De beste Alternatieven voor Adobe Acrobat
Opmerking

De beste Alternatieven voor Adobe Acrobat

Laatst bijgewerkt op 01-04-2017 door

Adobe Acrobat is een programma van Adobe Systems dat ontworpen is om elk Portable Document Format bestand (ook bekend als PDF) te manipuleren. Met dit hulpmiddel kunnen gebruikers probleemloos elk PDF-bestand creëren, bekijken en bewerken. Ondanks zijn functies en effectiviteit, kunnen echter niet alle gebruikers zich dit hulpmiddel veroorloven omdat het honderden dollars kost. En het is vrij gecompliceerd voor beginners. In dit geval, zoeken veel gebruikers naar een een aantal eenvoudige en goedkopere alternatieven voor Adobe Acrobat. Vandaag de dag is er ontzettend veel PDF-bewerkingssoftware op het internet, en om u te helpen volgen hier enkele van de beste vervangers voor Adobe Acrobat.

Top Adobe Acrobat Vervangers

ApowerPDF

Dit is een PDF-bewerkingssoftware die gebruikt kan worden voor het maken en aanpassen van elk bestaand PDF-bestand en formulier. ApowerPDF biedt alle functies die een PDF-bewerker moet hebben. Dit betreft onder andere de mogelijkheid om PDF-pagina’s te beheren, u kunt bijvoorbeeld een specifiek gedeelte van een PDF-document verwijderen, uitpakken, bijsnijden, of roteren.

alternatief voor Adobe Acrobat

Bovendien biedt het veiligheid omdat het gebruikers in staat stelt wachtwoorden en handtekeningen toe te voegen aan een bepaald PDF-bestand. Dit hulpmiddel ondersteunt ook OCR-technologie, wat betekent dat elke gebruiker gescande en op foto gebaseerde PDF eenvoudig kan bewerken. En als u een PDF-document naar een bewerkbaar formaat wilt converteren, dan kan deze tool u helpen om uw bestand te converteren naar bewerkbare formaten zoals Word, PowerPoint, en Excel.

Dit programma kan een geweldig Adobe Acrobat alternatief zijn omdat het compact is en de meeste functies biedt die gedaan kunnen worden met Acrobat. Het is zeker de moeite waard om te proberen.

Download

PDFescape Desktop

Een ander alternatief voor Adobe Acrobat dat u kunt gebruiken is een programma dat PDFescape Desktop heet. Deze applicatie imiteert een aantal functies die die men bij Acrobat kan vinden zoals de mogelijkheid om PDF-pagina’s aan te passen, te verwijderen, in te voegen en bij te snijden. Het ondersteunt ook encryptie van PDF-inhoud met gebruik van een wachtwoord, past PDF- informatie tag aan, en heeft de mogelijkheid om een gescande handtekening te gebruiken om PDF-bestanden te ondertekenen.

PDFescape Desktop

Dit is een fatsoenlijk hulpmiddel dat u als alternatief kunt gebruiken om een aantal fundamentele wijzigingen aan te brengen in uw PDF-bestand. En de desktop-versie van deze app vereist een premium account dus dat betekent dat u over de service moet beschikken voordat u het kunt gebruiken.

Foxit Phantom PDF

Het volgende alternatief voor Adobe Acrobat heet Foxit Phantom PDF. In tegenstelling tot de gebruikelijke PDF-omzetters, is dit hulpmiddel uitgerust met gebruiksvriendelijke bewerkingsfuncties die gebruikt kunnen worden om bij te snijden, watermerken toe te voegen, te knippen, roteren, formaat aan te passen, etc. Ook ondersteunt het OCR-technologie en lettertypeherkenning wat erg handig is voor het wijzigen of starten van een nieuw PDF-document. U moet wel iets uitgeven om dit programma te verkrijgen maar het is de moeite waard om te proberen.

Foxit Phantom PDF

Iedereen kan dit gebruiken als een alternatief voor Adobe’s PDF-bewerker omdat het vergelijkbare of zelfs dezelfde functies als Acrobat biedt. U moet wel beseffen dat dit hulpmiddel niet kan opslaan naar nieuwe formaten, wat de ontwikkelaar moet oplossen.

Mac Preview

Wanneer u een Mac OS-gebruiker bent, dan is er een soortgelijk programma dat u kunt gebruiken, Preview genoemd. Deze PDF-bewerker is gemaakt voor het gemak van Mac OS-gebruikers en is geschikt voor zowel het bewerken als het creëren van nieuwe PDF-documenten. Met dit programma kunt u meervoudige gedeelten van een PDF-tekst aanpassen, tegelijkertijd knippen, en meerdere pagina’s etiketteren. Al zijn functies zijn snel en eenvoudig te gebruiken wat het een mooi Adobe Acrobat alternatief maakt.

Adobe Acrobat voor Mac

PDFPen

Met al zijn attributen is het ongetwijfeld één van de onmisbare alternatieven voor Acrobat. En deze applicatie is gratis, maar het werkt alleen op OSX-apparaten. De volgende PDF-bewerker voor Mac OS wordt PDFPen genoemd. Het heeft de basisfuncties van een PDF-bewerker, zoals het wijzigen van typefouten in tekstdocumenten en de mogelijkheid om teksten,afbeeldingen of handtekeningen toe te voegen. Daarnaast ondersteunt PDFPen zelfs OCR-technologie om gebruikers te helpen bij het converteren van afbeeldingen naar een bewerkbaar tekstdocument.

PDFPen

Het is eenvoudig te zeggen dat dit hulpmiddel een goede keuze kan zijn als alternatief voor Acrobat. Hierbij moet worden opgemerkt dat het uitsluitend voor Mac-gebruikers is.

Dat zijn de beste programma’s zoals Acrobat die u dagelijks kunt gebruiken. Zoals u zou kunnen opmerken, hebben de meeste hiervan soortgelijke functies, maar sommige programma’s hebben extra functies. Voelt u zich vrij om alle bovengenoemde alternatieve programma’s uit te proberen om te weten te komen welke app aan uw behoeften voldoet.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 18 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarPDF Oplossingen en Tips.Laatst bijgewerkt op 01-04-2017

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen

Nieuws

 

Tips en Bronnen

Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven