Hoe gratis PDF naar PPT te converteren
Opmerking

Hoe gratis PDF naar PPT te converteren

Laatst bijgewerkt op 01-04-2021 door

Wanneer u de informatie van een PDf bestand in Powerpoint wilt zetten, wat gaat u dan doen? Alles opnieuw typen, nauwkeurig pagina voor pagina? Al die extra moeite is niet nodig want er zijn programma’s en online hulpmiddelen die u kunt gebruiken om de conversie automatisch uit te voeren. Hier volgen 3 gratis manieren om converteer PDF naar PPT online of op de computer om te zetten met een minimum aan drukte.

I. 3 manieren om te converteren van PDF naar PPT Online

Via e-mail adres

Convertpdftopowerpoint.com is een van de meest gebruikte methoden, en het is slechts een proces in twee stappen. U upload eenvoudig het PDF bestand, voegt uw e-mail adres toe en de conversie zal rechtstreeks naar u worden verzonden als een downloadbaar bestand.

Converteer PDF naar Powerpoint Online

Dit is opmerkelijk accuraat, toch, duurt het vaak lang. Afhankelijk van uw internet snelheid en de huidige kwaliteit en het verkeer van de online hulpmiddelen servers, kan het ergens tussen de 5 minuten en een uur duren. Upload voor alleen één PDF pagina kan meer dan 15 minuten duren. Als een gratis PDF naar PPT converter, heeft het echter toch zijn functies.

Van freepdfconvert.com

Een andere optie is freepdfconvert.com, die vergelijkbaar is, maar met enkele verschillen. Ten eerste, is een e-mailadres niet nodig om uw geconverteerde bestand te ontvangen, maar u kunt het gebruiken als u daarvoor kiest. Ten tweede, maakt deze PDF naar PPT converter gebruik van een wachttijd systeem. Het geeft aan u welke plaats u in de wacht rij heeft, en omdat het vrij populair is, kan de wacht rij duizenden mensen bevatten. Het is efficient, maar neemt veel tijd in beslag.

freepdfconvert.com

Vanaf URL

Om gratis PDF naar PowerPoint te converteren van een URL, is dit het hulpmiddel om te gebruiken. Het stelt u in staat om ofwel uw eigen bestand te uploaden of het te downloaden via een link. Het heeft een zeer soepele interface. Deze bijzondere converter is sneller dan de meeste, maar gaat ten koste van betrouwbaarheid. U zult soms een upload fout om onbekende redenen krijgen, en de maximale PDF bestandsgrootte is 10 MB, dus het is echt een terugval optie.

Gratis PDF naar PPT omzetten

Als u regelmatig PDF naar PPT converteert, en geen van deze gratis opties werken voor u, dan is uw volgende beste keuze een desktop PDF naar PPT converter met een beetje meer kracht.

II. Geavanceerde Tool om PDF converteren naar PPT

ApowerPDF

Niet alleen geeft de ApowerPDF u de mogelijkheid te converteren naar PPT, maar het ondersteunt ook een reeks andere bewerkbare bestandstypen. Word documenten, TXT bestanden, JPG bestanden en vele anderen zijn beschikbaar. Alle soorten bestanden zijn binnen handbereik.

Download

Het is niet afhankelijk van uw internet snelheid en de online server snelheid om te bepalen hoe snel u uw geconverteerde bestand krijgt. Het wordt steeds gedaan met dezelfde efficiënte snelheid. Dit is een enorme bonus voor mensen die regelmatig PDF bestand naar PPT converteren, of mensen die een wankele internetverbinding hebben. Er zullen geen struikelblokken in het donker zijn, wanneer u voor het eerst begint met het gebruik van het programma, omdat de interface zeer schoon en intuïtief is.

ApowerPDF interface

Conclusie

De gratis PDF naar PPT converters zijn allemaal geweldige hulpmiddelen, perfect voor mensen die slechts nu en dan een paar kleine PDF-bestanden converteren en wat extra tijd beschikbaar hebben om te wachten. Ze kunnen een beetje wankel zijn, en ze hebben de neiging om mensen met een slechte internetverbinding te straffen, maar ze zijn totaal werkbaar.

De ApowerPDF is het professionele, gestroomlijnde equivalent van deze tools. Er zijn vele voordelen van een desktop PDF converter in tegenstelling tot een gratis PDF naar PPT converter, dus als u op zoek bent naar iets meer, is dit een goede keuze.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 8 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarAfbeelding naar PDF, PDF Oplossingen en Tips.Laatst bijgewerkt op 01-04-2021

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven