Twee manieren om afbeeldingen toe te voegen aan een PDF-bestand
Opmerking

Twee manieren om afbeeldingen toe te voegen aan een PDF-bestand

Laatst bijgewerkt op 18-08-2018 door

Met het toegenomen gebruik van PDF-bestanden zijn er verschillende fabrikanten op de markt gekomen die software ontwikkelen om u te helpen de inhoud van PDF-bestanden te manipuleren. Naast het manipuleren van tekst, zijn er ook verbeteringen gemaakt die het manipuleren van afbeeldingen in een PDF betreffen. Dankzij de softwareproducten die hieronder volgen kunnen computergebruikers eenvoudig afbeeldingen toevoegen aan PDF en vele andere tactieken gebruiken om afbeeldingen te manipuleren.

ApowerPDF Gebruiken om Afbeelding Toe te Voegen

Ondanks dat het PDF-bestand het eindproduct is, is het soms noodzakelijk om correcties aan te brengen of laatste wijzigen te maken om de inhoud te verbeteren. Met de ApowerPDF heeft u garandeert een efficiënte tool om zowel tekst als afbeeldingen te manipuleren om uw inhoud exceptioneel te maken.

ApowerPDF

Een van de belangrijkste functies van dit programma is het manipuleren van afbeeldingen en tekst in alle PDF-documenten. Wat tekstmanipulatie betreft kunt u met deze verwerker eenvoudig inhoud toevoegen of onnodige inhoud verwijderen. Aan de andere kant kunt u afbeeldingen in PDF-bestanden invoegen, afbeeldingen verkleinen en vergroten, croppen, enzovoorts.

Om te leren hoe het te gebruiken om afbeelding toe te voegen, volg alstublieft onderstaande instructies.

Het stelt u niet alleen in staat om foto’s in te voegen in PDF, maar heeft ook andere functies zoals de volgende:

Adobe Acrobat gebruiken om afbeeldingen aan PDF toe te voegen

Adobe Acrobat is de marktleider voor verschillende PDF-producten zoals viewers, tekstverwerker en afbeeldingsbewerkers geworden. Op het gebied van PDF bewerken, is Adobe Acrobat Pro DC zeker en vast handig, omdat het een handvol eigenschappen bevat, inclusief het creëren, bewerken, exporteren en organiseren van PDF-documenten. Afbeeldingen toevoegen aan PDF is geen uitzondering. Hiermee kan elke gebruiker makkelijk een afbeelding invoegen in een PDF door de volgende stappen te volgen.

Hierboven staan de twee oplossingen om een afbeelding toe te voegen aan een PDF. Juist zoals andere Adobe-producten, is Adobe Acrobat Pro DC erg duur, en wordt het verkocht aan $24,99 per maand als je maandelijks betaalt, wat de meeste computergebruikers geen andere keuze laat dan andere producten zoals ApowerPDF, wat goedkoper is en veel eigenschappen heeft waarmee het zich onderscheidt van andere PDF-bewerkers op de markt.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 10 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarAfbeelding naar PDF.Laatst bijgewerkt op 18-08-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven