bestanden om uw can help get back your lost files including songs, pictures, videos, messages, contacts and notes. It lets you scan your tablet directly or use your iTunes iPad te herstellen.

EaseUS iPad File Recovery

Om de verwijderde bestanden direct van uw digitale apparaat te herstellen, is er een Herstelpunt aan de linkerzijde van het scanproces en kunt snel een keuze maken welke bestanden u wilt herstellen.

Om de iTunes backup te gebruiken om de gegevens te herstellen moet u het Herstelpunt aan de rechterzijde van het scherm aanklikken en voor Herstellen kiezen om de bestanden op uw computer op te slaan. Er is een standaard herstelpunt als het apparaat niet wordt herkend of niet met het internet is verbonden.

Oplossing 2: Shareware – Apowersoft iPhone Data Recovery

Deze snelle gegevensherstelsoftware met een gevoelsmatig besturingssysteem kan al uw verloren bestanden herstellen door midden van twee herstelmodi. Het is niet alleen verenigbaar met de iPhone maar ook met uw iPad. Wat zo geweldig aan deze app is, is dat het zeven types van verloren gegevens voor de iPhone 4S/5 kan herstellen zonder de iTunes backup en 12 types verwijderde bestanden voor de iPhone 3GS/4, iPod Touch en natuurlijk de iPad kan herstellen.

Download

Het biedt u een preview zodat u de verloren bestanden kunt bekijken voordat u ze herstelt. Het is veilig en zeer effectief als dataherstel voor de iPad.

Apowersoft iPhone Data Recovery biedt twee herstelmodi:

  1. Herstelt bestanden direct vanaf het besturingssysteem van het apparaat – In deze herstelmodus kunt u 12 bestandstypes van uw iPad herstellen: muziek, video’s, contacten, SMS-berichten, notities, enzovoorts.
  2. Herstelt verloren data met behulp van de iTunes backup – Deze herstelmodus krijgt uw verloren gegevens terug met behulp van de iTunes backup. U kunt deze methode gebruiken als u backups heeft gemaakt op uw tabletcomputer met iTunes. Het is snel en makkelijk om op deze manier uw verwijderde bestanden te herstellen.

Herstelt verloren data met behulp van de iTunes backup

Beide methodes werken uitstekend om verloren gegevens van uw tablet terug te krijgen. Als we de twee met elkaar vergelijken, zien we dat ze allebei twee verschillende modi aanbieden om verloren iPad gegevens te herstellen. Het grootste voordeel van de Apowersoft iPhone Data Recovery is dat het werkt op meerdere apparaten zoals de iPad, iPhone en iPod Touch. Het werkt bovendien met zowel het Mac Besturingssysteem als Windows. EaseUS iPad File Recovery ondersteunt echter alleen Windows-computers en dus niet het Mac Besturingssysteem.

Ook heeft Apowersoft iPhone Data Recovery een mooiere, strakkere en meer gebruiksvriendelijke interface dat zelfs voor beginners makkelijk te begrijpen en te gebruiken is. Met slechts een paar klikken kunt u eenvoudig en snel het herstelproces starten.

Als u op zoek bent naar een uitgebreide tool tjokvol handige functies om verwijderde bestanden voor iPad te herstellen dan is deze software precies wat u wilt.

Beoordeling: 4.3 / 5 (Gebaseerd op 21 beoordelingen) Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door: Op naarGegevensherstel, iOS herstel, iOS Tips. Laatst bijgewerkt op 14-03-2019

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven