Phone Manager herkent iTunes 12.1 niet
Opmerking

Phone Manager herkent iTunes 12.1 niet

Laatst bijgewerkt op 26-01-2018 door

Ik wil een backup maken van mijn iPhone 6 met phone manager, maar nadat ik de meest recente versie van iTunes 12.1 installeerde, kon ik het niet openen. Ik kreeg de foutmelding “Kon iTunes bibliotheek niet laden, installeer alstublieft de meest recente versie van iTunes op uw computer”. Normaal gesproken kan het hulpmiddel mijn i-toestel automatisch herkennen zodra ik het op mijn computer aansluit. Ik weet niet precies wat er is misgegaan, maar kunt u mij helpen bij het oplossen van dit probleem?

Hallo, dank u voor uw vraag. Op 1 februari heeft Apple de meest recente versie van iTunes uitgebracht, versie 12.1, de eerste volledige 64-bit versie van iTunes op Windows. Voorheen was iTunes een 32-bit toepassing, wat betekent dat gebruikers het zelfs op 64-bit versie van Windows konden gebruiken. iTunes 12.1 is evenwel een 64-bit toepassing die grote hoeveelheden ram-geheugen op meer effectieve wijze gebruikt dan de vorige 32-bit versie. Het grootste verschil tussen 32-bit and 62-bit ligt in de configuratie-vereisten, berekeningssnelheid en geschiktheid voor verschillende software. Deze update bevat ook big fixes, voegt een aantal gloednieuwe functie toe, en verbetert de ervaring van het synchroniseren met Apple toestellen.

Vanwege deze drastische wijziging in de iTunes bibliotheek, is er een probleem ontstaan waarbij de phone manager plugin voor iTunes nog steeds als 32-bit code is ontworpen, terwijl 64-bit iTunes de 32-bit plugins niet eens kan uitvoeren. Hierdoor zullen alle phone manager hulpmiddelen wereldwijd iTunes 12.1 niet kunnen herkennen en uitvoeren. Dus wat te doen als hulpmiddelen zoals Copytrans, Syncios en iTools niet met iTunes 12.1 werken? Maakt u zich geen zorgen, hieronder bieden wij een aantal oplossingen.

Oplossing een: Gebruik Apowersoft Phone Manager als Alternatief

Goed nieuw: het eerste hulpmiddel dat iTunes 12.1 herkent en ondersteunt

Nadat iTunes is geupdate naar versie 12.1, hebben onze ontworpers en technici hard gewerkt om Apowersoft Phone Manager te updaten zodat deze volledig werkt met de 64-bit versie van iTunes 12.1 Onze phone manager is hierdoor een pionier in deze ndustrie. Als u niet in staat bent iTunes 12.1 te herkennen met een andere toepassing, is Apowersoft Phone Manager een goed alternatief.

Deze telefoon-beheer software kan al uw mobiele data beheren en overdragen, zoals berichten, muziek, contacten, toepassingen, favorieten, gespreksbestanden, achtergronden, liedjes, video’s, documenten, en nog veel meer. Het ondersteunt alle iOS toestellen, zoals iPhne 6/6 Plus, iPhone 5s en vele anderen, waardoor het een gevarieerde toepassing is.

Wat het een goed alternatief maakt is dat het heel simpel in gebruik is. Zelfs nieuwe gebruikers zullen het niet moeilijk vinden het proces te doorlopen. Hieronder geven we een gedetailleerd overzicht.

 • Download en installeer het programma op uw computer.
 • Download

 • Open het programma en verbindt uw telefoon met uw PC. U kunt de door de fabrikant geleverde USB kabel gebruiken. Klink simpelweg op „Vertrouwen” om verbinding te maken.
 • iPhone botão confiança

 • Nadat uw toestel automatisch is herend, kunt u uw data beheren, overdragen, herstellen, of een backup maken.

belangrijkste interface

Gebruikers kunnen de volgende functies gebruiken:

 • Overzetten van bestanden van telefoon naar PC, en PC naar telefoon
 • Backups maken van bestanden en ze later weer herstellen
 • Werkt met iOS en Android smartphones, en met honderden verschillende modellen
 • Beheer en organiseer uw telefoon-inhoud, zoals SMS berichten, foto’s, video’s, muziek, etc.
 • Maak via uw PC mobiele screenshots
 • Geef uw mobiele scherm live op uw computer weer

Oplossing twee: Verwijder iTunes 12.1 en installeer de eerdere versie

De meeste phone managers werken op dit moment nog niet met iTunes 12.1 Als u eerdere hulpmiddelen gebruikt en liever op de nieuwe versie wacht om dit op te lossen, raden wij aan dat u iTunes 12.1 van uw PC verwijdert en de oude versie van iTunes weer installeert.

Stap één: Hoe u iTunes 12.1 verwijdert

1. Open„ Control Panel” > „Een programma verwijderen of wijzigen” > “Verwijderen”

2. Verwijder alle met Apple geassocieerde bestanden, zoals iTunes, Apple software updates, Bonjour, Apple Mobile Device Support, Apple Applicatie Support
interface

Stap twee: Installeer de oudere versie:

Zorg ervoor dat u iTunes 12.1 volledig heeft verwijderd, en installeer vervolgens de eerdere versie met onderstaande link:

Download iTunes versie voor 32-bit

Download iTunes versie voor 64-bit

Beoordeling: 4.3 / 5 (Gebaseerd op 17 beoordelingen) Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door: Op naarMobiele Manager, Tech Nieuws. Laatst bijgewerkt op 26-01-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen

Nieuws

 

Tips en Bronnen

Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven