Gratis online wijze voor het herstellen van PDF bestanden
Opmerking

Gratis online wijze voor het herstellen van PDF bestanden

Laatst bijgewerkt op 17-12-2015 door

PDF – kort voor Portable Document Format (Draagbaar Bestandsformaat) – verwijst naar een bestandsformaat dat u electronische bestanden laat bekijken, printen en bewerken. Gebruikers kunnen PDF bestanden creëren met behulp van Adobe Acrobat.

Corrupte PDF bestanden zijn meestal beschadigde bestanden, en deze kunnen niet met Adobe worden geopend. Er zijn vele redenen waarom PDFs ontoegankelijk kunnen worden, maar meestal kunnen ze worden gerepareerd en hersteld.

Veel gebruikers verliezen PDF bestanden na deze onbedoeld te verwijderen, een corrupte harde schijf, of een geformatteerde computer. Als u recentelijk een waardevol PDF bestand hebt verloren, kunt u deze wellicht nog herstellen met een betrouwbaar herstellingshulpmiddel dat verschillende type corrupte, verloren of verwijderde bestanden kan herstellen. Er zijn veel oplossingen beschikbaar, zoals online herstellingshulpmiddelen, maar de beste wijze is nog altijd professionele herstellingssoftware. Hieronder beschrijven we twee PDF bestandsherstel softwares die in staat zijn PDF documenten te herstellen.

Online Hulpmiddel – OfficeRecovery voor PDF Online

OfficeRecovery voor PDF is een online service welke u in staat stelt uw corrupte PDF bestanden online te uploaden en herstellen. Zodra het herstelproces is voltooid, en de nieuw herstelde data is bewaard als een nieuw PDF document, kunt u bekijken of de resultaten naar wens zijn of niet. Als u denkt dat OfficeRecovery goed werkt, kunt u zich registreren voor het gratis herstellen van uw bestanden of de volledige herstelde resultaten kopen. De gratis optie is slechts beschikbaar voor 14-28 dagen.

Het is een goede online oplossing die snel resultaat biedt, maar het grootste nadeel van dit programma is dat de testversie maar een beperkte hoeveelheid data toelaat. Hierdoor kunnen er paragraven missen in het herstelde document, en u zult meer moeten betalen om de volledige versie van het herstelde resultaat te verkrijgen. Sommige gebruikers klagen ook dat ze helemaal niet in staat waren hun corrupte PDF documenten te herstellen.

Standaard eigenschappen van Online PDF Recovery:

  • Herstelt verloren pagina’s, afbeeldingen en tabellen
  • Bewaart het originele PDF fomaat
  • Herstelt interactieve objecten, waaronder links en notities

De simpele instructies voor het gebruiken van Online PDF Recovery:

Stap 1: Ga naar de startpagina en upload uw corrupte PDF.

Stap 2: Klik op “Veilige Upload en Herstel.”

Stap 3: Download het herstelde document.

OfficeRecovery voor PDF

Data Recovery voor het herstellen van PDF bestanden

Data Recovery is een veilig, krachtig, en makkelijk te gebruiken programma dat effectief corrupte, verwijderde en geformatteerde documenten herstelt. U kunt beschadigde PDF bestanden herstellen van uw harde schijf of uw PC, of van een externe harde schijf. Bovendien werkt de toepassing zowel op Mac als Windows computers.

Download

Belangrijkste eigenschappen van Data Recovery:

  • Herstelt bestanden in meer dan 500 formaten
  • Laat u uw bestanden bekijken voordat het het herstelproces aanvangt
  • Biedt twee herstel-modi en vijf herstelopties in de Standaard Modus
  • Bewaart het originele PDF formaat

De beste eigenschap van deze PDF bestand herstel software is de optie voor twee herstelmodi. Als u een nieuwe gebruiker bent, kunt u gemakkelijk verwijderde PDF bestanden herstellen door de Wizard Mode te kiezen, welke u in staat stelt snel verloren data te herstellen. U kunt ook de Standaard modus kiezen, welke vijf unieke herstelmodi biedt waaronder verloren bestand herstel, deel-herstel, iPhone herstel van iTunes, herstel hervatten en rauw bestandsherstel.

Hoe u er PDF bestanden mee kunt herstellen:

Stap 1: Na het succesvol downloaden van het programma kiest u uw gewenste herstelmodus.

Stap 2: Scan de PDF en bekijk het bestand.

Stap 3: Klik op “Herstel” om het document te herstellen, en bewaar het nieuwe bestand.

Data Recovery voor het herstellen van PDF bestanden

OfficeRecovery vs. Data Recovery

OfficeRecovery is een aan te bevelen hulpmiddel als u online PDF documenten wilt herstellen. Onthoud evenwel dat deze toepassing beperkte functionaliteit heeft, en dat het uw corrupte document mogelijk niet helemaal zal herstellen. Data Recovery daarentegen is een meer betrouwbare oplossing, omdat het veel handige functies biedt en een goede selectie aan herstel-opties. Het kan meerdere bestanden snel, veilig en effectief herstellen. Het is bovendien geschikt voor zowel Windows en Mac. Uit de twee, is Apowersoft de betere herstelsoftware.

Beoordeling:4.5 /5(Gebaseerd op 19 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarGegevensherstel.Laatst bijgewerkt op 17-12-2015

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven