Eenvoudige Manieren om Reactie Toe te Voegen aan PDF
Opmerking

Eenvoudige Manieren om Reactie Toe te Voegen aan PDF

Laatst bijgewerkt op 18-08-2018 door

PDF is een doc-bestand gebruikt door vele gebruikers in verschillende vakgebieden, op school, kantoor of thuis. In tegenstelling tot een Word-document kan een PDF-bestand niet makkelijk bewerkt worden en is opmerking toevoegen aan PDF standaard niet mogelijk. Opmerkingen en notities toevoegen aan een PDF-bestand kan gebruikers helpen bij het benadrukken van enkele gedachten of invoegen van bijkomende informatie. Als je vragen hebt over hoe je een opmerking kunt toevoegen aan een PDF-pagina, zijn hier enkele manieren die je zouden kunnen helpen.

Voorgesteld Manier Om Opmerking Toe te Voegen op PC

Als je een PDF moet bewerken en een opmerking toevoegen op je personal computer, dan is de beste manier om dit te doen ApowerPDF. Dit is een veelzijdige PDF editor die in staat is om alle bewerkingsnoden te vervullen die de gebruiker wilt. Het kan gebruikt worden voor het uittrekken, samenvoegen, bijsnijden, splitsen, en verwijderen van PDF-pagina’s.

ApowerPDF interface

Daarnaast heeft deze applicatie een ingebouwde notitiefunctie die perfect is voor het toevoegen van commentaar op PDF-documenten. Om een notitie of opmerking toe te voegen aan een PDF-bestand volg je simpelweg deze stappen.

Verder is deze software ook uitgerust met OCR-technologie en kan het gebruikt worden om watermerken toe te voegen. In het geval dat je een PDF-bestand in andere bewerkbare formats moet omzetten, kan je dat ook doen met deze app.

Dit is de eenvoudigste manier om een opmerking toe te voegen aan een PDF-bestand als je een PC gebruikt. Als je echter een opmerking wenst toe te voegen met je mobiele telefoon, dan zal je andere methodes zoals Foxit PDF en Adobe Reader moeten gebruiken.

Mobiele Oplossingen voor Commentaar op PDF

Foxit PDF

Foxit Mobiele PDFAls je wilt een opmerking toevoegen aan PDF met je mobiele apparaat, dan is Foxit PDF één van de apps die je kunt gebruiken. Deze applicatie is beschikbaar voor alle iOS-gebruikers en is in staat om PDF-bestanden te herbenoemen, verplaatsen, kopiëren en verwijderen. Het kan ook notities en opmerkingen toevoegen. Naast het opslaan van het bewerkte PDF-bestand op je mobiele apparaat hebben gebruikers ook de optie om het op te slaan op verschillende cloudopslag.

Commentaar PDF op iPhone

Om notities en opmerking toe te voegen met deze applicatie is het enige dat je moet doen het downloaden en installeren van het programma van de App Store en het openen. Open daarna het PDF-bestand waarin je een opmerking wilt toevoegen. Tik nadien op “Commentaar” uit de functies onderaan je scherm en dan kan je beginnen met commentaar geven door tekst te markeren, notities toe te voegen, enz. Als laatste, tik op opslaan om het PDF-bestand bij te houden.

Adobe Reader

Adobe ReaderDit is een mobiele versie van de gekende Adobe Acrobat Reader-familie. Naast bureaubladapplicaties biedt de ontwikkelaar nu ook een mobiele versie aan hun gebruikers aan. Adobe Reader is beschikbaar voor Android-gebruikers en kan gratis gedownload worden van de Google Play Store. Door deze tool te gebruiken kunnen gebruiker PDF-formulieren ondertekenen en documenten bekijken, annoteren en scannen. De annotatiefunctie laat gebruikers toe om commentaar PDF door tekst, tekeningen en kleefstickers toe te voegen.

Adobe commentaar functie

Om commentaar te geven op een bepaald PDF-pagina met deze tool moet je eerst het programma downloaden van de Google Play Store. Open daarna de applicatie, zoek naar het PDF-bestand dat je wilt bewerken en laad het in de app. Om te beginnen met commentaar geven tik je eenvoudigweg op het icoon “Commentaar” onderaan de tool. Je kunt tekst toevoegen, lijnen en vormen tekenen, notities invoegen, enz. Om het bestand op te slaan, tik op het menu aan de linkerkant van de app en kies “Bestand Exporteren”, zoek een specifieke locatie en sla het dan op.

Conclusie

Nu zal het toevoegen van commentaar op een PDF-document nooit nog een probleem zijn, omdat de hierboven besproken manieren eenvoudig uit te voeren zijn. Het is best om al de getoonde methodes uit te proberen zodat je diegene kunt kiezen die je PDF-bewerkingsnoden het best vervullen.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 17 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarBewerk PDF.Laatst bijgewerkt op 18-08-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven